Vše kolem audia a car Hifi, videa DVD, navigace, telefonů, ipodů a ostatní komunikace
Pravidla fóra
Upozornění
V této sekci se ponejvíce objevují odkazy na nelegální soft.
Postihy
Při prvním prohřešku napomenutí.
Při druhém zablokování účtu na jeden měsíc.
Při třetím trvalá blokace.
Tak nás k tomu nenuťte. Admini
Mám takový dotaz, koupil jsem si V 70II 2,4 D5 a jsem s ním móóóc spokojený. Mám v něm taky origo navigaci s Tv a jelikož moje Volví se "narodilo" ve slunné Itálii, tak dostalo do vínku pouze mapy západní Evropy a na České jaksi nikdo nemyslel.
Chtěl bych Vás moc poprosit, jestli nevíte kde by se dalo dvd s Českou verzí sehnat a jestli se dá třeba vypálit na pc....? Vím, že teď si většina z Vás řekne , proč si ho nejdu koupit do Volva, ale cena 16 tis bez DPH, je na mně prostě moc Prosím pomožte mému autíčku najít vždy tu správnou cestu.........
Moc díky a jezděte opatrně, za týden už bude hezky
Co sa tyka Volva ti asi nepomozem, ale viem, ze do Renault Laguny II sa dala nahrat aj stredna a vychodna Europa, problem bol v tom, ze bolo malo ludi, ktori to vedeli zohnat a nahrat a najvacsi bol s tym, ze stredna a vychodna Europa nebola dobre spravena, boli k dispozicii iba hlavne tahy ako dialnice, rychlostne cesty, niektore cesty I.triedy a hlavne mesta...pokial si odbocil mimo, bola ti nanic, to ale bolo pred rokom, mozno je to teraz lepsie.
Kazdopadne v Renaulte bol ich original softver, do ktoreho si nemohol nahrat hocico, ale podla mojich info boli spravene nejake upgready, ktore si si mohol nahrat, ale ako pisem hore nemal to hocikto..
Otazka je naco ti je navigacia do Ciech, pripadne do SR, ja navigaciu mam a nikdy som ju nepouzil v CR, SR, Madarsku a dokonca ani v Rakusku...
Pouzival som ju v Nemecku, Belgicku a najviac mi pomohla vo Velkej Britanii.
Ta moje navigace funguje dobře, ale zatím jsem ji vyzkoušel pouze v rakousku a v německu. Zajímalo by mně , jak by makala s českou mapou. Když už to v tom autě jednou je, tak bych chtěl, aby to bylo komplet a navíc moje drahá polovička by to ocenila nejvíc, kdyby jí volví vedlo
Jinak Díky za radu. R
To je jasne, manzelkam treba mapy...
Inak som zvedavy aj ja, ci uz vylepsili mapy a ci je dostupna podrobnejsia siet ciest a miest.
Inak 16 tis za upgreade strednej a vychodnej E je to palka jak svina, za tu cenu si dnes kupis vreckovu navigaciu s mapami min 27 statov Europy vratane CR a SR...hovada.
Já jsem tenhle zádrhel řešil v loni taktéž a bohužel mám špatné zprávy. :? Veškeré snažení o vypálení DVD bylo marné a to se o to pokušeli i opravdoví odborníci. Už jsem byl rozhodnutej si koupit originál poslední verzi, ale raději jsem si domluvil půjčení na zkoušku, zda se tato investice vyplatí a co se nestalo. Poslední vydání z roku 2007 mi nefungovalo (mimochodem cena byla 13 tis. vč DPH a mapy byly celkem na 3 discích-nešel ani jeden). Prý je více verzí atd. Nechápu... Zachránili mě ve Volvu v Průhonicích, kde mi odprodali svojí starší testovací verzi za 4 tis. i s DPH a fakturou. Tam už je ČR relativně slušně zmapovaná. Jinak místo "narození" nehraje roli, je to tím, že Navteq který dodává mapy pro Volvo začínal s mapováním Evropy od západu, tudíž na Českou republiku se dostala řada někdy kolem roku 2005 a to jen hlavní tahy a velká města. Takže s nějakým dostačujícím pokrytím se dá počítat někdy od vydání koncem 2006, ale i tak tam toho dosti chybí. Takže to nevidim nijak nadějně. A pokud se někomu podařila rozchodit vypálená verze, tak to kloubouk dolu.
_________________ BMW X5 40d ex. S80 4.4 V8 Summum 2006, XC70 D5 Summum 2011, S60 D5 Premium 2003
Ahoj , no ani jsem ty příspěvky nečetl ale všude začínaly slovy že to nejde nebo snad nefunguje nebo že se o to někdo pokoušel...NESMYSL já osobně jsem stáhnul celou evropu na 3 DVD na torenzz.com ....jsou to mapy z roku 07 a pro CR jsou uplně skvělý. Fngují jak mají, stáhnete, rozbalíte na image file, vypálíte na DVD DL, easy... L