dík
no ale do včerejšího servisu to nebylokoch píše:kdyz je tuhy mraz tak to obcas vrzne...
kdyz se to ohreje, pripadne v lete nic... ja myslim ze docela normal...
jinak ten muj vrz jsem lokalizoval a "podlepil"... dost pomohlo...
oprat jim to o hlavu...lookass_V70 píše:no ale do včerejšího servisu to nebylokoch píše:kdyz je tuhy mraz tak to obcas vrzne...
kdyz se to ohreje, pripadne v lete nic... ja myslim ze docela normal...
jinak ten muj vrz jsem lokalizoval a "podlepil"... dost pomohlo...proto mě to drásá...
hmmmm.... no ale -7 zase není tak nízká teplota, ne? :?mirdaman píše:resim a zaroven neresim to same. Nevinil bych servis, dela to ta dlouha ventilacni lista na ofuk celniho skla ve chvili kdy jsou hooodne nizke teploty coz je prave v poslednich dnech. Staci na ni zatlacit a zmizi to, chce to ochotnyho spolujezdce :pij:
a jak si na tom s vrzáním teď u V70 II? vrže, nevrže, vrže když mrzne... :?mirdaman píše:Moje zkusenosti jsou takovy. Punto, Astra,V70 I.gen - nic z toho nedrncelo....
...dokud neprejelo Rozvadov
dali píše:Pokud máš původní čelní sklo, máš aspoň jistotu, že vrzání neni důsledkem toho, že ti ho tam nalepili blbě. U mýho auta bylo měněný a to vrzání mě dohnalo k tomu, že jsem si sklo nechal vyříznout, podlepit tu lištu na palubce lemovkou, a znovu nalepit
tak prý s palubkou nic nedělali, takže to asi fakt je tím mrazem a stavem našich silnic...mirdaman píše:V70 II začala až po 5000km pote co prekrocila cesko-nemeckou hranici. Ta lista to dela pouze v kombinaci více jak 5° pod nulou a trosku horsi povrch silnice. Neresim to, vetsinou totiz rozborkou odstranis jedno klepani a zacne to sevelit nekde jinde
Jo tam mi to dělalo taky, ale malinkej papýrovej klínek dělá divylookass_V70 píše:Tak kluci, pořádně jsem to povrzávání dneska řádně študoval a není to pod sklem, jak sem si myslel, ale V TOM PLASTOVÝM MÍSTĚ UPROSTŘED NAHOŘE, KDE JE ZPĚTNÉ ZRÁTKO A SVĚTÝLKAjá se picnu... ale jak se auto trochu zahřálo, tak to skoro nebylo... :pij:
chachaHonza píše:Jo tam mi to dělalo taky, ale malinkej papýrovej klínek dělá divylookass_V70 píše:Tak kluci, pořádně jsem to povrzávání dneska řádně študoval a není to pod sklem, jak sem si myslel, ale V TOM PLASTOVÝM MÍSTĚ UPROSTŘED NAHOŘE, KDE JE ZPĚTNÉ ZRÁTKO A SVĚTÝLKAjá se picnu... ale jak se auto trochu zahřálo, tak to skoro nebylo... :pij:
Začalo mi to dělat když jsem jel na DS je mezi stropnicí a oknem (DODNES)lookass_V70 píše:chachaHonza píše:Jo tam mi to dělalo taky, ale malinkej papýrovej klínek dělá divya kam si ho přesně zarval?
"jel na DS..." je co?Honza píše:Začalo mi to dělat když jsem jel na DS je mezi stropnicí a oknem (DODNES)![]()
ds jsou dlouhe strane... zelenacilookass_V70 píše:"jel na DS..." je co?Honza píše:Začalo mi to dělat když jsem jel na DS je mezi stropnicí a oknem (DODNES)![]()
:mrgreen: :mrgreen: "na dlouhé straně" nebo "na Dlouhé Stráně"? ty si pakokoch píše:ds jsou dlouhe strane... zelenacilookass_V70 píše: "jel na DS..." je co?
Ale dá, volume dopravaslyboots píše:, že ne všechno se dá dohnat elektronikou
postříkej to přípravkem proti červotoči a máš klid.lookass_V70 píše:Zdar lidi, čím to může být?Ozývá se to po servisu, který jsem teď prodělal u Haseho na Ořechu - pročistili ventilátor před spolujezdcem, říkali,že zkoušeli měnit čidlo teploty motoru, ale bylo dobrý... museli kvůli tomu sundavat palubku? Je trochu zašpiněná od rukou a ochmataná, tak dedukuju, že se s ní něco dělo... Takže s čím mohli hýbat, že to pod oknem začalo vrzat??? Nejvíc je to tak prvních 15 min. po ránu, když je studený auto, pak už to vrže "normálně"
Původně jsem myslel, jestli něčistili i třeba větráky pod čelním sklem (jsou tam?) a oni teď chrastí, ale povrzává to i když větrák vypnu. Není to nic strašnýho, ale nedělalo to a to mě štve nejvíc!!
![]()
dík
Kastlík mi taky nějak povrzávalDavid Patočka píše:Měl jsem 850,vrzali mi dvířka od kastlíku.Měl jsem V 70 I,tam vrzali taky.Teď mám S 80 a V70 II a vržou tam za studena taky.Prostě je to asi nějaká tradice.Pokoušel jsem to mazat,podkládat,podlepovat,ale za pár dnů je to stejný,takže si po cestě do práce dám volume do prava,a je klid.Doporučuji všem posluchačům,čím je auto novějšího data výroby,tím je to horší.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé