hroch32 píše:Tříkolky se nepočítaj
A kór ty co maj motor nad hlavou.

hroch32 píše:Tříkolky se nepočítaj
vypada jako polo mouchaLachtan píše:Srry, ale Saab Draken vypadá jinak
Lachtan píše:No, jestli myslíš sebe, tak na to opravdu stačí i ta moje "tříkolka"![]()
![]()
![]()
(a vzhledem k tomu, že tě možná některý z mých přátel zaměstnává, tak bych byl s těma narážkama byl poněkud opatrnější)
Lachtan píše:Uff, tak zle jsem to nemyslel a rozhodně by jsem to takhle daleko netahal - tady jsme v Lampárně a plácáme blbosti![]()
![]()
Lachtan píše:![]()
![]()
když já mám létání rád (babička mi odmala nabádala: lítej pomalu a nízko
a v zatáčkách si přibržďuj...
)
To by se Sluce asi trošku změnila geometrie křídlamaxwell píše:2Lachtan: Co konverze motoru na tříkolce? Takovej B230FT a budeš lítat i nadzvukově.
No nic moc - spíš nic než moc - třísknout do baráku umí lecjaký černý pablbmaxwell píše:Já jsem taky pořádně neletěl, ale jinak mám nalítanejch hodin v simulátoru až, až. Jedinej rozdíl mezi Lachtanem a mnou je že já se neučím přistávat.
BTW. Kde jste říkaly že má ta naše vláda sídlo?![]()
![]()
Znám - to je naprosto super fotomaxwell píše:Tuhle jsem lachtana potkal a co nevidím...
Lachtan píše:V létě něco spácháme - hořovickou bandu (a místní hospody - Tlustice a okolí) znám poměrně dobře
Také mám jednu takovou - akorát u jiné firmyjarek.krizan píše:Někdo má jen fotky a někdo měl možnost si to vyzkoušet na švédském letišti, nebo co to bylo.Ale to už je trochu moc OT.
Lachtan píše:Také mám jednu takovou - akorát u jiné firmyjarek.krizan píše:Někdo má jen fotky a někdo měl možnost si to vyzkoušet na švédském letišti, nebo co to bylo.Ale to už je trochu moc OT.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé