Tak mám za sebou zásah Autodoktora. Výsledky rozporuplné. Důkladné vyčištění interiéru a klimatizace skutečně odstranilo nejen viditelnou špínu, ale i zápach, o jakém se doktor vyjádřil, že takový ještě "neviděl".

Motor se taky skví čistotou, že mohu zvedat kapotu pouze ve svářečských brýlích.

Ale jsou tu i mínusy:
1. Doktor nebyl až zas tak důsledný, jak se zdálo. Zapomněl na prostor s rezervou, na zadní kapsy na předních opěradlech, na prostor pod zadními sedačkami. Tam jsem si to musel doluxovat. :prace:
2. V pátek hned po umytí jsem v pohodě odjel na chatu. Ale když jsem v neděli natěšil rodinku na kulturně-přírodní výlet, dostavilo se jen zklamání, mrzutost, rozladěnost, nepochopení, zlost, kyselost... (už toho nechám, ženatí budou vědět a ostatní neuvěří

). Motor totiž netáhl. A to tak, že jsem v prvním kopečku marně vyzkoušel všechny rychlostní stupně, a skoro jsem ho nevyjel. Tudíž se rovnou jelo domů. :?
Zřejmě to jelo asi tak na tři válce. Díkybohu stačilo otevřít na půl dne kapotu a vpustit do motoru sluníčko. Večer už zase bylo všechno, jak má být.
Měl jsem to udělat už v sobotu, když jsem větral interiér, nějak mě to nenapadlo. Ovšem doktor zjevně poněkud podcenil vliv vody na motor. Sice říkal, že kritická místa ochránili čímsi "spešl", ale jak vidno... :?
Ovšem to nejhorší mne teprve čekalo – viz následující fotografie. Výsledkem je totální rozborka vozu. Hlaste se o díly, ale v celku budou pouze ty kovové.

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.