njn ten kdo neumí číst . ten potřebuje OBRÁZKYEsis píše:A obrazek?

njn ten kdo neumí číst . ten potřebuje OBRÁZKYEsis píše:A obrazek?
Bude až po nějakém čase chci ještě umýt autoEsis píše:A obrazek?
Popravdě počítám stím, že se něco podobného stane, jak sem řek je to takový test, pak to hodím asi do laku, je to nejjednodušší řešenítomasss píše:Vypada to pekne, ale priprav se na to, ze jak zacne vic svitit slunicko, rozpatla se horkem to lepidlo, izolacka se smrskne a pujde do haje...
Já jsem to vzal tu barvou a drží to tam furt jako nové... Ani ze slunka strach nemám. "Nová" T5 má taky ty lišty ojetý, bude se zase barvit, tentokrát ale pryžovým válečkem..Kein píše:na felině jsem měl taky izolačku kolem čelního skla a držela tam pořádzáleží jak se to přilepí. ale z toho slunka mám docela strach to lepidlo rádo taje
jsem je nesundaval, ale olepil okraje dveří i střechu širokou papírovou lepící páskou ve 3 vrstvách. Páska se pak sundá úplně lehce, neponičí lak.Kein píše:neměl bys lepší sprej ?? A jak ty lišty jdou sundat ?? drží tam docela fest...
Ty jsi ale howado!!Víš jakou psychickou újmu jsi mu musel způsobit???Kein píše:Mám takové psychické dilema, né-li problém. Dneska, no vlastně už včera, po cestě z Krnova ve tmě v dešti se mi na prdel nalepil scháde superbí barvu nevím, motorizaci také ne. Byla tma, doslova jsem cítil jak se mi snaží narvat okřídlený šíp do zadku mého hranatého soba, jel jsem 90km/h (snažím se jezdit ekologicky na spotřebu) stále se mi lepil na prdel a dokonce mě dvakrát problik "jakože ať si pohnu pitcho" (..!!!.. což beru jako osobní urážku). Toto jsem snášel asi 5min do té doby, než se v proti směru uvolnilo místo a on mě začal doslova hlemýždím krokem předjíždět... (vono asi to TDí, jestli to bylo tdí, vod 90km/h moc nejede, ale pst to se nesmí říkat, tdi je super!)...Něco ve mě povolilo, řekl jsem si, že trochu přibrzdím ať může pan Prase jet do pryč, už, už jsem přendával nohu na brzdu, jenže co se nestalo! Zase nademnou vyhrál ten pubertální chlapec co v dvanácti letech pálil angličáky, zařadil jsem tři a udělal vžůům a superb se změnil na svítící xenonovou hvězdičku kdesi v vzádu...No k věci! Jsem z toho smutný! Porušil jsem zákon! Spálil víc benzínu, než bylo potřeba! Jsem špatný člověk? Může člověk jako já vychovávat děti?
na nějaký příruční kufřík dobrý....dali píše:Na tý poslední máš hodně zajímavej přívěs
A kdy že je ten tuzing???Kein píše:Tož nějaké ty nové picsAkorád je to černobíle, měl jsem špatně nastavený foťák a fotilo to modře tak sem to musel potunit.
Jinak, všechny zvu na štěrkovnu tady v Hlučíně, je tam teď sraz tuzérů, samí lepší stroje: Favority, felície, Golfy, civici
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé