Zhaslé radio

Vše kolem audia a car Hifi, videa DVD, navigace, telefonů, ipodů a ostatní komunikace
Pravidla fóra
Upozornění
V této sekci se ponejvíce objevují odkazy na nelegální soft.
Postihy
Při prvním prohřešku napomenutí.
Při druhém zablokování účtu na jeden měsíc.
Při třetím trvalá blokace.
Tak nás k tomu nenuťte. Admini
  • Autor
  • Zpráva
sasahk

Zhaslé radio

Příspěvek od sasahk »

Ahoj
jsem tu poprvé a ještě ne sám za sebe. Požádal mě synovec, jestli bych mu nezjistil důvod jeho závady. Má VOLVO V70 a v něm autorádio HU-603, ale už od koupě v autobazaru mu nesvítí nic na rádiu, ale to hraje bez jakých koli problémů. Jen je úplně tmavé vč. displeye. Pokud máte nějaký tip, tak budu vděčný.
Předem díky.

JiT

Zhaslé radio

Příspěvek od JiT »

Svítí mu palubka a dá se ztlumovat?
Jestli ano, tak bych to tipoval na upadlej drátek do rádia, kterej mu říká, jak moc má svítí. Jestli je mrtvá i palubka, bude to komplet řízení jasu.

Kdo má tohle rádio? Funguje na něm ztlumování jasu? Já mám SC-802, takže se jen tak dohaduju.

sasahk

Zhaslé radio

Příspěvek od sasahk »

JiT píše:Svítí mu palubka a dá se ztlumovat?
Jestli ano, tak bych to tipoval na upadlej drátek do rádia, kterej mu říká, jak moc má svítí. Jestli je mrtvá i palubka, bude to komplet řízení jasu.

Kdo má tohle rádio? Funguje na něm ztlumování jasu? Já mám SC-802, takže se jen tak dohaduju.
Palubka svítí a vše funguje jak má, jen to rádio je zhaslé, ale všechny funkce makaj jak maj.

koch
Vůz: Volvo S60 2.4T

Zhaslé radio

Příspěvek od koch »

a jinak jde na tom displeji neco vycist alespon pod nejakym uhlem? nefunguje ciste jenom podsviceni?

myslim ze tam to radio neni od vyroby a je dobastlene z nejakeho jineho auta... nedam za to ruku do ohne ale prave toto pak delalo myslim nejakou podobnou neplechu... mam pocit ze to nebude hardwarem... jestli tam nejsou prdly vsechny zarovky, coz je malo pravdepodobne tak bych to videl na navstevu origo servisu, myslim ze tam si s tim budou vedet poradit...
ztlumovani podsviceni neshasne to radio uplne, v tom to spis asi nebude...

nech zkusi tohle:
http://www.volvo-forums.com/index.php?s ... st&id=1561

mozna pomuze nejak sresetovat to radio, mozna funkce "fix 3 settings", nevim, nezarucuji...

sasahk

Zhaslé radio

Příspěvek od sasahk »

Jsem skoro přesvědčenej, že to rádio tam je origo a ne po výměně. Jinak je úplně tmavé a ani na displey není pod žádným úhlem nic vidět. Zatím dík všem za reakce, ale rádio je zhaslé stále. :ryma:

JiT

Zhaslé radio

Příspěvek od JiT »

sasahk píše:Jsem skoro přesvědčenej, že to rádio tam je origo a ne po výměně. Jinak je úplně tmavé a ani na displey není pod žádným úhlem nic vidět. Zatím dík všem za reakce, ale rádio je zhaslé stále. :ryma:
Kecáním se neopraví. :lol:
Takže vzít voltmetr a změřit, co do toho rádia leze. Tím se okruh podezřelých vymezí na rádio nebo auto.

koch

Zhaslé radio

Příspěvek od koch »

JiT píše:
sasahk píše:Jsem skoro přesvědčenej, že to rádio tam je origo a ne po výměně. Jinak je úplně tmavé a ani na displey není pod žádným úhlem nic vidět. Zatím dík všem za reakce, ale rádio je zhaslé stále. :ryma:
Kecáním se neopraví. :lol:
Takže vzít voltmetr a změřit, co do toho rádia leze. Tím se okruh podezřelých vymezí na rádio nebo auto.
no tim voltmetrem se asi taky nic moc neopravi...
doporucuji ten autorizovany servis... podle vseho je to fakt vymenene z jineho vozu a nemusi to nejak softwarove sedet...
za to ze tam zajdes a poptas se nic nedas... jestli ti reknou ze je to softwarova zalezitost, nechal bych jim to prehrat, jestli je to vadny HU a budou chtit neskutecne prachy tak bych koupil na ebayi jiny a vymenil... klidne muzes kupovat i z usa (HU-613), pak to radio jde prepnout na evropskou verzi...

JiT

Zhaslé radio

Příspěvek od JiT »

koch píše:
JiT píše: Kecáním se neopraví. :lol:
no tim voltmetrem se asi taky nic moc neopravi...
doporucuji ten autorizovany servis... podle vseho je to fakt vymenene z jineho vozu a nemusi to nejak softwarove sedet...
za to ze tam zajdes a poptas se nic nedas... jestli ti reknou ze je to softwarova zalezitost, nechal bych jim to prehrat, jestli je to vadny HU a budou chtit neskutecne prachy tak bych koupil na ebayi jiny a vymenil... klidne muzes kupovat i z usa (HU-613), pak to radio jde prepnout na evropskou verzi...
Neopraví, ale vymezí...
Odkdy se světlo dělá softwarem?

A ono by to navíc chtělo nám tak nějak prozradit: "z kama si", co máš za káru, V70 I, nebo II, nebo snad III? Né že by to snad bylo nějak nutné, ale jsou tady taková pravidla. :twisted:

koch

Zhaslé radio

Příspěvek od koch »

no prozradil to ze ma HU-603 a to staci...
jinak HU-603 neni chraneno kodem ale prave se to resi pres vin nebo seriove cislo radia nebo tak neco, toto radio je nejak napojene na rj...

sasahk

Zhaslé radio

Příspěvek od sasahk »

A ono by to navíc chtělo nám tak nějak prozradit: "z kama si", co máš za káru, V70 I, nebo II, nebo snad III? Né že by to snad bylo nějak nutné, ale jsou tady taková pravidla. :twisted:[/quote]

sasahk

Zhaslé radio

Příspěvek od sasahk »

sasahk píše:A ono by to navíc chtělo nám tak nějak prozradit: "z kama si", co máš za káru, V70 I, nebo II, nebo snad III? Né že by to snad bylo nějak nutné, ale jsou tady taková pravidla. :twisted:
[/quote]

Jak už jsem psal výše, auto je synovce a ten je z Bratislavy, jinak já jsem z Hradce Králové.

marra
Servisman

Zhaslé radio

Příspěvek od marra »

radio neni původni z tohoto vozu, pokud funguje a nesviti tomu podsvícení, neni radio přihlašeny do CEMky.
doporučuji autorizovany servis, odhlasit stary radio a přihlasit nove, pokud ani to nepomůže, tak nesedi HW čislo radia pro tohle auto.
nutno sehnat radio se shodnym HW

koch

Zhaslé radio

Příspěvek od koch »

marra píše:radio neni původni z tohoto vozu, pokud funguje a nesviti tomu podsvícení, neni radio přihlašeny do CEMky.
doporučuji autorizovany servis, odhlasit stary radio a přihlasit nove, pokud ani to nepomůže, tak nesedi HW čislo radia pro tohle auto.
nutno sehnat radio se shodnym HW
neco takove jsem mel na mysli ;-)

Zpět na „Audio, video, navigace, telefony a ostatní komunikace“