Serizeni rucni brzdy

850 a novější modely řad C/S/V/XC
  • Autor
  • Zpráva
Lopan
Bydliště: nejcasteji leva predni sedacka (a obcas Ostrava/Praha)

Serizeni rucni brzdy

Příspěvek od Lopan »

Nedavno jsem si poridil Volvo S60 a jedine co je na nem horsi, je rucni brzda. Zabira poradne az na posledni zub. Jde to nejak seridit, pripadne je to zavaznejsi problem? Na jinem aute co jsem mel stacilo jen jednoduche serizeni lanka, jak je to tady?

Diky za radu.

vasako

Serizeni rucni brzdy

Příspěvek od vasako »

Vezmi sekeru. Vlez do auta. Osekavej prostor kolem rucni brzdy az bude patrne, kam to tahlo nebo co tam je vede. Dale sekej podel nez az na konec. Pokud nenaleznes nejakou ocividnou zavadu, pouzij nektery ze skautskych zkracovacich uzlu. Pripadnou vzniklou diru zakryj kartonem, vytvaruj a nastrikej dle puvodni podoby.

Honza
Člen VK
Vůz: V70 D5, 03, man, lah. zelená

Serizeni rucni brzdy

Příspěvek od Honza »

vasako píše:Vezmi sekeru. Vlez do auta. Osekavej prostor kolem rucni brzdy az bude patrne, kam to tahlo nebo co tam je vede. Dale sekej podel nez az na konec. Pokud nenaleznes nejakou ocividnou zavadu, pouzij nektery ze skautskych zkracovacich uzlu. Pripadnou vzniklou diru zakryj kartonem, vytvaruj a nastrikej dle puvodni podoby.
!!!Taky by jsem mohl vlézt do jiného panelu a trochu tě opráškovat, takže když nechceš dát pořádnou radu tak se raději neobtěžuj.

vasako

Serizeni rucni brzdy

Příspěvek od vasako »

Honza píše:!!!Taky by jsem mohl vlézt do jiného panelu a trochu tě opráškovat, takže když nechceš dát pořádnou radu tak se raději neobtěžuj.
Jsem rad, ze na radnici maji smysl pro humor :tlesk:

Honza
Člen VK

Serizeni rucni brzdy

Příspěvek od Honza »

vasako píše:
Honza píše:!!!Taky by jsem mohl vlézt do jiného panelu a trochu tě opráškovat, takže když nechceš dát pořádnou radu tak se raději neobtěžuj.
Jsem rad, ze na radnici maji smysl pro humor :tlesk:
Ale nemusí jim vydržet dlouho.

Lopan

Serizeni rucni brzdy

Příspěvek od Lopan »

vasako píše:Vezmi sekeru. Vlez do auta. Osekavej prostor kolem rucni brzdy az bude patrne, kam to tahlo nebo co tam je vede. Dale sekej podel nez az na konec. Pokud nenaleznes nejakou ocividnou zavadu, pouzij nektery ze skautskych zkracovacich uzlu. Pripadnou vzniklou diru zakryj kartonem, vytvaruj a nastrikej dle puvodni podoby.
Tato rada by sice vedla ke kyzenemu efektu, tj. vetsimu ucinku rucni brzdy, ale uvital bych mene invazivni reseni ;)

Ykka

Serizeni rucni brzdy

Příspěvek od Ykka »

Ruční brzda se seřizuje přímo na páce 10mm šestihranem po vydloubnutí rámečku s manžetou ale pokud zabírá takhle vysoko tak bych už zkontroloval pakny.

Lopan

Serizeni rucni brzdy

Příspěvek od Lopan »

Ykka píše:Ruční brzda se seřizuje přímo na páce 10mm šestihranem po vydloubnutí rámečku s manžetou ale pokud zabírá takhle vysoko tak bych už zkontroloval pakny.
Diky, mrknu na to. Pakny jsou v planu, ale az pri servisce, ted jsem hledal spise docasne reseni

Honza
Člen VK

Serizeni rucni brzdy

Příspěvek od Honza »

Lopan píše:
Ykka píše:Ruční brzda se seřizuje přímo na páce 10mm šestihranem po vydloubnutí rámečku s manžetou ale pokud zabírá takhle vysoko tak bych už zkontroloval pakny.
Diky, mrknu na to. Pakny jsou v planu, ale az pri servisce, ted jsem hledal spise docasne reseni
Koukni sem možná to bude stejný nebo podobný. https://forum.volvoklub.cz/viewtopic.php?f=54&t=13933

Zpět na „850 / 60 / 70 / 80 / 90 / XC - opravy“