btw ... ten šutr je v okolí předpokládám jedinej

Rozumím tomu správně, že jsi nebyl připoutanej?BaDDog píše: potom som sa len ocitol u spolujazdca hore nohami..
Presne... keby som bol asi priputany tak mi vobec nič není... aspon si myslím... ta babenka bola priputana jej nič nebolo... nejake modriny ale ma otras mozgu a stratu pameti...tnemec píše:Rozumím tomu správně, že jsi nebyl připoutanej?BaDDog píše: potom som sa len ocitol u spolujazdca hore nohami..
To je sice pravda a předpokládám že máš alespoň 185 cm když jsi takhle dopad, kdyby jsi měl jen 170 tak ti asi pytel urazil hlavu.BaDDog píše: Jednak tie pase su diskutabilne... ale myslím že ich nejaku dobu začnem používat...otazka je zvyku...
Tak to si celkem gratuluj, protože jezdit v autě s airbagy bez pásů je něco jako balancovat na namrzlém zábradlí na mostěBaDDog píše:Presne... keby som bol asi priputany tak mi vobec nič není... aspon si myslím... ta babenka bola priputana jej nič nebolo... nejake modriny ale ma otras mozgu a stratu pameti...tnemec píše:
Rozumím tomu správně, že jsi nebyl připoutanej?
Tak neviem kdo je na tom lepšie či ja s modrinama a mozolom na hlave... alebo ona..
Jednak tie pase su diskutabilne... ale myslím že ich nejaku dobu začnem používat...otazka je zvyku...
mno je to volovina jezdit be pásů, tudíž gratuluju dvojnásob k úspěšnému vyváznutí bez zranění.jou81 píše:Jízdu bez pásů neznám, bez pásu může jezdit jen sebevrah. A jak jsi měl vyřešenou signalizaci nezapnutých pásů, odpojeno, nebo sis snad sedal na zapnutý pás?
Né.. mám asi 172-174cm... a pás sem mnel normalne z predu zapnutý... len som si na neho sadol...Honza píše:To je sice pravda a předpokládám že máš alespoň 185 cm když jsi takhle dopad, kdyby jsi měl jen 170 tak ti asi pytel urazil hlavu.BaDDog píše: Jednak tie pase su diskutabilne... ale myslím že ich nejaku dobu začnem používat...otazka je zvyku...
...Nechces ji radsi dat do autosedacky?BaDDog píše: Pásy inak používam.. ked ideme niekde po dialnici.. do CZ, blavy a pod.. inak tu po okolí ked jazím normalne ma to nikdy nenapadlo žeby som ich potreboval...
Věř že to cenu nemádod píše:aj tvoje volvo by sa dalo spravit ale ci to stoji za to???
Trošku?? Já bych řekl že docela dost, uvědomte si jak je tato část pevná! Pro představu přidávám foto mé bývalé 480tky po tom co nový majitel nezvládl v 80-90km/h pravotočivou zatáčku vlétl do škarpy kde vzal strom, pak druhý který ho otočil o 45° a skončil u 3ho :?Bobes píše: každopádně ta škodovka se zdá být jen tak lehce ťuklá....
to bych mu asi neměl říkat, za kolik jsem ty stejný kola koupilSibr píše: Nejcenější jsou na tom ty kola, radio, dveře, některé prvky interiéru a pár dílů ze zadku.
No v prvom rade som zrovnával pohodlie a celkový moj subiektívny dojem a takysto ozvučenie...Gemer píše:v prvom rade gratulujem k tak úspešnému ukončeniu nehody ktorá mohla byť vážna!
To, že si nedávaš pásy, respektíve ich máš zapnuté za chrbtom je tvoja vec, myslím, že už dostaneš rozum. Videl som pár nehôd a s pásmi to bolo vždy lepšie takže prosím nešírte žiadnu demagógiu... :?
Čo sa kvality jednotlivých áut týka - to naše Volvo vždy bolo synonymom bezpečnosti, avšak to čo rozprávaš o BMW a kdejaké ďalšie reči sú obyčajné drísty. Jazdím v pár autách, a aj o dosť lepších ako si popísal ty, a žial nemôžem povedať, že Volvo je ďaleko pred BMW, vlastne posledných 5 rokov sú skôr výrazne ďaleko za nimi, a všetci vieme prečo (či už sa to vývoja, technológie, kvality týka).
A tí ktorí nevieme si tu zase len niečo dokazujeme... Osobne som žial už u Lexusu, ktorý bol jediný porovnateľný so strojmi od BMW a Mercedesu... :neutral:
V každom prípade by som bol rád aby značka Volvo bola znova kdesi hore, čo však je dosť nepravdepodobné pri celkovej súčasnej politike vlastníka/vedenia značky.
Veľa zdaru!
HOWGH!
v akom volve si jazdil ty?Gemer píše:v prvom rade gratulujem k tak úspešnému ukončeniu nehody ktorá mohla byť vážna!
To, že si nedávaš pásy, respektíve ich máš zapnuté za chrbtom je tvoja vec, myslím, že už dostaneš rozum. Videl som pár nehôd a s pásmi to bolo vždy lepšie takže prosím nešírte žiadnu demagógiu... :?
Čo sa kvality jednotlivých áut týka - to naše Volvo vždy bolo synonymom bezpečnosti, avšak to čo rozprávaš o BMW a kdejaké ďalšie reči sú obyčajné drísty. Jazdím v pár autách, a aj o dosť lepších ako si popísal ty, a žial nemôžem povedať, že Volvo je ďaleko pred BMW, vlastne posledných 5 rokov sú skôr výrazne ďaleko za nimi, a všetci vieme prečo (či už sa to vývoja, technológie, kvality týka).
A tí ktorí nevieme si tu zase len niečo dokazujeme... Osobne som žial už u Lexusu, ktorý bol jediný porovnateľný so strojmi od BMW a Mercedesu... :neutral:
V každom prípade by som bol rád aby značka Volvo bola znova kdesi hore, čo však je dosť nepravdepodobné pri celkovej súčasnej politike vlastníka/vedenia značky.
Veľa zdaru!
HOWGH!
Pojistky nerobím!!!!!!BaDDog píše: Chcem sa spýtat.. neviete mi povedať niekto kto robí poistky kolko je momentalna trhová hodnota tejto mojej S80?...nemám AutoTAX ani nič take.. nemyslím ceny čo su v bazaroch a na nete...
A že či niekto robí u poistovni likvidátora... lebo myslím že je to totalka... jedno aj druhe... jak to prebieha...
THX...
Jej dík... no viník je jednoznačne ta vodička octavie... vypálila z vedlajšej cesty kde je vlastne STOP-ka.... aj policia ktorá to spisovala ju označila za viníka.Robertissimo píše:Pojistky nerobím!!!!!!BaDDog píše: Chcem sa spýtat.. neviete mi povedať niekto kto robí poistky kolko je momentalna trhová hodnota tejto mojej S80?...nemám AutoTAX ani nič take.. nemyslím ceny čo su v bazaroch a na nete...
A že či niekto robí u poistovni likvidátora... lebo myslím že je to totalka... jedno aj druhe... jak to prebieha...
THX...
Já pracuji v pojišťovně, v oddělení likvidace pojistných událostí a mám na starosti prodej totálek v aukcích resp. jsem odpovědný za aukce v České pojišťovně. Tak se ptej... Na Slovensku je to podobné jako v Čechách. Kdo je viníkem? Ty nebo řidička Octavie?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé