C70 chip

První generace velkých předokolek
  • Autor
  • Zpráva
hpridal
Vůz: 850 T5

C70 chip

Příspěvek od hpridal »

Podám info někdy začátkem prázdnin, podle všeho by to neměl být problém, odepsali mi že mám zkonzultovat ve firmě co plyn dělala a ti jsou profíci, takže by to mělo jít. Teď auto potřebuju na ježdění, ale v létě bude stejně stát a navíc bych si pak aspoň dal dárek za státnice :-)
Marten píše:
Mě by každopádně zajímalo jak to s tím plynem dopadlo. ;-)

hpridal
Vůz: 850 T5

C70 chip

Příspěvek od hpridal »

Jen sem házím post co jsem psal v threadu o čipování, aby to viděli i ostatní C-70 ;-)

Zdar, tak jsem konecne dorazil domu, kluci v BSR to stihli a vsechno klaplo uplne na jednicku. Hned při předání mi řekli, že to jede jak prase a že budu nadšenej a že si s tím dali testovací kolečko navíc jak se jim to líbilo :-) Co se mi taky líbilo, že mě upozornili na vadný silentblok a probrali celkově stav auta, což jsem ani nečekal. Cena byla nakonec o 200Kč nižší než předpokládaná.

Tak jsem sedl do auta a hned jak se to zahřálo, tak jsem zkusil při rozjezdu trochu naložit na jedničku. Zapištělo turbo a hned se to zahrabalo, říkám - TY VOLE :-) - dva, tři, čtyři, pět, na všechny kvalty to táhne jak šílený. Co mě ale potěšilo ještě víc je charakteristika motoru a zvýšení krouťáku, motor opravdu táhne už od 3 a všechno dává od 3,5 (předtím 4,5). Předjíždění je parádička, akorát se musí člověk pevně držet volantu :-) Na dálnici tam kde jsem měl plnej, tak jedu v klidku na půl plynu ještě s rezervou a ten zvuk - hmmmm - konečně je slyšet že je v autě turbo, to hvízdání je šíleně návykový

Výfuk je opravdu bezhlučný, pouze při popojíždění v kolonách a po městě uslyšíte takové jemné bublání, které se hrozně dobře poslouchá, takže jsem hned po příjezdu do města nebo kolony vypnul rádio a jen se kochal.

No abych to nějak shrnul - za ty peníze je to fakt pecka a kdo můžete tak do toho určitě běžte! A BSR jako úpravce 100% doporučení!

dod

C70 chip

Příspěvek od dod »

ta PPC krabicka je vraj blokovana len na jedno auto na ktore je prvykrat "instalovana" a nepojde na inom aute a nemyslim si tiez ze chlapci su taki blbi aby nechali data nezakryptovane takze asi jednoduchsi je sposob vybrat riadiacku, precitat flashku a skopcit upravene mapy..tot moj nazor
http://www.volvoklub.sk

Zpět na „850, S / V70 (-00), C70“