Vše kolem audia a car Hifi, videa DVD, navigace, telefonů, ipodů a ostatní komunikace
Pravidla fóra
Upozornění
V této sekci se ponejvíce objevují odkazy na nelegální soft.
Postihy
Při prvním prohřešku napomenutí.
Při druhém zablokování účtu na jeden měsíc.
Při třetím trvalá blokace.
Tak nás k tomu nenuťte. Admini
Potřebuji namontovat origo CD měnič do kufru V40. Byl by někdo ochoten popsat kudy je veden kabel, eventuelně hodit fotku kde a jak je měnič v kufru namontován? Originální montážní sadu nemám (ve Volvu za ni chtějí 1200,-) tak doufám, že ji něčím nahradím :prace: .
Předem díky za ochotu
_________________ S60 D5 SPORT ´09 "Czarny Szerszeń" 136 kW
BMW Z4 E85, 2.5I
ex V40 1,8i 92kW / 125 oslíků, B4184SM, rv´99 "Srebrny
Já jsem měl neorigo měnič, namontovaný zespodu do odklápěcího dna kufru - nevím jak je to na V40 s dvojitým dnem.
Měnič byl uložený do plechového pásu tvaru U, který byl přišroubovaný šroubkama do dna kufru (zespodu, odklápěcí dno je dřevěné). Tak to je asi druhá varianta - trošku horší přistup k měniči, ale zase nezavazí nic v kufru.
A nemáš místo pod sedačkou spolujezdce? Asi záleží na tloušťce changeru, ale v některých autech jsem to viděl. Výhoda je také ta, že můžeš měnit CD přímo ze sedadla řidiče a nemusíš chodit do kufru..
_________________ je: XC90 V8 r.v.2005
bylo: V70 R AWD r. v. 1998, černá metal- eRko
bylo: V480 ES 1,7 r. v. 1988, černá metal.-Volvík
mates píše:A nemáš místo pod sedačkou spolujezdce? Asi záleží na tloušťce changeru, ale v některých autech jsem to viděl. Výhoda je také ta, že můžeš měnit CD přímo ze sedadla řidiče a nemusíš chodit do kufru..
No taky jsem to zvažoval, ale pod sedadlem jsou kabely s vyhřívání a nevim jak bych tam měnič přichytil. Na podlahu ho dávat nechci....
BMW Z4 E85, 2.5I
bilej-jezdec píše:A můžu se tě zeptat, kde si sehnal ten changer a za kolik?A ke kterýmu rádiu si ho připojil??Díky
Rádio SC-80x (teď nevím to poslední číslo přesně. Koupeno komplet i s CD changerem na Ebay za 104,90 USD. Changer však přišel bez zásobníku na cd, tak jsem požadoval slevu a poslal mi zpět 20 USD. Kabel jsem koupil na britském Ebay nový za necelých 600,- Kč.
BMW Z4 E85, 2.5I