tak to já si takové radovánky a zároveň starosti odpouštím,ale relaxuji často na kole v přírodě
a kolem jedné lovecké chaty jezdím,tam se právě koňaři o víkendech často scházejí,mají tam prostě veškeré zázemí,takže manželka se dívá na koně a já pak na parkovišti obdivuji hezký auťáky no hlavně V 70 II ,ty se mi líbí nejvíc,jednoznačná preference.Škoda ,že jim těm V 70kám tam nemůžu nechat pozdrav. Koukali by na mne jako na pako. Ale jinak konkrétně těchto modelů jezdí dost málo?! Jo a ještě jedna maličkost - potahy celokožené nejlépe
béžové -to je skoro podmínka,ty ost.míchané dohromady (kůže a látka) považuji za znehodnocení kvalit takového vozu. Prostě to ruší jedinečnost. Již jsem si jednou béžovku zamiloval a vyzkoušel.Přes varování,že v létě lepí,pálí jsem byl max spokojen.A jinak skoro
ke každému dřívějšímu vozu se mi podařilo sehnat oprávarenský nebo přímo origo firemní manual.rozebírání-pokoukání-poladění-seřízení (na vlastním vozidle) mi dává určité uspokojení.
Tím nechci říct ,že se pouštím do čehokoliv, no a u tohoto volva jsem zatím na nic nenarazil.
tož tak,trošku jsem se vykecal

ale volný pohyb v přírodě ať autem nebo na koňovi
nebo na kole to je také paráda... :pij: