Ou tady se to rozjelo

.Ja chtel hlavne rict,ze nejde v pripadech montaze HID sad hazet vsechny do jednoho pytle.Drazkovany stary skla + fabie je opravdu peklo s HID potkat a to i pres den

,ale jak jsem psal prispevek zpet,je i spousta aut,kterym se po montazi HID rapidne zvysi svitivost a pri tom tim nikoho nijak neohrozuji oslnvanim atp...

,ze to v aute nema co delat je pravda,ale ruku na srdce,kolik u nas jezdi aut,ktere maji treba jen blbej stromecek na zrcatku.Ten v extremnim pripade muze zapricinit zrovna tak nehodu,jako oslneni.Tak proc,idkyz ne uplne dle predpisu nezvysit svoji bezbecnost montazi xenonu,kdyz jedniny efekt je
+?
Ja jsem si nechal HID namontovat,protoze je vseobecne znamy,ze S40II/V50 svitej dost mizerne a to jsou to novy auta

.Efekt po montazi byl az necekane pozitivni
Jsem rad,ze touhle upravou auta se v noci citim daleko bezpecneji
to Vulva:Ikdyz rikas,ze to nejsou tvoje slova,je to napsano,jako by byly.U procent bastlicu bych trosku ubral.Mylsim,ze neni problem jako protinazor najit podobne forum,kde to vsichni budou opevovat

.Ano svetla se mi automaticky nenaklapi,ale mam je serizeny tak jak ma bejt a kdyz auto vic nalozim pohnu si koleckem na stelovani svetel.(moje auto ma tohle za potrebi tak 1x do roka).Automaticky stelovani svetel stejne nazabrani oslneni pri najezdu na horizont atp..
Kdyz neni clovek hovado (dost jich bouzel je

) a jeho jakykoli svetla za normalni situace neoslnuji je uplne jedno jaky ma svetla,protoze i blbe serizenym halogenem se daj poradne vysvitit voci
to wickey: nejsem ani jsem nikdy nechtel byt zadnym tunakem

,HID ma z duvodu,ktery si muzes precist v tomhle prispevku
to Sarkasmic: v poradku mi to prijde v pripadech,ktery tady pisu.Jinak samozrejme nee
to Ondra Hrubý: ja mam lampy OK zevnitr i zvenci,ale ani tak to nebylo nic moc

btw:a chodis ty vubec taky nekdy psat o xenonech sem
http://www.subaru.com.cz/?