díky, přeji úspěšný dovoz 850Samurai píše:pěkná, není nad to si na Nový rok nadělit 850tato je už doma, ta naše teprv dorazí
gratulace, ty sedmy vypadaj a jsou úžasný

díky, přeji úspěšný dovoz 850Samurai píše:pěkná, není nad to si na Nový rok nadělit 850tato je už doma, ta naše teprv dorazí
gratulace, ty sedmy vypadaj a jsou úžasný
ano, je to standa. Vyrazili jsme v koloně 5ti švédů a to:wolf píše:Luboši krasavice to je! to za tebou je Standa ne?
zatím jsem nechal pneu na kterých jsem koupil a to 225/45R17.z-d-e-n-a píše:Vypadá to sqěle!Co jsi nakonec obul za rozměr pneu?
o.k. díky za infoPišta... píše:Dneska sem se zrovna ptal,pač si mi tady vnutil myšlenku, klucí nemají problém z paprskama. Opískovat a prášková barva cena za sadu 4000-4500 káčé.
A mytí u mně v pohodě, na bezkontaktní myčce cca 1x za dva měsíce není to tak hrozné.
Krásný já jsem si říkal když jsem byl u tebe ,že jí něco chybíLUBOŠ píše:Blíží se vánoce a zasněžené silnice, tak 850 T5 dostane pořádnou "radlici"
díky, díky. Jen na vysvětlenou, 744 turbo mě v Itálii nechtěli prodat ani 945Petr.Chrpa píše:Tak to je teda změna![]()
Pěkná
Budeš to mít vůbec kde zaparkovat ?LUBOŠ píše:díky, díky. Jen na vysvětlenou, 744 turbo mě v Itálii nechtěli prodat ani 945Petr.Chrpa píše:Tak to je teda změna![]()
Pěkná, tak tato byla volná a zde jsem se domluvil
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé