Tak jsem konečně dokončil uschopnění své 740 (fotky dodám:) a mám několik dotazů z provozu..

1) Je normální, když jede 740 s D24 po dálnici, aby do kopců teploměr stoupal někam k 97 - 98°C a pak se vracel zase na nějakých 89°C...?
Nějak mi to ještě žádné auto nedělalo, tak mě to v těch parných dnech trochu znervózňuje...nerad bych z Volva udělal vyvíječ páry...(stačí že funguje jako vyvíječ dýmu..hlavně po ránu je to klasik..

2) Když brzdím, zdá se mi že po několika sešlápnutích se mi od někud začnou ozývat jakoby rány při každém dalším sešlápnutí (destičky tam jsou, kotouče jsou O.K., brzdy přitom nevadnou...) Co by to mohlo být...že by začala odcházet vývěva..?
Navíc brzdy pískají o 106, nebo spíš o 107...na kotoučích je rantlík cca 2 mm,může to být tím nebo nějakými soc destičkami...?
3) píská spojkové ložisko, ale spojka funguje normálně...jde řadit úplně v klidu..má cenu hned měnit spojku a lze ji vyměnit bez vyjmutí motoru?
4) Nemáte někdo 14" chromovou poklici Volvo s těmi malými obdélníkovámi otvory po obvodu (bývá k vidění na 740GL...)- mám 3 a čtvrtou ne a ne sehnat...:///
Za odpovědi předem děkuji:)