Ja neviem ale podla mna to nemoze byt neodstranitelny problem. :tlesk:a.jani píše:Děkuji Vám všem za příspěvky, zmiňovat blíže servis by asi nebylo fér, teď to koukám všichni vidíte hlavní příčinu servis. Ano, třeba ty kotouče špatné co se měnily několikrát, nebo vyhozené peníze za ramena, když na starých se měnily silentbloky, beru, ale zas snaha v servisu je a já už to mi věřte to beru sportovně.
Otázka na geometrii byla správná, ano dělala se na autě snad 10 x. Naposledy včera, nebyl to laser. Zda-li je v pořádku nevím, ale myslím, že jen geometrií to stejně asi nebude. Jak jsem zmínil, když při jízdě krokem přejíždím nějakou nerovnost, cítím na pravé straně dosed kola jinak než u jiného auta, a to jsem projížděl i jinou S80 a tam to nedělalo. Vycházím tedy z toho, že když auto stále táhne do jednoho směru, je geo -, ale když jedu po super hladké silnici 100 km rychlostí a auto se třese, tak mám poocit, že mám na poloose asi potkana.
Nevím lidi, právě teď jedu opět do servisu vrátit půjčené kola.
Co bude dál netuším, auto mě časově již moc zatěžuje a děti mu "říkali" vibrátor. Teď již mají ale své autosedačky pro jistotu v jiném voze, toto auto teď není dle mého bezpečné pro rodinu.
Aby to nedopadlo tak ze vibrator si kupi nejaky chudak v bazare :mrgreen: