Když jsem relativně nedávno koupil XC tak jsem chtěl prioritně vyměnit náplně v AT a pohonu AWD.
Na základě pěkných recenzí jsem zvolil
MÁRRA SERVIS a můj požadavek byl vše pěkně propláchnout, pročistit prostě udělat pořádně jak se má abych to podchytil včas a dále servisoval jak se má - úhlovka, dif ,haldex měli náplně původní při nájezdu ke 170tis. s tím že priorita není cena,ale kvalita..
Jo kvalitu jsem dostal jakou svět neviděl
- Špatně nasazený a podrápaný airbox ,rozdrcený spodní úchyt, vytržené dráty ze svazku (proč povolit jeden šroubek když to jde celé vyrvat za 1s)?
Když jsem později vlezl pod auto tak haldex krom stržené zátky nejevil žádné známky toho že by na něj někdo od výroby sahal což mi bylo sice
divné,ale nevěděl jsem co a jak.
Jak má vypadat pravidelnýservis haldexu jsem zjistil nedávno zde tak jsem to preventivně zkontroloval a samozřejmě na něj nebylo ani sáhnuto (zřejmě jen odsátá část oleje).
Takto vypadal : sítko totál zalepené nikdy nečištění a protikus z 1/4 zalepený cuckama šlemu.
Na úhlovce i diferáku pod šroubem staré těsnění : zato utáhlé brutální silou
Prý tam bylo pěkně čisto tak mám v klidu přijet za 50tis znova - jo ,ale s novým Haldexem protože tento by to fakt nedal
Oleje v AWD jsem si udělal znova, ale vrtá mi hlavou jestli mám alespoń správný olej a množstvý v AT když mi to ostatní takhle zhovnily..
Podotýkám že jsem se choval jako vždy zdvořile, na termín jsem počkal - o ceně nediskutoval.
Takže pozor na parádní recenze a za mne je MÁRRA SERVIS jen prasárna kde ojebat a rychle zkasírovat.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.