Viděl jsem v jejich podání 215/75/15 (pokud se správně pamatuju) na devítce s malilinko podloženejma pérama, takže trapnejch 205/60/15 na dvojce bych se nebál.

Koncem července se přihlaš, najdu ti někde palivoměr bez toho dementního nápisu, nafťákovi moc nesluší unleaded fuel onlytrapiz píše:ja sem tam dal taky 215/60 15 a pusudte sami http://trapiz.rajce.idnes.cz/760/#P1040123.jpg
Fritzko píše: tak som z nich dal z vnutonej strany vysustruzit cca 2-3mm...snad to nebude vadit..
ano pytal(ale kvoli inym)/(a ja neveim ake maju tieto ET! neveim ako to mam zistit),ale to uz dolo davno po tom co som ich mal na dvore... boli od Lubosa a on tvrdil ze s nimi nieje ziaden problem. a uz na nich jazdim viac ako 2 mesiace a zatial v pohode.. tiez sa trochu obavam,ale hadam ma tie alu nepredbehnu pocas jazdy..Urvanej píše:Fritzko píše: tak som z nich dal z vnutonej strany vysustruzit cca 2-3mm...snad to nebude vadit..Hlavně že ses ptal po SZ na rozteč a ET.
Držim palce abys to přežil všechno ve zdraví...
to jsi dal soustružit na těch mých bývalých aludiscích???Fritzko píše:takja neveim.. na sedmu sa mozno vojdu 215,ale na dvojku? mozno aj ano , s origo alu by sa dalo,no ja nemam origo ,ale REMOTEC A... disky boli dost na tesno(disk ma mi drel o brzdovy strmen). tak som z nich dal z vnutonej strany vysustruzit cca 2-3mm...snad to nebude vadit..
pokud se jedná o mé bývalé kola, tak ET je 10 ( je to tam i napsané )Fritzko píše: ano pytal(ale kvoli inym)/(a ja neveim ake maju tieto ET! neveim ako to mam zistit),ale to uz dolo davno po tom co som ich mal na dvore... boli od Lubosa a on tvrdil ze s nimi nieje ziaden problem. a uz na nich jazdim viac ako 2 mesiace a zatial v pohode.. tiez sa trochu obavam,ale hadam ma tie alu nepredbehnu pocas jazdy..
ano Lubos dal som sustruzit tvoje byvale disky. ale len malicko ako pisem hore 2 max 3 mm!!! lebo inac by som s nimi mal problem. na nete som nasiel obrazok tak tam som zakreslil,ze kde boli sustruzene. mne sa moje nechce davat trz dole.. z tej hrany 2 mm dovnutra po celom obvode...LUBOŠ píše:to jsi dal soustružit na těch mých bývalých aludiscích???Fritzko píše:takja neveim.. na sedmu sa mozno vojdu 215,ale na dvojku? mozno aj ano , s origo alu by sa dalo,no ja nemam origo ,ale REMOTEC A... disky boli dost na tesno(disk ma mi drel o brzdovy strmen). tak som z nich dal z vnutonej strany vysustruzit cca 2-3mm...snad to nebude vadit..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé