koch píše:na mne se minule lepilo nejake "nabusene" sebevedome mondeo... nevim co to melo za motor pac ve spetnem zrcatku to nepoznam
Tak hlavně pamatuj, že některý mondea můžou mít pod kapotou i T5 a nemyslím že by jejich majitelé cítili nějakou soudržnost s volví komunitou.
kdyby mel tak chapu jeho sebevedomi... T5 ale nemel...
ja myslim ze tech T5 ani tak moc nebude... mondeo komunita je podobna havet jako koncernova komunita... jsou z tech chrochtu f tedeicku celi posrani...
To je sranda, kdosi zrecykloval Pelhřimovský zlatý Céčko. Asi čtyři dny zpátky z Tipcarů zmizelo a včera se opět objevilo. V jiným bazáči o sto kiláků dál a světe div se - o 20 000 dráž... No jestli ho aspoň umyli, vyčistili interiér a vyměnily brzdy, třeba ho konečně někdo vezme
Jinak já teď právě visím ná mrtvým bodě, páč pojišťovna za minulej vůz překvapivě neplatí. Sem byl asi hodně naivní, když sem si myslel, že by to třeba za měsíc mohli zvládnout...
_________________ Je: Třetí auto
Bylo: Druhý auto
Bylo: První auto
Erik850: O tom vím, ale i tak dík. Zatím sem majiteli jen psal mail, nevypadá to zle. Ale dívat sem se na něj ještě nebyl, viz předchozí příspěvek. Asi nemá smysl jezdit okukovat auta, když prachy ještě nejsou doma. To bych pak byl akorát nasranej, že mi někde ten libovej kousek vyfouknul pod nosem.
vlmo píše:Erik850: O tom vím, ale i tak dík. Zatím sem majiteli jen psal mail, nevypadá to zle. Ale dívat sem se na něj ještě nebyl, viz předchozí příspěvek. Asi nemá smysl jezdit okukovat auta, když prachy ještě nejsou doma. To bych pak byl akorát nasranej, že mi někde ten libovej kousek vyfouknul pod nosem.
libovy kousek ti nikdo nevyfoukne o to nemej strach... prumerna doba stani volva v bazaru je cca 6 mesicu... nekde jsem se dopracoval k te statistice, za boha ji uz ale znovu nenajdu...
První inzerát na tenhle kousek je někdy ze začátku května, takže už se ho snaží zbavit tři měsíce... Tak do dalších třech měsíců by se snad pojišťovna už mohla rozhoupat k plnění a potom ho vezmu
Btw: nemá někdo známosti u Allianz?
LADA11 píše:žádnej forek to není jen tam zavolej :!: a řekni že chceš C70 že ses to dozvěděl od Láďi co má zlatou C70 a co knim jezdí na servis....ale jak říkám přivezl si ji pro sebe a tak ho budeš asi muset ukecat myslim že se do 200t vejdeš....jinak ma zelenou metlu,f kuží béžový a f plný palbě...
Tak jsem dneska mluvil s majitelem a klidne máš zavolat auto ti předvede a když se ti bude líbit tak ti ho prodá...
LADA11 píše: Tak jsem dneska mluvil s majitelem a klidne máš zavolat auto ti předvede a když se ti bude líbit tak ti ho prodá...
Jůů, príma, dík! A neptal si se náhodou za kolik? Viz výše, teď, hned, okamžitě mám problém s financema, můžu dát tak 150. Něco víc by mělo dorazit, ale kdy, to netuším. V nejhorším případě do dvou měsíců, ale to je strašně dloooouho.
No nic, tak mu zítra cinknu a dáme řeč, uvidíme co z toho vznikne.
za kolik to jsem sed neptal ale rozdodně ho rychle prodávat nebude chce se sním taky v létě povozit tak se určitě dohodnete a počká ti , je to ferovej chlap ja osobne kupoval všechny Volva u něj a jezdím na servis jenom k němu a nikomu jinemu bych sveho milačka do ruky nedal
w.geronimo píše:Tedy myslim ze je to T5 kdyz uvadi 147kw.Asi se prepsal v objemu.No uvidime.
Jenom detail. B4204T5 je typový označení motoru, ale auto se jmenuje V40T4 (T4 jako čtyřválec s vysokotlakým turbem). T5(5válec s vysokotlakým turbem) se dával až do S40/V50.
no ber to tak ze ta cena je v podstate 155... staci se zeptat na slevu a dostanes automaticky 4 penize dolu...
kdyz budes fakt dobry a bazarnik povoli, dostanes se na 150...
jestli cena odpovida uvidis na miste... takto z fotek se neda... ale jinak bych rek ze to neni ani levne ani drahe a jestli je v bezvadnem stavu tak se oplati...
Chtěl bych všem poděkovat za podnětné příspěvky, nicméně po dlouhém uvažování nakonec řady volvistů pro tentokrát nerozšířím. Nakonec jsem zůstal věrný značce a včera přivezl domů novýho mazla. Tak třebas příště
Tajemný jak hrad v Karpatech.. tak co jsi nakonec pořídil, pochlub se. Nahoď fotky. Ikdyž to bude oktávka, tak ti tady hlavu nikdo neutrhne...teda možná Hlavně ať slouží
_________________ je: XC90 V8 r.v.2005
bylo: V70 R AWD r. v. 1998, černá metal- eRko
bylo: V480 ES 1,7 r. v. 1988, černá metal.-Volvík
Tak tajnýho na tom samozřejmě nic není, akorát sem si říkal že jak to není Volvo, stejně to tu nikoho nebude zajímat
406 coupé 3.0 V6, 12/97, červená barva. Fotky ještě nijak moc žádný nemám, snad v průběhu tejdne něco vymyslím.
Já s Formánkem před jeho dovolenou mluvil. Auto je v tmavě zelený metle, s béžovým interiérem a jestli sem to správně pochopil, tak předek je předělanej na facelift (čirý světla, jiná maska, nárazník). RV 98, po prvním majiteli, namotáno kolem 250 000. Přivezl ji pro manželku. Moc víc nevím, auto sem neviděl. Bohužel není k dispozici hned, ale dle poslední informace až tak za měsíc, což už na mě bylo příliš pozdě. Jak tu někdo psal - pokud chci vidět luxusní kousek, mám koupit auto a do tejdne se něco objeví. Možná že je to tenhle případ.
Tak 406 coupe a s tímto motorem myslím taky není špatná volba. S Volvem se to samozřejmě nedá srovnat (to jen aby nás tady nevyhostili z Volvo fóra..), ale jinak gratuluji. Hlavně ať to jezdí..
_________________ je: XC90 V8 r.v.2005
bylo: V70 R AWD r. v. 1998, černá metal- eRko
bylo: V480 ES 1,7 r. v. 1988, černá metal.-Volvík