u řidiče mi nefunguje vyhřívání zpětného zrcátka, v těchto dnech to hned po ránu dokáže zkazit den

Dík L
Kupoval jsem na vrakáči v Mratíně za 800,- (nový 1400,-) ale už ne ten novější typ, to starší budou mít asi všude a levnější. Je to stejný s V70.Lukaso píše:Ahoj měl bych takovej dotaz,
u řidiče mi nefunguje vyhřívání zpětného zrcátka, v těchto dnech to hned po ránu dokáže zkazit denTrochu jsem se v tom pohrabal a zjistil, že je uštíplé v místě přípojky kabelu...Nemáte představu jestli jde koupit jen to sklíčko? Klidně i použité, to je jedno, případně kde ( krom autorizovaných servisů, ty asi najdu, ale nechtěl bych je hledat
)a zhruba za kolik?
Dík L
petr S60 píše:Kupoval jsem na vrakáči v Mratíně za 800,- (nový 1400,-) ale už ne ten novější typ, to starší budou mít asi všude a levnější. Je to stejný s V70.Lukaso píše:Ahoj měl bych takovej dotaz,
u řidiče mi nefunguje vyhřívání zpětného zrcátka, v těchto dnech to hned po ránu dokáže zkazit denTrochu jsem se v tom pohrabal a zjistil, že je uštíplé v místě přípojky kabelu...Nemáte představu jestli jde koupit jen to sklíčko? Klidně i použité, to je jedno, případně kde ( krom autorizovaných servisů, ty asi najdu, ale nechtěl bych je hledat
)a zhruba za kolik?
Dík L
mě na něm funguje i vyhřívání ale:)Lukaso píše:petr S60 píše:
Kupoval jsem na vrakáči v Mratíně za 800,- (nový 1400,-) ale už ne ten novější typ, to starší budou mít asi všude a levnější. Je to stejný s V70.
Zvláštní, taky jsem byl v mratíně, a přišlo na 600,- , by mě zajímalo jestli maj nějakej ceník![]()
Lukaso píše:Kupoval jsem na vrakáči v Mratíně za 800,- (nový 1400,-) ale už ne ten novější typ, to starší budou mít asi všude a levnější. Je to stejný s V70.
mě na něm funguje i vyhřívání ale:)petr S60 píše:Lukaso píše:Kupoval jsem na vrakáči v Mratíně za 800,- (nový 1400,-) ale už ne ten novější typ, to starší budou mít asi všude a levnější. Je to stejný s V70.
Zvláštní, taky jsem byl v mratíně, a přišlo na 600,- , by mě zajímalo jestli maj nějakej ceník![]()