Eriku! Vy Roudnický jste prostě bezva lidi.... že vy jste pro tuhle příležitost nechali vykrmit čuníka, kterýho tam pak sežereme? V tom případě na spanilku jedu !!!
čuník to neni, bude to něco spešl, víc volvího, teď to s Káčou ladíme po mailech
Erik850 píše:
ostatně pRoč by měl všechno vzathovat na sebe, že? když pRavím nekonkRétně, myslim nekonkRétně... a téma, láďovo ego by bylo asi dRsný a Rozsáhlý...
Jsi na mně jak na cizího :ryma:
Láďo, nebreč, on to tak nemyslel, on je vážně moc hodnej kluk. ale sRRRanda musí bejt, no uznej
Xenony jsem ješte neměl čas řešit. tenhle týden jsem denně do 8 v práci a pak už na to není síla. O víkendu navštívím odborníka a proberu to s ním, jak by to šlo nasadit.
Tomiga píše:Myslíš 8 hodin denně na foru? Teeeda to je šichta
můžu potvrdit že 8hodin denně na fóru neni :!: a já to musim vědět páč tu jsem víc jak 8 hodin denně a tak často ho tu nevídám
No to je jasný, i v pracovní době mají přestávky. Nebo mají problémy jako jsou výpadky el. energie či připojení k internetu... Já to tady všechno sleduji z povzdálí
Tomiga píše: No to je jasný, i v pracovní době mají přestávky. Nebo mají problémy jako jsou výpadky el. energie či připojení k internetu...
Teď jsem si zrovna byl pro oběd. Ale protože většinu dne opravdu pracuju u počítače, tak se stačí naučit rychle používat zkratku ALT+ TAB a dá se docela solidně pracovat (být přínosem firmě a lidu) a ještě stíhat fórum.
Pro všechny případy mám v notebooku baterku, zásuvka je napojená na UPS baterie a když se i ta vyplácá, tak si na střeše spokojeně chrochtají 2 veliké diesel agregáty.
Jinými slovy.... jsem tu často, jsem tu rád,. ... jen tak se mě nezbavíte :poc:
Tomiga píše: No to je jasný, i v pracovní době mají přestávky. Nebo mají problémy jako jsou výpadky el. energie či připojení k internetu...
Teď jsem si zrovna byl pro oběd. Ale protože většinu dne opravdu pracuju u počítače, tak se stačí naučit rychle používat zkratku ALT+ TAB a dá se docela solidně pracovat (být přínosem firmě a lidu) a ještě stíhat fórum.
Pro všechny případy mám v notebooku baterku, zásuvka je napojená na UPS baterie a když se i ta vyplácá, tak si na střeše spokojeně chrochtají 2 veliké diesel agregáty.
Jinými slovy.... jsem tu často, jsem tu rád,. ... jen tak se mě nezbavíte :poc:
sice mám v práci taky dost práce, ale chvilka se vždycky najde
já navíc ani nepotřebuju fígle jako alt+tab, páč mě nikdo nekontroluje
káča36 píše: já navíc ani nepotřebuju fígle jako alt+tab, páč mě nikdo nekontroluje
Já jsem to nemyslel, že by mě někdo kontroloval, ale protože tak můžu v jiném okně doopravdy pracovat a protože některé věci které dělám vyžadují několik vteřin na zpracování, tak mezitím zkontroluju, co se děje na fóru. Vím, že kdysi se u nás ve firmě dělalo měsíční TOP 10 surfařů, kteří strávili nejvíce hodin na netu a ti pak viseli na nástěnce.
Máš ho malýho nezoufej, strč do úlu zabouchej...
To já ne, to jen Tři sestry
Nevim proč, ale to bylo to první, co mě napadlo, když jsem si tohle přečet
al-pacino píše:
je,ale ještě nikdo nepíchnul do vosího hnízda
Máš ho malýho nezoufej, strč do úlu zabouchej...
To já ne, to jen Tři sestry
Nevim proč, ale to bylo to první, co mě napadlo, když jsem si tohle přečet
do postele ti dám včely bodavý,ty ať tě vo.íchaj,mě už to nebaví...známe,známe,ujíždim na nich víc než je zdrávo