Sam si napisal, ze sa ti to zda vela...Ja som to chapal tak, ze chces u autorizaka ist lacnejsie...myslel som tym, ze vacsina ma tie iste ceny, lacnejsie to budes mat jedine v neautorizaku, urcite aspon co sa tyka ceny hodiny prace...
Stay cool

Hlavně pak piš kde jsi jak pochodil a byl spokojenej, aby se vědělo...xSam píše:Jasně, přesně tak to udělám...koch píše:kasli na vsechny ty kecy, udelej si sam prehled co kde jak stoji, vem tu nejvyhodnejsi alternativu a jdi servisovat... pozor nejlevnejsi mnohdy neznamena nejvyhodnejsi...
Ale jsem Volvo nováček, tak musím nejdříve zmapovat terén:-)
Daj dva roky záruku?jou81 píše:Rozvody zvladne kdejaky lepsi servis, reset zvladnes sam podle navodu tady na foru, dily pro rozvody cca 6tis.
shanim originalni dily a nechavam si to opravovat u autorizovaneho servisu...petr S60 píše:jak servisuješ ty? scháníš si díly a necháváš opravit u šikuly?koch píše:kasli na vsechny ty kecy, udelej si sam prehled co kde jak stoji, vem tu nejvyhodnejsi alternativu a jdi servisovat... pozor nejlevnejsi mnohdy neznamena nejvyhodnejsi...
Smiem sa spytat u akeho autorizovaneho servisu ti akceptuju to ze si donesies vlastne diely...? A spravia ti iba vymenu? Majitel toho servisu o tom asi nevie ze...?koch píše:shanim originalni dily a nechavam si to opravovat u autorizovaneho servisu...petr S60 píše:
jak servisuješ ty? scháníš si díly a necháváš opravit u šikuly?
ted jdu v podstate do prvniho neoriginalniho dilu... objednal jsem si febi zadni tahlo zadniho stabilizatoru... uspora zhruba 1200 kč na dilku, uvidim co to vydrzi...
jedu menit rozvody nekdy pristi tyden, ty mam v kufru komplet a original za 5300,- vcetne vodni pumpy... pri vymene rozvodu snad stihnout vymenit i to tahlo...
V ČR jsou povinni to udělat v jakémkoli servisu. Nevím jak v SR, ale tady jo! Myslím že je to ale nařízení EU, takže i u vás by mělo...pedro5585 píše:Smiem sa spytat u akeho autorizovaneho servisu ti akceptuju to ze si donesies vlastne diely...? A spravia ti iba vymenu? Majitel toho servisu o tom asi nevie ze...?koch píše: shanim originalni dily a nechavam si to opravovat u autorizovaneho servisu...
ted jdu v podstate do prvniho neoriginalniho dilu... objednal jsem si febi zadni tahlo zadniho stabilizatoru... uspora zhruba 1200 kč na dilku, uvidim co to vydrzi...
jedu menit rozvody nekdy pristi tyden, ty mam v kufru komplet a original za 5300,- vcetne vodni pumpy... pri vymene rozvodu snad stihnout vymenit i to tahlo...![]()
Ja len ze z obchodneho hladiska je to ako keby som dosiel do restauracie, doniesol si vlastnu vodu a poziadal iba o pohar...![]()
Co su povinni? Opravit ti auto? Srandujes... si si asi pomylil nieco. Ako moze byt nieco taketo povinne? Ja ked poviem, ze tohoto Passata neopravim, tak ho neopravim, ze neobsluzim tohoto zakaznika, tak neobsluzim...a naopak, ked nieco nechcem kupit, nekupim...Dural8 píše:V ČR jsou povinni to udělat v jakémkoli servisu. Nevím jak v SR, ale tady jo! Myslím že je to ale nařízení EU, takže i u vás by mělo...pedro5585 píše: Smiem sa spytat u akeho autorizovaneho servisu ti akceptuju to ze si donesies vlastne diely...? A spravia ti iba vymenu? Majitel toho servisu o tom asi nevie ze...?![]()
Ja len ze z obchodneho hladiska je to ako keby som dosiel do restauracie, doniesol si vlastnu vodu a poziadal iba o pohar...![]()
ja myslim ze to bude akceptovat akykolvek servis... dokonca mi na to da i zaruku v pripade ze si donesiem original diely... sranda ze?pedro5585 píše:Smiem sa spytat u akeho autorizovaneho servisu ti akceptuju to ze si donesies vlastne diely...? A spravia ti iba vymenu? Majitel toho servisu o tom asi nevie ze...?koch píše: shanim originalni dily a nechavam si to opravovat u autorizovaneho servisu...
jedu menit rozvody nekdy pristi tyden, ty mam v kufru komplet a original za 5300,- vcetne vodni pumpy... pri vymene rozvodu snad stihnout vymenit i to tahlo...![]()
absolutny sedlak...pedro5585 píše:Co su povinni? Opravit ti auto? Srandujes... si si asi pomylil nieco. Ako moze byt nieco taketo povinne? Ja ked poviem, ze tohoto Passata neopravim, tak ho neopravim, ze neobsluzim tohoto zakaznika, tak neobsluzim...a naopak, ked nieco nechcem kupit, nekupim...Dural8 píše: V ČR jsou povinni to udělat v jakémkoli servisu. Nevím jak v SR, ale tady jo! Myslím že je to ale nařízení EU, takže i u vás by mělo...
No když neopravěji z důvodu toho, že sis přinesl díly tak je zažaluješ. Takže dá se říct ano, jsou povinni. ( Říká se tomu hospodářská soutěž a jak už jsem řekl, myslím že si to u EU vymohli výrobci náhrad - diškriminácia ).pedro5585 píše:Co su povinni? Opravit ti auto? Srandujes... si si asi pomylil nieco. Ako moze byt nieco taketo povinne? Ja ked poviem, ze tohoto Passata neopravim, tak ho neopravim, ze neobsluzim tohoto zakaznika, tak neobsluzim...a naopak, ked nieco nechcem kupit, nekupim...Dural8 píše: V ČR jsou povinni to udělat v jakémkoli servisu. Nevím jak v SR, ale tady jo! Myslím že je to ale nařízení EU, takže i u vás by mělo...
Hovoris o sebe :?: Keby si bol aspon trochu inteligentny, tak pochopis co som tym myslel, ale kedze ten tvoj hrasok to nebol schopny rozlisit, tak bohuzial. self thought expert? V akom filme to bolo? Blbecek. Ja si myslim, ze ti to akceptuje iba autorizovany servis Volvo kde by si bol sefom ty...ale iba asi tak mesiac, potom by si skrachoval na takych mudrlantoch ako si ty.absolutny sedlak...
Ano? A za co ich zazalujes?Dural8 píše: No když neopravěji z důvodu toho, že sis přinesl díly tak je zažaluješ. Takže dá se říct ano, jsou povinni. ( Říká se tomu hospodářská soutěž a jak už jsem řekl, myslím že si to u EU vymohli výrobci náhrad - diškriminácia ).
Ok skusme to, pozyvam ta do Prahy, zobereme si 1,5 l flasu mineralky a schvalne hadaj z kolkych z 10 krciem nas nevyhodia?petr S60 píše:Určitě ti to namontujou, stejně jako ti v hospodě dají sklenici, ale protože taky podnikám takl bych nebyl zrovna nadšený z takového přístupu zákazníků. Nicméně určitě to takhle funguje.
To už jsme někde v extrému, jestli jsi četl výš tak vidíš že zrovna já jsem tady jediný zastánce autoraizovaného servisu se vším všudy. Myslím že by sklenici přinesli kdyby to člověk slušně podal, ale měli by tě za totální hovado....pedro5585 píše:Ok skusme to, pozyvam ta do Prahy, zobereme si 1,5 l flasu mineralky a schvalne hadaj z kolkych z 10 krciem nas nevyhodia?petr S60 píše:Určitě ti to namontujou, stejně jako ti v hospodě dají sklenici, ale protože taky podnikám takl bych nebyl zrovna nadšený z takového přístupu zákazníků. Nicméně určitě to takhle funguje.
Ok, ja sa nezastavam ani autorizovaneho ani neautorizovaneho servisu, ale jednoducho si niektori ludia myslia, ze su najmudrejsi na zemeguli. Jednoducho z pohladu biznisu je asi horsie ked si niekto donesie 5 l oleja a nauctujes mu hodinu za 600, ako ked mu ten olej predas a este mu nauctujes tie hodiny. To by potom neexistovali autoservisy a koniec koncov ani automobilky, lebo by nemali co predavat. Pan z Kysuc asi nevie, ze automobilky neziju z predaja aut, ale z dielov a servisu.petr S60 píše:To už jsme někde v extrému, jestli jsi četl výš tak vidíš že zrovna já jsem tady jediný zastánce autoraizovaného servisu se vším všudy. Myslím že by sklenici přinesli kdyby to člověk slušně podal, ale měli by tě za totální hovado....pedro5585 píše:
Ok skusme to, pozyvam ta do Prahy, zobereme si 1,5 l flasu mineralky a schvalne hadaj z kolkych z 10 krciem nas nevyhodia?
Čoveče pedro, dneska jsi nějakej napruženej. Jdeš hlavou proti všem. Co kdyby sis to zkusil ověřit a pak mluvil? Nebo na základě čeho jsi si jist Tvým tvrzením?pedro5585 píše:Ok skusme to, pozyvam ta do Prahy, zobereme si 1,5 l flasu mineralky a schvalne hadaj z kolkych z 10 krciem nas nevyhodia?petr S60 píše:Určitě ti to namontujou, stejně jako ti v hospodě dají sklenici, ale protože taky podnikám takl bych nebyl zrovna nadšený z takového přístupu zákazníků. Nicméně určitě to takhle funguje.
A to co Koch stráví sháněním, čítá asi tak stejně času, jako Ti tady píšu tenhle příspěvek. Zarobí potom stejně jako Ty, protože na něj teď odpovíšpedro5585 píše:Ok, ja sa nezastavam ani autorizovaneho ani neautorizovaneho servisu, ale jednoducho si niektori ludia myslia, ze su najmudrejsi na zemeguli. Jednoducho z pohladu biznisu je asi horsie ked si niekto donesie 5 l oleja a nauctujes mu hodinu za 600, ako ked mu ten olej predas a este mu nauctujes tie hodiny. To by potom neexistovali autoservisy a koniec koncov ani automobilky, lebo by nemali co predavat. Pan z Kysuc asi nevie, ze automobilky neziju z predaja aut, ale z dielov a servisu.petr S60 píše:
To už jsme někde v extrému, jestli jsi četl výš tak vidíš že zrovna já jsem tady jediný zastánce autoraizovaného servisu se vším všudy. Myslím že by sklenici přinesli kdyby to člověk slušně podal, ale měli by tě za totální hovado....
Ale to je typicke cesko slovenske - kupim si auto za milion ale nedam za servis 1000 jednotiek, ale radsej stravim den zhananim dielov a spravia mi to za 800 jednotiek. Mily pan Koch, cas co ty stravis zhananim, ja zarobim. Ale to uz je ina pesnicka...
Hajzel, já ci taky. Budu tady čumákovat až do 5, zato pak rovnou vyrazím na minisrázek :mrgreen:pedro5585 píše:Ale ja mam dnes volno...![]()
![]()
pedro5585 píše:Hovoris o sebe :?: Keby si bol aspon trochu inteligentny, tak pochopis co som tym myslel, ale kedze ten tvoj hrasok to nebol schopny rozlisit, tak bohuzial. self thought expert? V akom filme to bolo? Blbecek. Ja si myslim, ze ti to akceptuje iba autorizovany servis Volvo kde by si bol sefom ty...ale iba asi tak mesiac, potom by si skrachoval na takych mudrlantoch ako si ty.absolutny sedlak...
jj az moc jednoduche...petr S60 píše:Hezky se to čte :poc:, není nad to být pánem svého času a dělat od nevidim do nevidim s pocitem svobody :pij: :mrgreen:
CD changer za 20 je míň než 16 za origo adaptér a 10 za ipod...jednoduché počty.
Uživatelé procházející toto fórum: Giew, jancho, z-d-e-n-a