Já kupoval komplet před 14 dny ma autodilos.cz ,ale koukám a už ho nemají... komplet všechny vyšli na necelých 5 000kč a tento na....
1× Zavěšení motoru MAXGEAR 40-0392 Skladem za 715 Kč
Jinak vybrace zatím nedokážu posoudit půjdou tam ve středu,ale určitě to bude lepší než stávající stav,který se dá ted nazvat jako katastrofa...
Jak dopadla výměna? Zlepšilo se to? Momentálně nejsem v situaci, kdy bych chtěl koupit kus gumy za 3 litry. Tak si řikám, že snad tam dám i ten Maxgear a kkidně to za rok zas vyměnim, ale oni to nikde nemaj skladem a jiný alternativy jsem nenašel. A to jsem už třeba prolezl i ofiko web lemforderu například.
Výměna dopadla dobře a měl sem jí udělat už dávno...auto vybrovalo při cca 120km/h,když sem stál na křižovatce na brzdě,tak se to chovalo jak motor z Tatry,no prostě katastrofa a ted se dá říct šepot květin,jako vůbec sem nečekal,že to bude až taková změna,mam pocit,že sedím v jiném autě. Při výměně bylo vidět,že prakticky jen asi tento silemblok je v háji,ale měnily se všechny.
Kupoval sem ho na tom autodilos.cz,ale jak píšeš,už ho nemá skladem,asi sem vzal jeden z posledních kousků...
Již od loňska mám vyměněný ten boční silentblok pod řemenicí, rád bych vyměnil i ty 2 silentbloky spodní přední a zadní, ale nikde nemají ty od Lemforderu.