Starty V 360 2l
- Autor
- Zpráva
-
Starty V 360 2l
Cau lidicy, mam problem se startovanim; za studena to startuje normálně (i v minus 20-ti napoprve), za tepla pokud to zkusím hned jak to chcípnu, tak to taky chytí bez problémů, ale jakmile to zkusím po 5 - 15 minutách, tak to nechce chytit. A bohuzel, ikdyz to stoji na primym slunci, tak s tim je taky problem... Poradte prosim, s cim mam zacit, kam mrknout, co s tim? Diky
-
-
Starty za tepla
Ahojky,
tak tím přechlastáním to taky není. Problém mám stejný. Za teplých letních dní musím chodit pěšky, nebo auto roztlačovat, což mě hrozně smolí. pak jak člověk chce odjet, by do takovýho miláčka schutí kopl
A to se přece Volvákovi nedělá....
Poraďte... prosím...
tak tím přechlastáním to taky není. Problém mám stejný. Za teplých letních dní musím chodit pěšky, nebo auto roztlačovat, což mě hrozně smolí. pak jak člověk chce odjet, by do takovýho miláčka schutí kopl

Poraďte... prosím...
Re: Starty za tepla
nejlepší rada pro začátek si pořádně vyplň podpis. typ motoru apod.Je to karbec nebo diesel nebo stříkačka???pajamyki píše:Ahojky,
tak tím přechlastáním to taky není. Problém mám stejný. Za teplých letních dní musím chodit pěšky, nebo auto roztlačovat, což mě hrozně smolí. pak jak člověk chce odjet, by do takovýho miláčka schutí koplA to se přece Volvákovi nedělá....
Poraďte... prosím...
-
-
-
- Vůz: S40, V70-I, 850, 460 variomatik
Zkus si přečíst toto 460- nejede za tepla jestli ti to třeba nepomůže.
-