V každém případě gratulace k pěkné galerii a soustrast k průběžné údržbě.
To je tak když si to chlapi servisujete sami ... to je hned jiná

To sis na to koupil fakt fajn barvuLukášM píše:Já si auto koupím, pak s ním přijedu a čekám, že si toho nevšimnejaffar píše:Tú 240 by som si veru nechal povedať, v takom stave by som prežil aj ten výkon jeden a pol trabanta![]()
Inak chalani kurnik, ako to robíte, že vám ženy schvália také množstvo áut? Ja keď som bol ešte v stave živiť dve autá a kúpiť tretie som na priateľku otočil monitor, že či by sa jej také (7 kombi tuším) nepáčilo a skoro som spal na gauči
ParchanteDural8 píše:Lukáši že jsi dneska na výlet nevzal raději etalon, to bys aspoň dojel a né na laně
Já za to nemůžu, oni mne navedliyoby píše:2Dural8 : tebe bych chtěl mít za kamaráda
Akorát mě potupně táhla Mazda 3 a ne Twingo...Dural8 píše:Já za to nemůžu, oni mne navedliyoby píše:2Dural8 : tebe bych chtěl mít za kamaráda
Nene, bude to 1800 ES, 480, C30 a pak PV, Amazon, 245wickey píše:jak tak na to koukam, jeste ti do kompletni linie chybi 960, S60 a C30...
Njn, jenže to jsem se dozvěděl až včera večer, že Twingo uvezlo akorát kanystrLukášM píše:Akorát mě potupně táhla Mazda 3 a ne Twingo...
ale to ti pak nebude sedet matematickyLukášM píše:Nene, bude to 1800 ES, 480, C30 a pak PV, Amazon, 245wickey píše:jak tak na to koukam, jeste ti do kompletni linie chybi 960, S60 a C30...Tím bych uzavřel řadu a na běžné ježdění V70
Povrtám se zítra, za chvilku vyrážím na výlet, zdá se, že asi zmoknuDural8 píše: Už jsi se v tom povrtal? Nebo razíš na plánovaný výlet s etalonem a necháš to na později...
hlavně nezapomeň na výlet za čtrnáct dníLukášM píše:Povrtám se zítra, za chvilku vyrážím na výlet, zdá se, že asi zmoknuDural8 píše: Už jsi se v tom povrtal? Nebo razíš na plánovaný výlet s etalonem a necháš to na později...
Mám to v plánuneuman zdenek píše:hlavně nezapomeň na výlet za čtrnáct dní![]()
superLukášM píše:Mám to v plánuneuman zdenek píše:hlavně nezapomeň na výlet za čtrnáct dní![]()
Ale jen na skok....
Ondra. píše:Ještě bys mohl pochválit toho borce co ti je přenechal a mohl bys zveřejnit tvůj komentář jeho stávající devítkyAle jinak tak to má bejt, každá správná etalonová dvojka má virga
doplň si znalostiwickey píše:aby to ty patnactky utocilo s tim kroutakem![]()
![]()
Pravdou je, že třeba D24TIC s 95 kW není vůbec špatný výkon ani dneswickey píše:dobry
ja mel nejrychlejsi seriove vyrabeny diesel taky jednu dobu (764 D24T)