harlequin88 píše:nore photos

vic fotek

ale krasne

inac top speed ? spotreba ? a dojmy ?
Víc fotek určitě bude, jsou v plánu, jen je nějak předbíhají jiné plány
Co se týče top speed...nehodlám odpovídat a už vůbec ne zkoušet... Není to pro mě u auta (navíc tohohle typu) vůbec důležitá informace a podstatný pro mě je, že tuším nějakých 170 tam na dálnici v jednu chvíli bylo naprosto bez problémů a v tichoučku (když už mi někdo lezl na nervy

), jinak jezdím tempomatově na 135 tachometrových a rychlost měním jen výjimečně... Nemám za potřebí si nic dokazovat a ty doby jsou už dávno pryč

Jooo mít dejme tomu Aston Martin DB9, asi mi to nedá a zajedu si k sousedům tu maximálku zkusit... Ale nevidím žádné rozumné vysvětlení, proč se hodit za top speedem v takovémhle autě a zabývat se tím, jestli jede 190 (tuším že tabulková hodnota) nebo o 5 kilometrů víc...
A spotřeba?
Teď momentálně 5,9 až 6 litrů...50 % město - 30 % okresky - 20 % dálnice... Na syrový motor, studené starty, každoranní krátké přistavení z garáže před dům a zimní gumy myslím celkem slušný... Na léto očekávám udávanou hodnotu kolem 5 litrů jako reálnou
A dojmy?
No u mě to je těžký, já Volva znám dlouho (a především poslední dvě generace) velmi dobře a svezl jsem se ve všem, co současná produkce Volva zahrnuje i s různými motory...
Takže jsem moc dobře věděl do čeho jdu

Tím pádem nevím, jak mám odpovědět

To auto znám už delší dobu a je to prostě Volvo, má všechno co Volvo má mít

Snad mě jen překvapila velmi mile příjemnost čalonění T-Tex a celkový posaz v autě a volant jak padne krásně do ruky (velký pokrok od předchozí generace, celkově mi všechny nová Volva padnou daleke víc do ruky a jsem s nima víc provázanej), taky parádně rychle topí (přídavné el. topení je znát) a hřeje do sedačky (předchozím generacím to taky trvalo...). Co se týče 1,6D - drak to není, ale na běžné ježdění v rámci předpisů je to naprosto dostačující, pro mě by možná 2,0D byla ideálnější, natož má milovaná D5, ale ani jedna z toho není vyloženě potřeba...
Navíc tohle byla opravdu spíš rychlá a neplánovaná reakce na velmi výhodnou nabídku, takže se nevybíralo...a nelituju

Můj ideál by sice byl V50, ale na tu by se čekalo a přišla by o pořádnou porci dráž...