Auto máš krásný, ale osobně se mi víc líbí na virgách. Přesně jak řikáš, ty leštěný na světlym autě nevyniknou. Ale chápu ty 2cm světlý výšky navíc.
tak, právě jsem se vrátil od auta a už je opěrka nasazenáUrvanej píše:Já vim že sem hnidopich, ale ta opěrka spolujezdcova by mě nebetyčně s...a. To se asi dost blbě shání.
to bude další kapitolaOndra. píše:ale neco porad chybi lubosi
díkyUltrasVidras píše:Ta tvá bejvalá šedá i stávající bíla 745 stojí fakt za to! Opravdu nádherná auta
musím dohledatkoch píše:kde jsou ty S(3)60 gay fotky?
dříve se mě nelíbil, dokonce jsem chtěl udělat záměnu za černý, ale nakonec jsem zůstal u červené a dnes jsem rád.Fritzko píše:cerveny interier je uplny luxus, podla mna.. uplne uplne![]()
![]()
![]()
přečti si lubošův podpis...dali píše:Parádní soubor krabicNaživo jsem viděl bílou 945 a fotky její stav zdaleka nevystihují. Taky jsem napnutej nedočkavostí, co chybí....
mas pravdu mart'as mam stejny pocit,ze tam neco chybi doposudmartinopel píše:Pořád mám pocit,že tam něco chybí.
Jezdíme každé jaro na starém Brněnském okruhu. Když jsem byl ještě malej, tak jsem obdivoval "švédské taxíky" (tak se jim tehda přezívalo) na 3 a 1/2 hodinovce ME a dnes jsem rád, že se můžu svézt na téže trati, ve stejné značce, ale prozatím o dvě generace s novějším Volvem.danki píše:Kde si byl jezdit s tym bicolorem, vidim, ze mas helmu...
martinopel píše:Pořád mám pocit,že tam něco chybí.
p.truck píše: mas pravdu mart'as mam stejny pocit,ze tam neco chybi doposud
dali píše: Taky jsem napnutej nedočkavostí, co chybí....
Ondra. píše:ale neco porad chybi lubosi
Díky, ještě jsem chtěl vzít na pastvu bílou 745, ale to jseme již časově nezvládliRenoš píše:Luboši,to je krásááááááááááááááááá
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé