Minule jsem slyšel troubit jinou V70 a bylo to takový silnější. Tak bych potřeboval poradit co tam je originál, popřípadě nějaký návrh na lepší klakson.
No ja uz taky nejakou dobu o ni uvazujuaphex píše:Taková fanfára by nebyla špatnáUž jsem o takový taky přemýšlel.
Tak tos slyšel V 70 II. Máš jistě origo, neboť až do V 70 I (včetně) Volvo skutečně používalo zvlášť vybraná co nejmenší sobí mláďata. Ovšem nesmíš jezdit moc rychle – pak sobík z fičáku nastydne a je po kvalitním troubení.aphex píše:Jak vám troubí vaše Volvo? Mě se zdá že tam mám asi neorigo trumpetu, protože to zní jak když brečí sobí mládě.Minule jsem slyšel troubit jinou V70 a bylo to takový silnější.
Menhir píše:Tak tos slyšel V 70 II. Máš jistě origo, neboť až do V 70 I (včetně) Volvo skutečně používalo zvlášť vybraná co nejmenší sobí mláďata. Ovšem nesmíš jezdit moc rychle – pak sobík z fičáku nastydne a je po kvalitním troubení.aphex píše:Jak vám troubí vaše Volvo? Mě se zdá že tam mám asi neorigo trumpetu, protože to zní jak když brečí sobí mládě.Minule jsem slyšel troubit jinou V70 a bylo to takový silnější.
Tak tahle je good!aphex píše:...nebo tuhle http://www.classic-car-accessories.co.u ... sound.html ta se mi líbí teda víc.
http://aukro.cz/item538059232_zvonek_z_tramvaje.htmldab píše:zvonec z tramvaje ... :mrgreen:
Dobre som sa pobavil ! Keby mi zatrubil za zadkom tak neviem sranda by to rozhodne nebola !Kein píše:když už tak toto:
:arrow:
Máš recht. Kouknul jsem na to a potvrdila se tvá slova. Nicméně jsem zjistil, že na tom klaxonu je na zadní straně štelovací čudlik, kterým se "ladí" zvuk toho klaxonu. Po zapojení vypadlého drátu to podivně chrchlalo, tak jsem ladil až jsem naladil krásný C-durtomasss píše:Pokud vim, tak volva maji dvojici klaksonu...treba ti jen u jednoho upadnul dratek...
aphex píše: Máš recht. Kouknul jsem na to a potvrdila se tvá slova. Nicméně jsem zjistil, že na tom klaxonu je na zadní straně štelovací čudlik, kterým se "ladí" zvuk toho klaxonu. Po zapojení vypadlého drátu to podivně chrchlalo, tak jsem ladil až jsem naladil krásný C-dur![]()
Troubí to krásně dvouhlasně :pij:
ja to taky chci.. koukal jsem na ebay.. da se tam celkem koupit dost setiku.. ale cca 300 babek bez posty... coz posta CZ jsem koukal asi 140 babek... a to uz neco stoji no..To chci kde se to dá koupit??
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé