nedam ti konkretni odpoved, schemata na ctyricitku nemam.... ale ted mame jednu na opravu zlobiciho alarmu a je to vsechno sprazeny s pocitacem, vyplati se zajet si nekam na diagnostiku, aby ti vycetli pamet chybovych stavu, to by mohlo napovedet.... tahle ctyricitka se chova pro zmenu tak ze DO chodi, ale po triceti vterinach se v zamcenym stavu auto rozblika (ale nehouka) a blika dokud se zase neodemkne.... zavada - vadna sirena....jaroslavkonvalinka píše:Ahojky nepomohl by mi nekdo s vyrešením problémů s dálkovým centrálem u V40 ??? Jedná se mi o to, že nejprve fungoval bez závad, ale pozdeji zacal trošku zlobit (otevrel a zavřel se na 3 až 6 povel) a nyní je ve stavu "stálého" odpočinku. Klíčem chodí vše tak jak má, ale na DO prostě nereaguje, zkusil jsem zakoupit i nové baterie a taktéž jsem vyzkoušel i druhé DO, ale vše se stejným výsledkem.Kde je umístěno čidlo nebylo problém zjistit, jen se mi ale nechce zozebírat celá palubní deska abych zjistil kde a jak je zapojena logická jednotka DO centrálu. Nemáte někdo tušení co by to mohlo být za závadu ???
:?
Ćau neodpovídej zpátky do otázky - dej novou odpověď,takhle si toho nikdo nevšimne. Tapecírunky jsou pravděpodobně nacvakávací.v402000 píše:Mam take problem s centralnim zamykanim V40. Ovladac funguje bez problemu, ale zadni zamky nevyjedou. Na nekolikaty pokus se zadni levy zamek otevre, ale pravy ne. Nemuhu otevrit ani zevnitr, protoze jsem mel zapnutou detskou pojistku. Diky za radu V40 YV1VW14F3Y.
Doplneno:
Opravdu se mi to podarilo pomoci kombinacek a hadru (kvuli podreni) otevrit. Diky za radu. Bohuzel oba dva zadni cudliky dostatecne nevyjizdi. Zvenku jsem promazal, ale nestaci to. Asi to bude chtit opravdu sundat vyplne, bohuzel jsem servis analfabet. Je to na nejake nacvaky nebo srouby?