na ja, má dvojku a tobě gratulujiAdmit píše:Včera jsem shodou okolností zjistila, že u nás na vršíčku je ještě jedna slečna s volvem. Nevim, na kolik je duší volvistkou. Lejla Abasovádrewid píše:Taky gratulace ! Aspoň nás volvistek bude víc

na ja, má dvojku a tobě gratulujiAdmit píše:Včera jsem shodou okolností zjistila, že u nás na vršíčku je ještě jedna slečna s volvem. Nevim, na kolik je duší volvistkou. Lejla Abasovádrewid píše:Taky gratulace ! Aspoň nás volvistek bude víc
honza_S60 píše:Interier je vážně pěknej![]()
Je zajímavý jak fórum ožilo po příchodu mladé, krásné perspektivní, hledající zralé, movité muže.... jen je zajímavý, že jedinej, kdo tu ožil jsme my zajíčkové a opravdoví guru volvoklubu nějak usínají na vavřínech. Asi nejdřím dávají šanci zajíčkům a pak teprve zaútočí
Doufám, že tu po Hostivařském srazu vznikne nový topic podobný tomu kdysi "Kačenka není chlap", a bude to "Admit není chlap", kde se i ti,kteří jsou z daleka můžou přesvědčit o kvalitách exteriéru![]()
nebo taky interieru... ale to uz odbiham od temy...honza_S60 píše:Interier je vážně pěknej![]()
Je zajímavý jak fórum ožilo po příchodu mladé, krásné perspektivní, hledající zralé, movité muže.... jen je zajímavý, že jedinej, kdo tu ožil jsme my zajíčkové a opravdoví guru volvoklubu nějak usínají na vavřínech. Asi nejdřím dávají šanci zajíčkům a pak teprve zaútočí
Doufám, že tu po Hostivařském srazu vznikne nový topic podobný tomu kdysi "Kačenka není chlap", a bude to "Admit není chlap", kde se i ti,kteří jsou z daleka můžou přesvědčit o kvalitách exteriéru![]()
tak si založ... v podstate ale neni treba, vsichni uz to vedidrewid píše:Chci téma Drewid není chlap !
přesně, to by bylo téma, kam by nebylo co psát, protože to všichni vědíkoch píše:tak si založ... v podstate ale neni treba, vsichni uz to vedidrewid píše:Chci téma Drewid není chlap !
Jestli k tomu, aby byla duší volvistka, stačí milovat dvojky, tak rozhodně je. A ta její dvojka je moc pěknáAdmit píše:Včera jsem shodou okolností zjistila, že u nás na vršíčku je ještě jedna slečna s volvem. Nevim, na kolik je duší volvistkou. Lejla Abasová
Héézkýý. Fak je pěkná. Interiér je taky pěknej. Taky mám světlej interiér, ale ne tak hezky světlejAdmit píše:Tak konečně se zadařilo.
Dodávám El nafocenou za světla. Akorát ta spešl koupel po ceste z Brna do Práglu už není znát :?
Foto semhroch32 píše:Jestli k tomu, aby byla duší volvistka, stačí milovat dvojky, tak rozhodně je. A ta její dvojka je moc pěknáAdmit píše:Včera jsem shodou okolností zjistila, že u nás na vršíčku je ještě jedna slečna s volvem. Nevim, na kolik je duší volvistkou. Lejla Abasová
Tak foto bohužel nemámlookens píše:Foto semhroch32 píše: Jestli k tomu, aby byla duší volvistka, stačí milovat dvojky, tak rozhodně je. A ta její dvojka je moc pěkná
mno, ona je to spíš tmavě krémová, ale při pohledu na fotky mi došlo, že jsem měla zle nastavený foťák. Takže je to docela přesvícený.raadjek píše:Héézkýý. Fak je pěkná. Interiér je taky pěknej. Taky mám světlej interiér, ale ne tak hezky světlejAdmit píše:Tak konečně se zadařilo.
Dodávám El nafocenou za světla. Akorát ta spešl koupel po ceste z Brna do Práglu už není znát :?A volant mám celej šedej, ne jenom střed.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé