jarek.krizan píše:Na naše auta, nám tady nikdo sahat nesmí. Jinak z těch mírnějších opatření, takové mléko ve výfuku taky dělá svoje. Rozhodně minimálně tak měsíc bude parkovat daleko od bydliště a garáže.
Těch způsobů je celkem dost jak "řidiči" znepříjemnit život a nic nepoškodit.
Jarku, ty se nám vybarvuješ Nad pěnou jsem už uvažoval, ale mléko mě nenapadlo. U starších aut jako žigul s větracími otvory na kapotě jsme občas pro poškádlení použili olomócké syrečky
jarek.krizan píše:Na naše auta, nám tady nikdo sahat nesmí. Jinak z těch mírnějších opatření, takové mléko ve výfuku taky dělá svoje. Rozhodně minimálně tak měsíc bude parkovat daleko od bydliště a garáže.
Těch způsobů je celkem dost jak "řidiči" znepříjemnit život a nic nepoškodit.
Jarku, ty se nám vybarvuješ Nad pěnou jsem už uvažoval, ale mléko mě nenapadlo. U starších aut jako žigul s větracími otvory na kapotě jsme občas pro poškádlení použili olomócké syrečky
Nahodou s tym mliekom si ma Jarek inspiroval. Je to bomba z prace si donesiem 50tku striekacku+spojku na kanyly a mozem tak nadavkovat aj celu krabicu mlieka
S tím mlíkem to moc nepřehánějte, za takovým autem se nedá moc jet. A v servise, kam majitel takto postiženého auta dorazí, se pak ještě dva dny větrá. Většina spoluobčanů už pochopila, že je vhodné se autům parkujícím u mne vyhýbat a nechat jim trochu místa na přeplněném sídlišti.
Foto dodám, hned jak budu mít něco na úpravu fotek.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
_________________ V 740 GL r.v.88 B230F, ZF224HP , bylo V 960 B6304, 150kW s vlaječkou V S80 , B5244SV 850 B5204
jarek.krizan píše:S tím mlíkem to moc nepřehánějte, za takovým autem se nedá moc jet. A v servise, kam majitel takto postiženého auta dorazí, se pak ještě dva dny větrá. Většina spoluobčanů už pochopila, že je vhodné se autům parkujícím u mne vyhýbat a nechat jim trochu místa na přeplněném sídlišti.
Foto dodám, hned jak budu mít něco na úpravu fotek.
To černé Volvíčko poznávám Vidím, že je v dobré společnosti :pij:
_________________ je: Lynk & Co 01 r.v.2022, PHEV - čínské Volvo XC40
bylo: XC90 V8 r.v.2005
bylo: V70 R AWD r. v. 1998
bylo: V480 ES 1,7 r. v. 1988
jarek.krizan píše:Cílené sabotáže jsou celkem normální. Já jednou zastavil před Komerčkou, protože vedle byly hudebniny a jinde nebylo místo a nějací kreténi si mysleli, že jsem si šel snad pro peníze. Jako kdybych nějaké měl . A taky způsobili defekt ale pneu nepoškodili, nařízli jen ventilek, asi abych se dostal z centra a utíkalo to pomaleji. A já v pohodě odjel ještě nakoupit, tam jsem si všiml, jak jsem se vracel k autu, že není něco v pořádku. Tak jsem ji přifoukl a dojel domů. Tam jsem ohnul ventilek aby mi to do rána neuteklo a ráno opět přifoukl a dojel do práce a ventilek vyměnil.
Fór byl ale v tom, že se znám s nejvyšším u měšťáků ( bývalý spolužák ) a ten mi poskytl záznam z kamery u banky, sice nebylo vidět jak to udělali, ale bylo vidět kdo se tam motal a to byl jen jeden týpek s černou koktávkou. A tak za asistence policie, mezi tím co zase někomu vyráběl defekt, jsem mu naplnil výfuk montážní pěnou. Se asi divil.
Dobre jsi jej dal
Odted penu vozit ssebou...
_________________ V70T6 AWD 08 AT Gold SUMMUM ARD St.2,290kKm/ V70R AWD 97',184kW,B5234T4,manualM58,Šedák Silvermetal:385kKm,AWDrepas
Ex: S60 2.4T 01' 147kW,Man, SUMMUM Metal Modrák V740 GLT 16valve89',111kW,B234Fman.5QoverdriveWagonBlackDemon - má brácha V40 T4 98' man.147kW, 15.3.08 R.I.P. BitPower@chip-Václav. PRODEJ dílů