"S60" Minisraz 9.7.2008
- Autor
- Zpráva
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
v ste paka
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
co jsi čekala?káča36 píše: v ste paka
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
že zůstane u autal-pacino píše:co jsi čekala?káča36 píše: vy ste paka
-
- Vůz: Volvo S60 2,4i (2002)
"S60" Minisraz 9.7.2008
Já myslel, žes to zjistila už na Hostivaři.káča36 píše: v ste paka
Do Roudnice vyrazím pravděpodobě i s přítelnyní, tak mi aspoň pomůže, abych nevybral nějakou jezinku a aby si s ní také rozuměla.
Dneska bych tu pískovnu zajel vyfotit. Z Prahy tam pojedu ve 4:30 a v 5 bych tam měl být. Tak jestli mi někdo z Roudničáků chce přijet pomoct a promyslet sraz, tak budu rád.
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
to nevím...takový klub neznám, kde by to končilo jen auty.káča36 píše: že zůstane u aut
Vždycky je to jen o alkoholu a sexu. :pij:
Auta samotná pomáhají příjemně vyplňovat čas mezi pitím a sexem. Ale možná jsou i vyjímky.... :ryby:
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
já sem bohužel v práci, tak jedině erik sám.. na hostivaři bylo fajn, příště už ale nebudu pít, páč se vás bojim :pij:honza_S60 píše:Já myslel, žes to zjistila už na Hostivaři.káča36 píše: v ste paka
Do Roudnice vyrazím pravděpodobě i s přítelnyní, tak mi aspoň pomůže, abych nevybral nějakou jezinku a aby si s ní také rozuměla.
Dneska bych tu pískovnu zajel vyfotit. Z Prahy tam pojedu ve 4:30 a v 5 bych tam měl být. Tak jestli mi někdo z Roudničáků chce přijet pomoct a promyslet sraz, tak budu rád.
hele a jak vypadá tvoje přítelkyně?
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
Tak to by bylo super, kdyby Erik dorazil Aspoň bychom se mohli nějak poradit v kterých místech by to bylo nejlepší.káča36 píše: já sem bohužel v práci, tak jedině erik sám.. na hostivaři bylo fajn, příště už ale nebudu pít, páč se vás bojim :pij:
Přítelkyně? Je pravý opak mě. Je hezká, vtipná, taktní, diplomatická, oblíbená v kolektivu, moc toho nesní ani nevypije
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
tak to se na ní těšim hlavně, aby dorazilahonza_S60 píše:Tak to by bylo super, kdyby Erik dorazil Aspoň bychom se mohli nějak poradit v kterých místech by to bylo nejlepší.káča36 píše: já sem bohužel v práci, tak jedině erik sám.. na hostivaři bylo fajn, příště už ale nebudu pít, páč se vás bojim :pij:
Přítelkyně? Je pravý opak mě. Je hezká, vtipná, taktní, diplomatická, oblíbená v kolektivu, moc toho nesní ani nevypije
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
hele kucí ale už dost. Zabavování Káči se nekoná, není k zapůjčení, já si na ní vystál frontu přes 4roky, tak nemáte nárokhonza_S60 píše:Tak to by bylo super, kdyby Erik dorazil Aspoň bychom se mohli nějak poradit v kterých místech by to bylo nejlepší.káča36 píše: já sem bohužel v práci, tak jedině erik sám.. na hostivaři bylo fajn, příště už ale nebudu pít, páč se vás bojim :pij:
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
jo, to má pravdu, dejte na něj, já ho známErik850 píše:hele kucí ale už dost. Zabavování Káči se nekoná, není k zapůjčení, já si na ní vystál frontu přes 4roky, tak nemáte nárokhonza_S60 píše:
Tak to by bylo super, kdyby Erik dorazil Aspoň bychom se mohli nějak poradit v kterých místech by to bylo nejlepší.
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
Tak fajn, ale ségru a kamarádky vzít můžeš, ne? Pořád lepší než drátem do oka.
Eriku, nic si z toho nedělej. Teď, když už máš pořádné auto pro gentlemany, tak si musíš začít zvykat, že se od nynějška bude stát fronta na tebe. Snad se s tím srovná i Káťa
Eriku, nic si z toho nedělej. Teď, když už máš pořádné auto pro gentlemany, tak si musíš začít zvykat, že se od nynějška bude stát fronta na tebe. Snad se s tím srovná i Káťa
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
[quote="honza_S60"]Tak fajn, ale ségru a kamarádky vzít můžeš, ne? Pořád lepší než drátem do oka.
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
káťa se s tim srovná, erik určitě taky, až uvidí, co káťa umíhonza_S60 píše:Tak fajn, ale ségru a kamarádky vzít můžeš, ne? Pořád lepší než drátem do oka.
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
blbý je, že ségra bydlí daleko a todle by nepochopila. nebo možná jo, ale přece jí nebudu kazit, když teprve předevčírem dostala občankual-pacino píše:honza_S60 píše:Tak fajn, ale ségru a kamarádky vzít můžeš, ne? Pořád lepší než drátem do oka.
a co se týče kamarádek, tak taky zklamu, já mám mnohem víc kamarádů, než kamarádek ale ti by se vám asi nelíbili - nemaj volvo a už vůbec né ani jedno RRRRRR
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
Hele, tak mě napadá, že kamarádi musí mít taky ségry a přítelkyně, ne?káča36 píše: a co se týče kamarádek, tak taky zklamu, já mám mnohem víc kamarádů, než kamarádek ale ti by se vám asi nelíbili - nemaj volvo a už vůbec né ani jedno RRRRRR
Tak to domluv jakože je to dámská jízda a pak jim řekneš, že ty super kluci s tankama se tam jen tak náhodou objevili .... to mi přijde jako úplně v pohodě plán
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
honza_S60 píše:Hele, tak mě napadá, že kamarádi musí mít taky ségry a přítelkyně, ne?káča36 píše: a co se týče kamarádek, tak taky zklamu, já mám mnohem víc kamarádů, než kamarádek ale ti by se vám asi nelíbili - nemaj volvo a už vůbec né ani jedno RRRRRR
Tak to domluv jakože je to dámská jízda a pak jim řekneš, že ty super kluci s tankama se tam jen tak náhodou objevili .... to mi přijde jako úplně v pohodě plán
chachchááá - kluci s tankama a holky s tangama
hele, honzo, a co ty si tady vůbec plánuješ, když dotáhneš svojí přítelku? nebo to jí taky dáš k dispozici? jestli je ale fakt tak pěkná, jak řikáš, já si jí zamlouvám
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
Kačko, tady sice panuje relativní svoboda slova, ale když tu začneš psát o takových lákadlech, tak můžeme očekávat účast srovnatelnou minimálně se švédskými plechy a to už by byl sakra velkej srazkáča36 píše: chachchááá - kluci s tankama a holky s tangama
hele, honzo, a co ty si tady vůbec plánuješ, když dotáhneš svojí přítelku? nebo to jí taky dáš k dispozici? jestli je ale fakt tak pěkná, jak řikáš, já si jí zamlouvám
Mimochodem, přítelkyně tě viděla na fotkách a říkala, že jsi moc krásná.....
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
honza_S60 píše:Kačko, tady sice panuje relativní svoboda slova, ale když tu začneš psát o takových lákadlech, tak můžeme očekávat účast srovnatelnou minimálně se švédskými plechy a to už by byl sakra velkej srazkáča36 píše: chachchááá - kluci s tankama a holky s tangama
Mimochodem, přítelkyně tě viděla na fotkách a říkala, že jsi moc krásná.....
oukej, už mlčim
stejně tam přijedu rovnou z práce, budu zdrchaná a utahaná a nejspíš budu zachumlaná do mikiny sedět na jednom z nárazníků a pozorovat tokající okolí
-
- Moderátor
- x 1
"S60" Minisraz 9.7.2008
No jak tak koukam, tak z toho bude povinné dojezdné.. jedna baba na auto do placu doufam že cestou bude nějaká svolná stopařka, abych nepřijel s prázdnou
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
né, hele, opravdu to bude jen volvo sraz! nic jinýho. ano, omlouvám se, tu poznámku předtim sem psát neměla. hostivař byla super právě proto, že zůstalo u aut, eRREk a grilování.yoby píše:No jak tak koukam, tak z toho bude povinné dojezdné.. jedna baba na auto do placu doufam že cestou bude nějaká svolná stopařka, abych nepřijel s prázdnou
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
Neboj ja Ťa vyzvednukáča36 píše:no já nestíhám zíRat.. hele a jestli pRo mě nepřijedete, tak neupeču překvápko
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
Neboj Katko, to my jen tak blbě plácáme. Bez alkoholu nekoušeme a ožralí spíme. Aneb, pes kterej štěká nekouše. Jsem na to zvědavej. Opět od toho nic neočekávám, tak si říkám, že by to zase mohlo být fenomenální
-
- Vůz: Volvo S60 2.4T
"S60" Minisraz 9.7.2008
proto koch vše pouze sleduje z povzdalihonza_S60 píše:Neboj Katko, to my jen tak blbě plácáme. Bez alkoholu nekoušeme a ožralí spíme. Aneb, pes kterej štěká nekouše.
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
hele a byli byste pro, absme Káču fakt jeli vyzvednout jako menší volví flotilka?...laďo, nic nevyzvedneš, bastlem dáma nejzdíláďa píše:Neboj ja Ťa vyzvednukáča36 píše:no já nestíhám zíRat.. hele a jestli pRo mě nepřijedete, tak neupeču překvápko
-
"S60" Minisraz 9.7.2008
Přesně :!: :!: :!: :!: Honzo čteš mi myšlenkyhonza_S60 píše:Hele, tak mě napadá, že kamarádi musí mít taky ségry a přítelkyně, ne?káča36 píše: a co se týče kamarádek, tak taky zklamu, já mám mnohem víc kamarádů, než kamarádek ale ti by se vám asi nelíbili - nemaj volvo a už vůbec né ani jedno RRRRRR