"S60" Minisraz 9.7.2008

Jak bylo...
  • Autor
  • Zpráva
káča36

"S60" Minisraz 9.7.2008

Příspěvek od káča36 »

:D :D v ste paka :D

al-pacino

"S60" Minisraz 9.7.2008

Příspěvek od al-pacino »

káča36 píše::D :D v ste paka :D
co jsi čekala? :lol:

káča36

"S60" Minisraz 9.7.2008

Příspěvek od káča36 »

al-pacino píše:
káča36 píše::D :D vy ste paka :D
co jsi čekala? :lol:
že zůstane u aut :roll:

honza_S60 Ověřený
Vůz: Volvo S60 2,4i (2002)

"S60" Minisraz 9.7.2008

Příspěvek od honza_S60 »

Já myslel, žes to zjistila už na Hostivaři. :-)
Do Roudnice vyrazím pravděpodobě i s přítelnyní, tak mi aspoň pomůže, abych nevybral nějakou jezinku a aby si s ní také rozuměla.

Dneska bych tu pískovnu zajel vyfotit. Z Prahy tam pojedu ve 4:30 a v 5 bych tam měl být. Tak jestli mi někdo z Roudničáků chce přijet pomoct a promyslet sraz, tak budu rád.

honza_S60 Ověřený

"S60" Minisraz 9.7.2008

Příspěvek od honza_S60 »

káča36 píše: že zůstane u aut :roll:
to nevím...takový klub neznám, kde by to končilo jen auty.
Vždycky je to jen o alkoholu a sexu. :pij:
Auta samotná pomáhají příjemně vyplňovat čas mezi pitím a sexem. Ale možná jsou i vyjímky.... :ryby: :-D

káča36

"S60" Minisraz 9.7.2008

Příspěvek od káča36 »

honza_S60 píše:
Já myslel, žes to zjistila už na Hostivaři. :-)
Do Roudnice vyrazím pravděpodobě i s přítelnyní, tak mi aspoň pomůže, abych nevybral nějakou jezinku a aby si s ní také rozuměla.

Dneska bych tu pískovnu zajel vyfotit. Z Prahy tam pojedu ve 4:30 a v 5 bych tam měl být. Tak jestli mi někdo z Roudničáků chce přijet pomoct a promyslet sraz, tak budu rád.
já sem bohužel v práci, tak jedině erik sám.. na hostivaři bylo fajn, příště už ale nebudu pít, páč se vás bojim :pij:
hele a jak vypadá tvoje přítelkyně?

honza_S60 Ověřený

"S60" Minisraz 9.7.2008

Příspěvek od honza_S60 »

káča36 píše: já sem bohužel v práci, tak jedině erik sám.. na hostivaři bylo fajn, příště už ale nebudu pít, páč se vás bojim :pij:
Tak to by bylo super, kdyby Erik dorazil :palec: Aspoň bychom se mohli nějak poradit v kterých místech by to bylo nejlepší.

Přítelkyně? Je pravý opak mě. Je hezká, vtipná, taktní, diplomatická, oblíbená v kolektivu, moc toho nesní ani nevypije :-)

káča36

"S60" Minisraz 9.7.2008

Příspěvek od káča36 »

honza_S60 píše:
káča36 píše: já sem bohužel v práci, tak jedině erik sám.. na hostivaři bylo fajn, příště už ale nebudu pít, páč se vás bojim :pij:
Tak to by bylo super, kdyby Erik dorazil :palec: Aspoň bychom se mohli nějak poradit v kterých místech by to bylo nejlepší.

Přítelkyně? Je pravý opak mě. Je hezká, vtipná, taktní, diplomatická, oblíbená v kolektivu, moc toho nesní ani nevypije :-)
tak to se na ní těšim :-) hlavně, aby dorazila

Erik850

"S60" Minisraz 9.7.2008

Příspěvek od Erik850 »

honza_S60 píše:

hele kucí ale už dost. Zabavování Káči se nekoná, není k zapůjčení, já si na ní vystál frontu přes 4roky, tak nemáte nárok :twisted:

káča36

"S60" Minisraz 9.7.2008

Příspěvek od káča36 »

Erik850 píše:
honza_S60 píše:

hele kucí ale už dost. Zabavování Káči se nekoná, není k zapůjčení, já si na ní vystál frontu přes 4roky, tak nemáte nárok :twisted:
jo, to má pravdu, dejte na něj, já ho znám :D

honza_S60 Ověřený

"S60" Minisraz 9.7.2008

Příspěvek od honza_S60 »

Tak fajn, ale ségru a kamarádky vzít můžeš, ne? Pořád lepší než drátem do oka.

Eriku, nic si z toho nedělej. Teď, když už máš pořádné auto pro gentlemany, tak si musíš začít zvykat, že se od nynějška bude stát fronta na tebe. Snad se s tím srovná i Káťa ;-)

al-pacino

"S60" Minisraz 9.7.2008

Příspěvek od al-pacino »

[quote="honza_S60"]Tak fajn, ale ségru a kamarádky vzít můžeš, ne? Pořád lepší než drátem do oka.

:palec: :lol: :palec:

káča36

"S60" Minisraz 9.7.2008

Příspěvek od káča36 »

honza_S60 píše:Tak fajn, ale ségru a kamarádky vzít můžeš, ne? Pořád lepší než drátem do oka.

Eriku, nic si z toho nedělej. Teď, když už máš pořádné auto pro gentlemany, tak si musíš začít zvykat, že se od nynějška bude stát fronta na tebe. Snad se s tím srovná i Káťa ;-)
káťa se s tim srovná, erik určitě taky, až uvidí, co káťa umí :D

káča36

"S60" Minisraz 9.7.2008

Příspěvek od káča36 »

al-pacino píše:
honza_S60 píše:Tak fajn, ale ségru a kamarádky vzít můžeš, ne? Pořád lepší než drátem do oka.

:palec: :lol: :palec:
blbý je, že ségra bydlí daleko a todle by nepochopila. nebo možná jo, ale přece jí nebudu kazit, když teprve předevčírem dostala občanku ;-)
a co se týče kamarádek, tak taky zklamu, já mám mnohem víc kamarádů, než kamarádek :D ale ti by se vám asi nelíbili - nemaj volvo a už vůbec né ani jedno RRRRRR

honza_S60 Ověřený

"S60" Minisraz 9.7.2008

Příspěvek od honza_S60 »

káča36 píše: a co se týče kamarádek, tak taky zklamu, já mám mnohem víc kamarádů, než kamarádek :D ale ti by se vám asi nelíbili - nemaj volvo a už vůbec né ani jedno RRRRRR
Hele, tak mě napadá, že kamarádi musí mít taky ségry a přítelkyně, ne?
Tak to domluv jakože je to dámská jízda a pak jim řekneš, že ty super kluci s tankama se tam jen tak náhodou objevili .... to mi přijde jako úplně v pohodě plán ;-)

káča36

"S60" Minisraz 9.7.2008

Příspěvek od káča36 »

honza_S60 píše:
káča36 píše: a co se týče kamarádek, tak taky zklamu, já mám mnohem víc kamarádů, než kamarádek :D ale ti by se vám asi nelíbili - nemaj volvo a už vůbec né ani jedno RRRRRR
Tak to domluv jakože je to dámská jízda a pak jim řekneš, že ty super kluci s tankama se tam jen tak náhodou objevili .... to mi přijde jako úplně v pohodě plán ;-)

chachchááá - kluci s tankama a holky s tangama :D

hele, honzo, a co ty si tady vůbec plánuješ, když dotáhneš svojí přítelku? nebo to jí taky dáš k dispozici? jestli je ale fakt tak pěkná, jak řikáš, já si jí zamlouvám ;-)

honza_S60 Ověřený

"S60" Minisraz 9.7.2008

Příspěvek od honza_S60 »

káča36 píše: chachchááá - kluci s tankama a holky s tangama :D

hele, honzo, a co ty si tady vůbec plánuješ, když dotáhneš svojí přítelku? nebo to jí taky dáš k dispozici? jestli je ale fakt tak pěkná, jak řikáš, já si jí zamlouvám ;-)
Kačko, tady sice panuje relativní svoboda slova, ale když tu začneš psát o takových lákadlech, tak můžeme očekávat účast srovnatelnou minimálně se švédskými plechy a to už by byl sakra velkej sraz :-D

Mimochodem, přítelkyně tě viděla na fotkách a říkala, že jsi moc krásná..... ;-)

káča36

"S60" Minisraz 9.7.2008

Příspěvek od káča36 »

honza_S60 píše:
káča36 píše: chachchááá - kluci s tankama a holky s tangama :D

Kačko, tady sice panuje relativní svoboda slova, ale když tu začneš psát o takových lákadlech, tak můžeme očekávat účast srovnatelnou minimálně se švédskými plechy a to už by byl sakra velkej sraz :-D

Mimochodem, přítelkyně tě viděla na fotkách a říkala, že jsi moc krásná..... ;-)

oukej, už mlčim :palec:
stejně tam přijedu rovnou z práce, budu zdrchaná a utahaná a nejspíš budu zachumlaná do mikiny sedět na jednom z nárazníků a pozorovat tokající okolí :D

yoby Ověřený
Moderátor
Participant x 1

"S60" Minisraz 9.7.2008

Příspěvek od yoby »

No jak tak koukam, tak z toho bude povinné dojezdné.. jedna baba na auto do placu :lol: doufam že cestou bude nějaká svolná stopařka, abych nepřijel s prázdnou :lol:

káča36

"S60" Minisraz 9.7.2008

Příspěvek od káča36 »

yoby píše:No jak tak koukam, tak z toho bude povinné dojezdné.. jedna baba na auto do placu :lol: doufam že cestou bude nějaká svolná stopařka, abych nepřijel s prázdnou :lol:
né, hele, opravdu to bude jen volvo sraz! nic jinýho. ano, omlouvám se, tu poznámku předtim sem psát neměla. hostivař byla super právě proto, že zůstalo u aut, eRREk a grilování.

láďa Ověřený

"S60" Minisraz 9.7.2008

Příspěvek od láďa »

káča36 píše:no já nestíhám zíRat.. hele a jestli pRo mě nepřijedete, tak neupeču překvápko
Neboj ja Ťa vyzvednu :mrgreen:

honza_S60 Ověřený

"S60" Minisraz 9.7.2008

Příspěvek od honza_S60 »

Neboj Katko, to my jen tak blbě plácáme. Bez alkoholu nekoušeme a ožralí spíme. Aneb, pes kterej štěká nekouše. Jsem na to zvědavej. Opět od toho nic neočekávám, tak si říkám, že by to zase mohlo být fenomenální :tlesk:

koch Ověřený
Vůz: Volvo S60 2.4T

"S60" Minisraz 9.7.2008

Příspěvek od koch »

honza_S60 píše:Neboj Katko, to my jen tak blbě plácáme. Bez alkoholu nekoušeme a ožralí spíme. Aneb, pes kterej štěká nekouše.:tlesk:
proto koch vše pouze sleduje z povzdali 8)

Erik850

"S60" Minisraz 9.7.2008

Příspěvek od Erik850 »

láďa píše:
káča36 píše:no já nestíhám zíRat.. hele a jestli pRo mě nepřijedete, tak neupeču překvápko
Neboj ja Ťa vyzvednu :mrgreen:
hele a byli byste pro, absme Káču fakt jeli vyzvednout jako menší volví flotilka?...laďo, nic nevyzvedneš, bastlem dáma nejzdí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

láďa Ověřený

"S60" Minisraz 9.7.2008

Příspěvek od láďa »

honza_S60 píše:
Přesně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :!: :!: :!: :!: Honzo čteš mi myšlenky :mrgreen:

Zpět na „Proběhlé klubové srazy“