tak to je mazecLadouš píše:Jindřichův Hradec ONO cena 9.90,- Kč za litr.

pred dvema roky jsem bral v Jablunkove za 9Kc za liter
kralovohradeckej LukOil ma za 11.80Kc
tak to je mazecLadouš píše:Jindřichův Hradec ONO cena 9.90,- Kč za litr.
ja prave kdysi zbiral, zajimalo me to jen ze zvedavostipitris píše:body nevím nesbírám je... taknuju hlavně na Lukoil.... někdy na Benzině, tam mám 0,90kč slevu na litr...
jj S60 je super, zatim vse slape krasne a na plyn jezdim skoro zadarmopitris píše:jak vůbec jsi spokojený se svou S60? Já začínam špekulovat do budoucna... buď V50 bebo V70 nebo S60... ještě nevím... ale S60 bych chtěl asi T5... Ty máš bez turba že? Jak to jede?
jj presnepitris píše:No já moc pohodlí na zadních sedačkách nepotřebuju
Kufr nevím, nevím co bude za ty zhruba 3-4 roky až bude čas na nové auto... jestli bude rodina nebude... když jo, tak asi V70...
Jinak plyn si taky zatím nemůžu vynachválit... jak říkáš, jezdí to skoro zadara...
za Svrčinovcem směrem na Jablunkov za 8,50Kč po levé straněpitris píše:Jo a říkal mi pán co mi v jeho firmě montovali LPG, že v Jablunkově je plyn snad za 9kč nebo ještě míň.... je tady někdo z okolí, kdo o tom něco ví?
A Artweldu že by měli tak levno? Se budu muset p.Kočárkové zeptat.VOLVOzajíc píše:Jablonec n.N. -
Lukoil 16,5KČ a o víkendu 16KČ - Primagas
Benzina 16,7KČ - nevím
Areál firmy se svářečskými potřebami - jen za hotové - 15,9KČ tuším jsem viděl naposled.
Panáček se nezdá.raolsa píše: Artweldu že by měli tak levno? Se budu muset p.Kočárkové zeptat.![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé