Je volvo a volvopetr S60 píše:
mě se líbilo že namám tuctovku, dneska už volv jezdí na můj vkus moc a nic to nevypovídá o nátuře řidiče, nesytdím se říct bohužel

Je volvo a volvopetr S60 píše:
mě se líbilo že namám tuctovku, dneska už volv jezdí na můj vkus moc a nic to nevypovídá o nátuře řidiče, nesytdím se říct bohužel
Tak přeji rozšíření i do pater pro plebs a námezdní nádeníky.travex píše:nadnarodni gigant je oficialne jiz infikovan, ve firemni pujcovne je k nalezeni jedna V854 a v garazich na patre vyhrazenem vedeni lze bezne potkat takove veci jako XC90, S80, V50, S40 a podobne....tnemec píše:
Btw přeji ti Trávo mnoho zdaru při Tvých pokusech o infekci oficiálního organismu nadnárodního giganta.
Šádovkáři ti neuvěří, popřeli by tím svoji zvrácenou logiku a to nepřipustí.Michal M. píše:Já ti nevím mám ho sotva týden a cca 600Km najeto.Když lidem(octavářům)říkám,že ceny náhradních dílů nejsou tak kritické a spotřeba jako felda v deaslu.... Koukaj na mě jak na lháře.Zdávám to.
Vietnamec to sice není, ale šikmý oči má takyludanek píše:....No reknete,kdo z vas videl vetnamce ve Volvu?? A me se to povedlo... a...
Asi máte všude nějaký nižší kasty Vietnamců.ludanek píše:....No reknete,kdo z vas videl vetnamce ve Volvu?? A me se to povedlo... a...
Jenže mondeo TDCi 96kW, což je nejčastější naftová motorizace, taky neEsis píše:Pravda je že pokud bych volvo prodal, koupím asi předposlední Mondeo Combi.Vím jsem ostuda, ale V70 D5 prostě za 5-6l/100km nejezdí..
Protože na ní má?t-mustang píše: Dnes moje Mamka přemýšlí o koupi XC 90, hádejte proč ?
protoze si ji koupila sousedka?dali píše:Protože na ní má?t-mustang píše: Dnes moje Mamka přemýšlí o koupi XC 90, hádejte proč ?![]()
Ale, raději nic ...t-mustang píše:Dnes moje Mamka přemýšlí o koupi XC 90, hádejte proč ?
ale dyt my si delame prdel...t-mustang píše:Co to je s vámi chlapi, mám pocit jakoby z vás lezla závist !
To snad ne ! Proto to zde nepíšu.
Chtěl jsem tím říct , že po dvou letech Volvo přesvědčilo mamku natolik, že jej chce.
Ten už místy nastaldali píše: To potom nastane na silnicích armagedon.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé