Montáž LPG - kde na Moravě?

Vše okolo plynu.
  • Autor
  • Zpráva
HonzaA
Vůz: 244 B23E

Příspěvek od HonzaA »

Sháním reference na firmu, kde by kvalitně přestavěli na LPG Volvo 940 s B200FT motorem (turbobenzín). Jsou na Moravě nějaké skutečně ověřené firmy? Nechávat to dělat v Čechách mně přijde nepraktické, ale také o tom uvažuji, protože jediný, o kom mám větší množství vesměs (ne výhradně) pozitivních referencí je pan Zahrádka ve Cvikově.

GDPR_user

Příspěvek od GDPR_user »

HonzaA píše:Sháním reference na firmu, kde by kvalitně přestavěli na LPG Volvo 940 s B200FT motorem (turbobenzín). Jsou na Moravě nějaké skutečně ověřené firmy? Nechávat to dělat v Čechách mně přijde nepraktické, ale také o tom uvažuji, protože jediný, o kom mám větší množství vesměs (ne výhradně) pozitivních referencí je pan Zahrádka ve Cvikově.
HVGAs v novém jičíně předělávali jak mou B230FT(vstřikování)tak několik B230FT(klasika)

HonzaA
Vůz: 244 B23E

Příspěvek od HonzaA »

A jak jsi byl se svým plynem spokojenej? Bylo to bez problémů a po "řemeslné" stránce kvalitně udělaný?

GDPR_user

Příspěvek od GDPR_user »

HonzaA píše:A jak jsi byl se svým plynem spokojenej? Bylo to bez problémů a po "řemeslné" stránce kvalitně udělaný?
Nemohu si stěžovat.

Ladouš

Příspěvek od Ladouš »

Mužu doporučit MGC Jihlava p. Studený, dělal mi na V70 2,4 T AWD s automatem a jsem spokojený a pokud jsi rychlej jezdec je možné si připlati lepší vstřiky. Mě to stálo 37.000,- Kč a cokoliv potřebuji je bez problémů. Tento člověk se věnuje převážně větším objemům naposledy jsem u něho viděl dočku 5,7 HEMI a udělal ji nádherně, dělal i XC 9O, ale řikal že jediné co mu nejde je motor 4,4 od Volvas tím si nerozumí diagnostika. Mám spotřebu okolo 12 - 14 litrů plynu, ale záleží na tom jak mám těžkou nohu. Do kufru se mi vlezla 6O l nádrž a zdarma jsem dostal vak na kolo. Tel. je 602749988. Můžu opravdu doporučit.

hpridal
Vůz: 850 T5

Příspěvek od hpridal »

Ahoj,
můžu doporučil autolpg Brno (http://www.autolpg.cz/index.php?page=lpg_cenik), stránky a jejich kancelář vypadají hrozně, ale k práci jsem neměl výhrady. Systém funguje dobře, mně osobně se při plným okolo 5,5 tis. otáček přepne na benzín (prý kvůli chlazení vstřiků). Všechno šlape jak má, proti Zafiře kterou máme na LPG se systemem Tartarini se o dost rychleji přepíná do plynu po nastartování.

hamar
Vůz: 2x - 940 kombi, 97, B200FT, LPG

Příspěvek od hamar »

Já mám dobrou zkušenost s firmou Miškovič Ostrožská Nová Ves, tel: 602 722 757

Maki Hira
Vůz: Volvo 940

Příspěvek od Maki Hira »

Mně to dělali v Nova Gas Brno a jsem v spokojen. Na údržbu a kontroly jezdim do Jihlavy a pán se mi zdá seriozní.

Bylo:Volvo 940 - Sněhulák, v70 AWD 1997 LPG, 850 2,5 20ventil

Zpět na „LPG + CNG + E85 a ostatní“