Po pul roku shaneni, mesicech cekani a planych poplachu konecne moje R vypada jako R

Ladies and Gentlemen, I give you, Nelinka on Volans

Naprosty souhlas, akorat nedavno se mi stalo ze jsem delsi cas chodil po namesti kde byl casto Citroen (vim ze je to veci nazoru ale pro me jsou to obecne jedny z nejmene designove povedenych aut vubec - tusim ze XM to byl) ale mel nadherny kola uz z dalky.... Tak jsem jednou nelenil sel se podivat z blizka a ejhle Voolansy_!Bobika píše:Mě se líbí vždy více to co k čemu patří. V tomto případě má mít R-ko Voolansy a tak na Wickeyho autě se mi více líbí Voolansy. A je pravda, že Voolansy by byly pěkné i na jiném typu auta. Je vidět, že designéři udělali dobrou práci. V případech má každé kolo své kouzlo.
Jinak Wickey gratulace. Teď už to bude jak to má být.
V tomto případě bych si od majitele vyžádal TP, a pokud by je tam neměl zapsaný nemilosrdně bych mu je zkonfiskoval :mrgreen: .King_Rat píše:Naprosty souhlas, akorat nedavno se mi stalo ze jsem delsi cas chodil po namesti kde byl casto Citroen (vim ze je to veci nazoru ale pro me jsou to obecne jedny z nejmene designove povedenych aut vubec - tusim ze XM to byl) ale mel nadherny kola uz z dalky.... Tak jsem jednou nelenil sel se podivat z blizka a ejhle Voolansy_!![]()
-s tymi starostami suhlasimMenhir píše:Na autě vypadaj obojí dobře, asis to stylově fakt dovyladil, ale když ležej vedle sebe na zemi, hezčí jsou... - titany!![]()
Tvoje starosti bych chtěl mít.