čtyřky jsou fujhonza_S60 píše:To já radši holky max se čtyřkama. Ty vosmy už jsou pořádný mašiny

čtyřky jsou fujhonza_S60 píše:To já radši holky max se čtyřkama. Ty vosmy už jsou pořádný mašiny
nejlepsi jsou takove ty akuratni mnamky... ani velke ani male...Admit píše:čtyřky jsou fujhonza_S60 píše:To já radši holky max se čtyřkama. Ty vosmy už jsou pořádný mašiny
mno jistě... když už si jednou za čas povozí zadek ve volvu, tak se jí do nějaký popelnice nebude chtítDural8 píše:Takže Ty tady takhle startuješ lavinu jo? No to je paráda, jen tak dál!Admit píše:
tak ono to zas tak horký snad nebude. Když jsem jí včera ráno El ukazovala, tak měla spoustu blbých připomínek. ovšem když jsem odpoledne řekla, že jí jdu projet, tak nastartovala vrtuli v zadku a takhle expres doma ještě nebyla![]()
ono to půjde samo a nenásilně a další volvistka bude na světě![]()
stejně jako se to povedlo Grizzlymu u mě
Entschuldigung.honza_S60 píše:Já nemluvil o autech
jenže to potom znamená, že jen co bude mít papíry, tak budu muset náhradní klíče zabetonovat do trezoru a druhý věčně nosit u sebe.honza_S60 píše:To máš pravdu. Volvo je hodně o jedinečném pocitu za volantem. Já jsem sháněl Saaba 9-5, a jen tak mimochodem jsem se zašel podívat na S60, kterou známý prodával. Jen taková informativní, nezávazná návštěva..... po několikaminutové projížďce jsme si plácli![]()
Jestli z ní chceš mít volvistku, tak jí to kolečko půjč a uvidíš...
To ty taky ne a nikdo ti to neřikákoch píše:ty jo ted me tak napadlo.... admit neni chlap... ze ne...
Nevybírám si chlapce od krav ale jako mladá krásná perspektivní se silným žaludkem si mohu dovolit starší movité a nad hrobem, kterých je pak jednoduché se zbavit. Černá vdova. Těší mě. (asi si budu muset změnit nickdrewid píše:A vůbec japato že děvče tvého věku má na Volvo? Nejsi ty z buržoázní rodiny?Touhle dobou by jsi již měla státu přivést na svět třetí dítě a pracovat v mlékárně !
snad si to nemyslis jen kvuli tomu ze jsem odmitnul pozvani na vas "silvestrovsky vecirek"drewid píše:To ty taky ne a nikdo ti to neřikákoch píše:ty jo ted me tak napadlo.... admit neni chlap... ze ne...
tak zaregistruj manzelku/pritelkyni, nejlepe oboji... posli ji poptat a uvidis to napeti...filippek píše:To je dobry, jenco se tady objevi mlada a zrejme hezka volvistka, tak tady za den popisete dve stranky a ja uz dva dny se snazim od nekoho ziskat radu o napinaku klinaku a nic..![]()
Jenže filippkovi jde, tuším, o napětí (či spíše napnutí) klíňáku...koch píše:tak zaregistruj manzelku/pritelkyni, nejlepe oboji... posli ji poptat a uvidis to napeti...
To je Leela, ne?honza_S60 píše:To je ta jednooká kočka ze seriálu Futurama....
na dálnici se o ní rozmázlo něco málo hmyzu či co to bylo. V Praze už jsem stihla vymést kaluž, ale foceno bylo předselap píše:A to máte v tý Praze takovej svinčík,že už se ti to zaprasilo?
vzhledem k tomu, že všechny doplňky jsou sedý, tak předpokládám, že to tak bylo...Kuba píše:Ta modrá jí sluší, ale docela koukám na ten šedej střed volantu a lištu s klikou schránky u spolujezdce - to fakt v tom světlým interiéru bylo takhle, nebo je to měněný?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé