Pravidla fóra
V této sekci se můžete pochlubit ostatním uživatelům se svým miláčkem.
Každý, kdo bude chtít, si založí vlastní topik se srozumitelným názvem.
Co napíšete dál, už záleží jen na vás. Pamatujte, že to je galerie, tzn. fotky jsou žádoucí.
Čim víc info zveřejníte, tím lépe. Je možné požádat o případnou úpravu, pokud by se diskuse rozjela jiným směrem.
Tak dneska jsme meli servisni den novejch par silenbloku vejfuku, silikonovy prachovky rizeni, no ale hlavne se konecne dostalo na prestavbu z viskospojky na elektrickou saharu. Teplotni spinac je dvoustupnovej z 5kovyho BMW, dvoustupnova sahara z 960, a ovladani pres original releovej modul z 960.
Maka to nadherne, pri jizde vypnuto, pri stani na miste se po chvilce spusti nizka rychlost a po cca dvou minutach zase klidek.
Jo a viskospojka byla zatuhla, takze ted mam konecne raficku teploty presne uprostred, predtim toho nikdy motor nedosahnul.
Tak ty zrovna nafoceny nemam, ale krom materialu jsou nerozeznatelny od klasiky. Ani nevim kde se daji sehnat, dostal jsem je k repasovanymu rizeni na devitku, kde ale byly jeste dobry, tak jsem si je schoval a ted se hodily
Dneska uspesna oprava jednotky vstrikovani LH Jetronic 2.2 odpaleny od >prasat z autogascoubal<...nastesti to odskakaly jen dva koncovy tranzistory (T301, T302) co maji na starost rizeni ventilu volnobehu, takze probehla nahrada ekvivalentnima soucastkama (bral jsem ST13007 od ST micro, maji ve vsech ohledech lepsi vlastnosti nez v soucasnosti uz nevyrabene ON895). Ventil volnobehu beha jako zamlada a coubal to holt i tentokrat prezije...