cena 260,- kč za naplnění a poslání zpět
100,-Kč záslání tam
funkce super kufr se po otevření sám zvedne do maximální polohy.

Ahoj na 850ce jsou 4roky a fungují furt dobře tzn. vzimě nepadají a v létě lítají rychleji nahoru díky tepelný roztažnosti.Urvanej píše:Má už s tím někdo dlouhodobou zkušenost? Tzn. jak dlouho tato oprava vydrží?
Já taktéž.maldini píše:Tož nevím, ale mám (sice ne osobní) zkušenost s jinou firmou - http://www.gorcak.cz/, bez problémů, dokonce dotyčný dopředu ani nevolal, jen poslal vzpěry na Ford Focus poštou, uvedl tam rok výroby a typ auta, z 4 dny byly vzpěry zpátky a fungují bez problémů!
Samozřejmě že to jsou ty moje )))raolsa píše:A jsou to určitě ty tvoje? Neposlal ti nějaký jiný, delší?
TUNER píše:Moje zkušenost je celkem negativní. Posílal jsem 2 + 2 vzpěry. Jedny na BMW e61 - ty prý neumí,že mají atyp uchycení...ok,tak alespoň ty druhý řekl jsem si. Vzpěry přišli asi po 14 dnech a ...... no mam je doma hozený v regálu,protože tam je neskutečnej tlak a kapotu s nima nejde ani silou zavřít...to bych se na kapotu musel pověsit a něco tím tak zdeformovat. Když jsem psal email s problémem a zda by to nešlo nějak vyřešit,upustit nebo něco,tak už jsem se reakce nedočkal. ...... ani na druhý email,který jsem pro jistotu posílal........tož tak.
Každý přece touží po dveřích do vrtule, je to dneska IN.lukinl píše:tak zkus použít jen jednu vzpěru
no ale doktore!!! tak mladej ještě nejsidoktor píše:Už si ani nevzpomenu, co tam ta stodváca má v originálu. Je mi jasné, že to bude výklopná tyčka, ale úplně jsem zapomněl jak to vypadalo.
Myslis ze pouzitim jedne vzpery u v70ky v kufru budes mit dvre do vrtule!?Urvanej píše:Každý přece touží po dveřích do vrtule, je to dneska IN.lukinl píše:tak zkus použít jen jednu vzpěru
Mělo by to být poměrně easy (dokoukej až do konce, tam je i V70II):hayney píše:mě už to zadní víko taky nic moc nedělá...jak se dostanu na ty vzpěry? A budou dveře fungovat i po vymontování? (samozřejmě dočasně s klackem v kufru)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé