Tak příště dej nějaký znameníneuman zdenek píše:čéče dnes jsem se motal přes Leitmeritz a asi jsem tě vidělMarcus píše:Po roce další úlovek

Kromě stříbrný V70 jsem si dnes žádný jiný krabice nevšimnul

Tak příště dej nějaký znameníneuman zdenek píše:čéče dnes jsem se motal přes Leitmeritz a asi jsem tě vidělMarcus píše:Po roce další úlovek
Měl jsem plné ruce práce při kroužení po tom pidikruháči, tak jsem se nezmohl na pozdravneuman zdenek píše:tak to ses trefil ta V 70 je mojí Blondýny,jinak jsme trochu courali po severu a v Litoměřicích jsme se zastavili na oběd protože k tomuto městu mám velice vřelí dvouletý vztah a rád vpomínám na Litoměřický holky a super hospúdky,které![]()
tedy v té době byli skoro fšude
jó, tam si nám ujelMarcus píše:Měl jsem plné ruce práce při kroužení po tom pidikruháči, tak jsem se nezmohl na pozdravneuman zdenek píše:tak to ses trefil ta V 70 je mojí Blondýny,jinak jsme trochu courali po severu a v Litoměřicích jsme se zastavili na oběd protože k tomuto městu mám velice vřelí dvouletý vztah a rád vpomínám na Litoměřický holky a super hospúdky,které![]()
tedy v té době byli skoro fšude
, snad příště. Litoměřice jsou i pro mě srdeční záležitost
No, nejsi první, kdo mi to říká. Čoudí to fest, a to jsem jel lehkou nohouneuman zdenek píše: jó, tam si nám ujel![]()
a chvilku za tebou nebylo vidět
![]()
Zdendo, jsem ti v patachneuman zdenek píše:Na Slovensku při spanilce můj kluk Royal
mazec, gratulace k teto 850cetomas-x píše:Kulatiny to sice nejsou, ale i tak je to pěkné číslo. Snad to při takovém počtu ještě chvilku vydržíJe to foceno mobilem tak možná je to blbě vidět, bylo tam 687687 km
Tak já osobně jsem z té porce kilometrů najezdil jen trochu. Víc by mohl referoval LukyKolin jako předchozí majitel. Ale zatím jsem maximálně spokojený. Na evidenční kontrole si to všichni technici fotili, že tolik km se málokdy vidí.Roger píše:mazec, gratulace k teto 850cetomas-x píše:Kulatiny to sice nejsou, ale i tak je to pěkné číslo. Snad to při takovém počtu ještě chvilku vydržíJe to foceno mobilem tak možná je to blbě vidět, bylo tam 687687 km
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé