sestak17 píše:teda pánové na to že nás tam hlasovalo cca 28 pro Losa ta učast mín než valná... Ale ono vždycky když přijde na peníze... tak většina se stáhne jako šnek do ulity.. Tak pánové nebuďtě skrblíci i 100 stačí...
nikde nebylo psáno, že kdo chtěl hlasovat, musí taky přispívat , když hlasuješ o auto roku, neběžíš si ho hned koupit
proč mě chytáš za slovo? Já nikomu nepřikazuju aby sem něco poslal ... ale pokud něco chci tak se stanžím pro to udělat co nejvíc ne? teda aspoň podle mého názoru... A když chceme LOSA musím to taky nějak udělat... Tak se na mě nezlob ale je to tak a to tvoje přirovnání je uplná blbost !! srovnáváš tady 100 s min 500000 tak je to torošku nepoměr.
petr S60 píše:
nikde nebylo psáno, že kdo chtěl hlasovat, musí taky přispívat , když hlasuješ o auto roku, neběžíš si ho hned koupit
proč mě chytáš za slovo? Já nikomu nepřikazuju aby sem něco poslal ... ale pokud něco chci tak se stanžím pro to udělat co nejvíc ne? teda aspoň podle mého názoru... A když chceme LOSA musím to taky nějak udělat... Tak se na mě nezlob ale je to tak a to tvoje přirovnání je uplná blbost !! srovnáváš tady 100 s min 500000 tak je to torošku nepoměr.
Ok, hlavně se nerozčiluj , nenapadám tě, nedělej to taky
4 petr S60 & sestak17 - klídek a pohoda - přeci o nic zásadního nejde
petr S60 píše:
Lachtan píše:To sice ne-e, ale když už nějaký projekt podpořím hlasováním, tak na něj i přispěji (byť třeba jen symbolickou částkou) aby bylo jasné, že si nedělám z huby (_).(_)
nj to máš pravdu, jen jsem se chtěl trochu zastat těch kteří neposlali, protože akce je to dobrovolná a buďmě rádi že někdo něco poslal a nepruďme ostatní
akorát bych rád rozvedl svojí původní myšlenku....
Pokud se rozjede nějaké podobné hlasování, na základě tohoto hlasování se začnou vybírat penízky a najednou člověk zjistí, že hlasovalo (příklad !!! - nemíním to hledat) 30 lidí a nakonec přispěje pouze 10 lidí.
Závěr - v mých očích to vyznívá tak, že těch 20 lidí (kteří pouze hlasovali pro vítězný projekt, ale nic na něj nepřispěli) mě cíleně manévruje na co mám přispívat. A vzhedem k tomu, že bytostně nesnesu když mi kdokoliv diktuje co mám dělat, tak mě tato situace neskutečně s..e
Resume - do budoucna se asi na takovéto akce vykašlu a přispívat na různé akce budu pouze soukromě (jako jsem činil donedávna a klidně i na losa ) a ne ve jménu VK. :?
Nechci psát o budoucnosti ale zítra do banky hodim převoďák a na losika půjde pěťo i za mě, prostě každej nestíhá nebo je línej jako já Ještě je přeci čas důvod se čertit bude tak o víkend...
Sibr píše:Nechci psát o budoucnosti ale zítra do banky hodim převoďák a na losika půjde pěťo i za mě, prostě každej nestíhá nebo je línej jako já Ještě je přeci čas důvod se čertit bude tak o víkend...
Sibr píše:Nechci psát o budoucnosti ale zítra do banky hodim převoďák a na losika půjde pěťo i za mě, prostě každej nestíhá nebo je línej jako já Ještě je přeci čas důvod se čertit bude tak o víkend...
jo a taky jsem vúbec rád že tady mohu trochen s Váma komunikovat,páč můj poč. to je katastrofa vůbec ho někdy přemluvit aby sepnul
_________________ Volvo 760 GLE 1989 - D24 TIC - Sojkovka Volvo V 70 II. 2000 - TDI ÁLA Volvo V 70 R AWD 1998 Blondýny
Mno buďme rádi, že se vybralo tolik, na druhou stranu mince, kdy kde kdo rozhodl že los bude zrovna pražskej? Ne že bych měl něco proti pražskýmu losovi, ale jsou i chudší regiony....
To:PetrS60: zrovna ty by jsi to, jako člen, mohl vědět.V členské sekci, kde se debatovalo o tom, jestli se udělá před vánoci sbírka a na co, se několik mimopražských členů jednoznačně vyslovilo pro pražskou ZOO. A protože jiné návrhy a ani námitky nepadly, volba tak nějak samospádem vyšla na Troju.
Zde: viewtopic.php?f=21&t=15118
Navíc přidávám citaci z předchozí stránky tohoto tématu: Sbírá se na losa v Pražské ZOO, bo tam bude ten štítek s naším logem vidět nejvíc. Nicméně nikde není napsáno, že to příště nemůže být někde jinde. Třeba na lachtana v Pakistánu...
Jen by to mělo mít nějakou logiku s duchem našich zájmů a značky. Třeba slona, velrybu, krávu, želvu ...
Tolik o chudších regionech.
jojo píše:To:PetrS60: zrovna ty by jsi to, jako člen, mohl vědět.V členské sekci, kde se debatovalo o tom, jestli se udělá před vánoci sbírka a na co, se několik mimopražských členů jednoznačně vyslovilo pro pražskou ZOO. A protože jiné návrhy a ani námitky nepadly, volba tak nějak samospádem vyšla na Troju.
Zde: viewtopic.php?f=21&t=15118
Navíc přidávám citaci z předchozí stránky tohoto tématu: Sbírá se na losa v Pražské ZOO, bo tam bude ten štítek s naším logem vidět nejvíc. Nicméně nikde není napsáno, že to příště nemůže být někde jinde. Třeba na lachtana v Pakistánu...
Jen by to mělo mít nějakou logiku s duchem našich zájmů a značky. Třeba slona, velrybu, krávu, želvu ...
Tolik o chudších regionech.
A Kurňa sem zase předběh dobu že by návrat do budoucnosti IV, místo DeLoreanu Cčko atd. ?
Hele jdu vzít flexu svářečku a jdu bastlit.. p.s. Uvidíme se v budoucnosti
Tak! Děkuji všem zúčastněným za štědrost! Od částky 7000,-Kč a výše už sbíráme na druhého losa nebo tomu našemu můžeme dopřát trochu té obézity. Sbírka pochopitelně pokračuje pokud bude i nadále zájem.