Klic poloha I
Nulovac km stisk
Klic II
Service blika
Nulovac pustit
Klic I
Klic II-III Start a nesviti

wickey píše:
projete airbagy - s tim neudelas nic - muzes zajet do autorizaku, kde ti je za mirnou uplatu vymeni![]()
![]()
Přesně tak, třetí podmínka pro zobrazení servisní hlášky je kromě km a motohodin ještě doba uplynulá od poslední servisní prohlídky, zpravidla 1 rok. Podle toho co nastane dříve.pjr86 píše:poctem startovani se ti service nerozsviti
Tak jsem se dneska taky "dočkal" a rozsvítila se mi kontrolka "SERVICE". Potvrzuji uvedený návod za funkční a kontrolka se mi po vyresetování již nerozsvítila.jou81 píše:Klíč do polohy 1
Stisknout a držet počítadlo kilometrů /odometr se vynuluje/
Klíč do polohy II /odometr je pořád 0.00Km/
Během pár vteřin se odometr vrátí na původní hodnotu, poté hned pustit tlačítko a klíč do polohy 0
Hotovo![]()
(S60 D5 07/2002)
Pořádně si zkontroluj, že opravdu svítí všechny, mi jich totiž naráz prasklo několik a to tak dobře, že když jsem vyměnil polovinu, tak to krasně svitilo a ja jsem nic nepoznal, ale palubak pořad hlasil že jsou vadne. Po delši době jsem zjistil že jich tam je trošku vícegeorge01 píše:Pánové není nějaký podobný postup i pro vyresetování hlášky o vadné pozičce?po výměně mě na palubáku stále hláška svítí - nevíte někdo jak tuto hlášku vyresetovat?já si myslel že automaticky zmizí když se žárovka vymění
nechtěl bych ale, abych kvůli tomu vyresetoval data další servisní prohlídky - i když ho stejně znám - i přesto tam vyskočit může...
děkuji
děkuji za radu, já koupil origo sadu žárovek u volva-myslím že je watáž napsaná i na té fialové krabičce u každé žárovky, pak budu muset ,,vylovit,, pozičku na druhé lampě a kouknout se i tam, to mám radost tedajarek.krizan píše:Musíš mít stejnou watáž pro pravou i levou stranu a už jsem taky viděl žárovky na 24V v krabičce na 12V , chce to ještě jednou zkontrolovat
Platí pro XC90 D5 2008 jen tento postup. Výše uveden podobný, kde se má držet reset km, ale ten je chybný! Správně- hned pustit, jak zabliká trojúhelník, tzn. platí varianta kolegy " mr1 ". Tímto mu též děkujimr1 píše:Tož je to vyzkóšené! S60 D5/120kW/2007
1) Klíček na I.
2) zmáčknout reset km
3) klíček na II.
4) čekám, než začne blikat žlutý trojúhelník (mezi budíky)
5) ihned jak začne blikat, reset pustím!
(hláška zmizí, po přebliknutí napíše "nemáté žádné zprávy")
6) vypnu klíček a du vod teho pryč.
Funguje.
Výborný, funguje i na V70 II MY08mr1 píše:Tož je to vyzkóšené! S60 D5/120kW/2007
1) Klíček na I.
2) zmáčknout reset km
3) klíček na II.
4) čekám, než začne blikat žlutý trojúhelník (mezi budíky)
5) ihned jak začne blikat, reset pustím!
(hláška zmizí, po přebliknutí napíše "nemáté žádné zprávy")
6) vypnu klíček a du vod teho pryč.
Funguje.
Ahoj, povedlo se ti to nějak pořešit?ondra1976 píše:Resetuji přesně dle návodu, pípne to, jakože reset proběhl a napíše to: 045, otočím kolečkem a napíše: 036. Co to je? Loni to proběhlo napoprvé a bez problému.