Barca byla dobrá v létě, když fungovala zahrádka. Naposledy by se dal smrad z cigaret krájet, a to už bylo opravdu přespříliš. Takto chápu důvod změny já a zároveň dodávám, že tuto změnu nejen chápu, ale i ji podporuji.
Petr Marek píše:Barca byla dobrá v létě, když fungovala zahrádka. Naposledy by se dal smrad z cigaret krájet, a to už bylo opravdu přespříliš. Takto chápu důvod změny já a zároveň dodávám, že tuto změnu nejen chápu, ale i ji podporuji.
Myslím, že se Vám tam bude opravdu líbit, zahrádka je tam také.
mot píše:Že bych teda vzal rozum do kapsy a přemohl stud z nových lidí? Aj by mě zajímalo s kým mam občas tu čest? Budou tam i nějaké Ženy?
Jedna určitě, ale ta vydá nejméně za dvě, hlavně výřečností.
To mi vůbec nevadí, já totiž moc výřečný nejsem, takže aspoň nebudu muset přemýšlet, co říct . Pokud mi nic nebude a nic mi do toho nevleze, tak se rád přidám. Mám mít vysačku se jménem nebo stačí, když na ní napíšu Volvo a přijdu tam s kšiltovkou a kombinézou Volvo? Jde mi o to, jak se poznat, abych si omylem nesedl k nějakému stolu s místníma výpitkama.
neuman zdenek píše:Budem sedět hned naproti vchodu u kamen a se neboj se o tebe postaráme. Na stole bude pravděpodobně vlaječka VOLVO CAR FINANCE
Ok. Přijdu tam a představím se ... Jmenuji se Tomáš, jsem volvoholik a na volant jsem nesáhl už 37 vteřin. Pak si sednu a všichni zatleskají
Nech káru doma zatleskat ti můžem, když si ukážeš, dostupnost MHD je solidní, jinak kdybys chtě blbnout s károu po návštěvě občerstvovacího zařízení, tak hned naproti máš krchov.
mot píše: Nech káru doma zatleskat ti můžem, když si ukážeš, dostupnost MHD je solidní, jinak kdybys chtě blbnout s károu po návštěvě občerstvovacího zařízení, tak hned naproti máš krchov.
Já stejně pít nesmím, takže to vidím na tu dopravu vozem. Bydlím dole na podbabě hned nad Volvo Dejvice, takže když to říznu Šáreckým údolím kolem Marra volvoservisu, tak jsem tam hned.
Tak jsem nakoukl sice jen na chvíli, páč se musím trochu učit, ale převzal jsem si výbornej kalendář a dostal Losí (ne Sobí!!! ) a taky klubovou samolepku, tak půjdou na auto. A tady mám fotku, jak jsem to tam našel. A pro ty, co si ještě myslí, že je C30 malý auto, na tý fotce vypadá velká!