.....a nepokoušejte se mě ukecat - je to marné

Lachtane ani se Ti nedivím že nevěříš,já taky neLachtan píše:Osobně těmto "výrobkům" nevěřím - a do svého auta bych si je nedal - toť vše.
.....a nepokoušejte se mě ukecat - je to marné![]()
![]()
Normální Harley nejede 200 ani ze skályBobika píše: Normální Harleyář nejezdí přes 200 km/h
Ahoj hynek tu 850 si uz predal?hynek9 píše:Marku,tady je to zbytecne,je tu prilis moc odborniku,kteri vedi vsechno a jsou schopni Te ukrizovat uz jen za jiny nazor. Pokud k tomu pridas i zkusenost,neukrizuji Te,ale shoris zase pro zmenu na hranici.
Mohl bys nám prosímtě tedy tento "fyzikálně-chemický princip" osvětlit? Osobně bych rád věděl, jaká sloučenina je schopná přilnout pevně ke stěně válce a vyplnit jen rýhu po prasklém pístním kroužku, opravit tento kroužek a současně ještě nezalepit ostatní kroužky/válce/mazací kanálky v ojnicích a podobně. Není to nějaká biotechnologie?Jirrka píše: Osobně mi tato technologie přijde nejserióznější, protože mi byl osvětlen její chemicko fyzikální princip seriózním člověkem. To, že jsou jiní odborníci, kteří tomu nedůvěřují jen ukazuje na to, co způsobily "Kosmodisky". Jistě k tomu existuji nějakké seriózní studie, ale většina lidí si bude myslet, že to je stejně reklamní trik.
Ano, něco podobného. Cosi jako třeba buňky imunní proti rakovině vpravené do lidského těla, kde vyléčej rakovinové bujení. Nebo se vyvíjej léky, které v těle najdou zhoubné bujení, proniknou do těch nemocných buněk a v nich "uvolní" svůj náklad léku. Ale nezesměšňujme to a počkejme na vysvětlení. Dřív také lidi tvrdili, že stroj těžší než vzduch nemůže létat a podívejte na Rogera!yoby píše:myslíš něco jako umělá inteligence? hele rýha, šup do ní a držíme se z plných sil?
Nepleteš si náhodou Rogera s Robocopem ???Jarda S40 píše:Dřív také lidi tvrdili, že stroj těžší než vzduch nemůže létat a podívejte na Rogera!![]()
P.S. To poslední byl vtip, aby omylem nevznikl nějaký flam
Jarda zacinam Ta mat este radsej ako predtymJarda S40 píše:Ano, něco podobného. Cosi jako třeba buňky imunní proti rakovině vpravené do lidského těla, kde vyléčej rakovinové bujení. Nebo se vyvíjej léky, které v těle najdou zhoubné bujení, proniknou do těch nemocných buněk a v nich "uvolní" svůj náklad léku. Ale nezesměšňujme to a počkejme na vysvětlení. Dřív také lidi tvrdili, že stroj těžší než vzduch nemůže létat a podívejte na Rogera!yoby píše:myslíš něco jako umělá inteligence? hele rýha, šup do ní a držíme se z plných sil?![]()
P.S. To poslední byl vtip, aby omylem nevznikl nějaký flam
To mi nezní jako jednoznačné ANO od člověka který do problematiky vidí, a kterému byl zajisté dopodrobna odpřednášen princip... Takže tak úplně nepřesvědčili ani tebe?Jirrka píše:tahle diskuze tu uz byla tak pred 2ma roky. Zádný rýhy to nevyplní. To snad ani nikdo nidko netvrdil a pokud ano tak je to pitomost. Já se toho nezastávám. Jen jsem napsal, že jsem o tom slyšel a nebylo to v reklamně. S tím letadlem to sedí. Stejně tak narazil Galileo atd. Co se týká zolepení kanálků tak to je vec, které bych se bál a možná důvod proč to nepoužívají jako aditivum nebo tak něco olejáři. Nemá cenu se o tom tady a ted dohadovat. Uvidíme za 20 let jestli se to prosadí a bude to běžná záležitost nebo to zanikne.
martinopel píše:Nabízím svého volvíka dobrovolně k pokusům.Motor má najeto cca 400000km,a evidentně pomalu ztrácí kondici,(možná by stačilo seřídit ventily)nicméně už mám sehnaný druhý motor,takže tento klidně obětuji pro případný výzkum.Takže zbývá najít dobrovolníka,který to koupí.
Dám: 50KčMiroslav píše:martinopel píše:Nabízím svého volvíka dobrovolně k pokusům.Motor má najeto cca 400000km,a evidentně pomalu ztrácí kondici,(možná by stačilo seřídit ventily)nicméně už mám sehnaný druhý motor,takže tento klidně obětuji pro případný výzkum.Takže zbývá najít dobrovolníka,který to koupí.
Můžem udělat takovou zbírku.![]()
Dávám: 30Kč
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé