S60 nefunguje vyhřívání zpětného zrcátka

850 a novější modely řad C/S/V/XC
  • Autor
  • Zpráva
Lukaso
Vůz: S60 T-5 R-Design MY2020

Příspěvek od Lukaso »

Ahoj měl bych takovej dotaz,

u řidiče mi nefunguje vyhřívání zpětného zrcátka, v těchto dnech to hned po ránu dokáže zkazit den :) Trochu jsem se v tom pohrabal a zjistil, že je uštíplé v místě přípojky kabelu...Nemáte představu jestli jde koupit jen to sklíčko? Klidně i použité, to je jedno, případně kde ( krom autorizovaných servisů, ty asi najdu, ale nechtěl bych je hledat :) )a zhruba za kolik?

Dík L

petr´S

Příspěvek od petr´S »

Lukaso píše:Ahoj měl bych takovej dotaz,

u řidiče mi nefunguje vyhřívání zpětného zrcátka, v těchto dnech to hned po ránu dokáže zkazit den :) Trochu jsem se v tom pohrabal a zjistil, že je uštíplé v místě přípojky kabelu...Nemáte představu jestli jde koupit jen to sklíčko? Klidně i použité, to je jedno, případně kde ( krom autorizovaných servisů, ty asi najdu, ale nechtěl bych je hledat :) )a zhruba za kolik?

Dík L
Kupoval jsem na vrakáči v Mratíně za 800,- (nový 1400,-) ale už ne ten novější typ, to starší budou mít asi všude a levnější. Je to stejný s V70.

http://www.plastservis.net

Lukaso

Příspěvek od Lukaso »

petr S60 píše:
Lukaso píše:Ahoj měl bych takovej dotaz,

Dík L
Kupoval jsem na vrakáči v Mratíně za 800,- (nový 1400,-) ale už ne ten novější typ, to starší budou mít asi všude a levnější. Je to stejný s V70.

Zvláštní, taky jsem byl v mratíně, a přišlo na 600,- , by mě zajímalo jestli maj nějakej ceník :-D :-D

petr´S

Příspěvek od petr´S »

Lukaso píše:
petr S60 píše:

Zvláštní, taky jsem byl v mratíně, a přišlo na 600,- , by mě zajímalo jestli maj nějakej ceník :-D :-D
mě na něm funguje i vyhřívání ale:)
né, tak bral jsem pěkný, téměř nový kus :palec: , hlavně mám novější model zrcátka :!: a jsem spokojen

Lukaso

Příspěvek od Lukaso »

Kupoval jsem na vrakáči v Mratíně za 800,- (nový 1400,-) ale už ne ten novější typ, to starší budou mít asi všude a levnější. Je to stejný s V70.[/quote]

Zvláštní, taky jsem byl v mratíně, a přišlo na 600,- , by mě zajímalo jestli maj nějakej ceník :-D :-D[/quote]

né, tak bral jsem pěkný, téměř nový kus :palec: , hlavně mám novější model zrcátka :!: a jsem spokojen[/quote]

No hele nevím, každopádně to co jsem koupil taky vyhřívá :-D je to uplně stejné zrcátko co máš ty a je taky prakticky nové, mě z toho vychází jen to, že jsou to podvodníci :-D

petr´S

Příspěvek od petr´S »

Lukaso píše:Kupoval jsem na vrakáči v Mratíně za 800,- (nový 1400,-) ale už ne ten novější typ, to starší budou mít asi všude a levnější. Je to stejný s V70.

Zvláštní, taky jsem byl v mratíně, a přišlo na 600,- , by mě zajímalo jestli maj nějakej ceník :-D :-D[/quote]

né, tak bral jsem pěkný, téměř nový kus :palec: , hlavně mám novější model zrcátka :!: a jsem spokojen[/quote]

No hele nevím, každopádně to co jsem koupil taky vyhřívá :-D je to uplně stejné zrcátko co máš ty a je taky prakticky nové, mě z toho vychází jen to, že jsou to podvodníci :-D[/quote]

Neva :mrgreen: , ušetřil jsem 600,-, ty 800,- oproti ceně novýho, tak sláva ne :palec: Žíly mi to netrhá, třeba zlevnili když je teď ta krize :lol:
To tvoje sklo není stejný pozor, má jiný zadní uchycení a toho co jsem scháněl já asi moc nebude, ale to bych se nehádal ;-)
Je to jak v tý reklamě se sádrovejma trpajzlíkama za 600 a 800 :prace:

Ceník by měl být asi někde tady kdyby to fungovalo http://www.dilyvolvo.cz/index.php?typyvozidel&s60, obvolával jsem i jiný vrakáče a nidke neměli ani prd. V mratíně i spousty rádií který jsem cca před rokem neúspěšně scháněl....navíc tam podle mě maj neobvyklej pořádek, maník věděl kde to hledat a prostě to na mě působilo oproti jiným vrakárnám perfekt. Příště jedu tam a za ten pořádek si klidně připlatím než poslouchat kecy typu :poc: jó někde to tady je, ale běž si to dundat támhle z tý hromady bordelu :?

Lukaso

Příspěvek od Lukaso »

petr S60 píše:
Lukaso píše:Kupoval jsem na vrakáči v Mratíně za 800,- (nový 1400,-) ale už ne ten novější typ, to starší budou mít asi všude a levnější. Je to stejný s V70.

No hele nevím, každopádně to co jsem koupil taky vyhřívá :-D je to uplně stejné zrcátko co máš ty a je taky prakticky nové, mě z toho vychází jen to, že jsou to podvodníci :-D[/quote]

Neva :mrgreen: , ušetřil jsem 600,-, ty 800,- oproti ceně novýho, tak sláva ne :palec: Žíly mi to netrhá, třeba zlevnili když je teď ta krize :lol:
To tvoje sklo není stejný pozor, má jiný zadní uchycení a toho co jsem scháněl já asi moc nebude, ale to bych se nehádal ;-)
Je to jak v tý reklamě se sádrovejma trpajzlíkama za 600 a 800 :prace:

Ceník by měl být asi někde tady kdyby to fungovalo http://www.dilyvolvo.cz/index.php?typyvozidel&s60, obvolával jsem i jiný vrakáče a nidke neměli ani prd. V mratíně i spousty rádií který jsem cca před rokem neúspěšně scháněl....navíc tam podle mě maj neobvyklej pořádek, maník věděl kde to hledat a prostě to na mě působilo oproti jiným vrakárnám perfekt. Příště jedu tam a za ten pořádek si klidně připlatím než poslouchat kecy typu :poc: jó někde to tady je, ale běž si to dundat támhle z tý hromady bordelu :?[/quote]

jo uplně s tebou souhlásí, maj tam fakt pořádek a mají v tom systém...a je pravda že ten chlapík je fakt slušnej a dá se s ním jednat...jinak ceny taky super, o tom žádná, ale já mam teda tu zkušenost že jsem tam moc nesehnal :-/

Zpět na „850 / 60 / 70 / 80 / 90 / XC - opravy“