Zhaslé radio
Pravidla fóra
Upozornění
V této sekci se ponejvíce objevují odkazy na nelegální soft.
Postihy
Při prvním prohřešku napomenutí.
Při druhém zablokování účtu na jeden měsíc.
Při třetím trvalá blokace.
Tak nás k tomu nenuťte. Admini
Upozornění
V této sekci se ponejvíce objevují odkazy na nelegální soft.
Postihy
Při prvním prohřešku napomenutí.
Při druhém zablokování účtu na jeden měsíc.
Při třetím trvalá blokace.
Tak nás k tomu nenuťte. Admini
- Autor
- Zpráva
-
Zhaslé radio
Ahoj
jsem tu poprvé a ještě ne sám za sebe. Požádal mě synovec, jestli bych mu nezjistil důvod jeho závady. Má VOLVO V70 a v něm autorádio HU-603, ale už od koupě v autobazaru mu nesvítí nic na rádiu, ale to hraje bez jakých koli problémů. Jen je úplně tmavé vč. displeye. Pokud máte nějaký tip, tak budu vděčný.
Předem díky.
jsem tu poprvé a ještě ne sám za sebe. Požádal mě synovec, jestli bych mu nezjistil důvod jeho závady. Má VOLVO V70 a v něm autorádio HU-603, ale už od koupě v autobazaru mu nesvítí nic na rádiu, ale to hraje bez jakých koli problémů. Jen je úplně tmavé vč. displeye. Pokud máte nějaký tip, tak budu vděčný.
Předem díky.
-
Zhaslé radio
Svítí mu palubka a dá se ztlumovat?
Jestli ano, tak bych to tipoval na upadlej drátek do rádia, kterej mu říká, jak moc má svítí. Jestli je mrtvá i palubka, bude to komplet řízení jasu.
Kdo má tohle rádio? Funguje na něm ztlumování jasu? Já mám SC-802, takže se jen tak dohaduju.
Jestli ano, tak bych to tipoval na upadlej drátek do rádia, kterej mu říká, jak moc má svítí. Jestli je mrtvá i palubka, bude to komplet řízení jasu.
Kdo má tohle rádio? Funguje na něm ztlumování jasu? Já mám SC-802, takže se jen tak dohaduju.
Zhaslé radio
Palubka svítí a vše funguje jak má, jen to rádio je zhaslé, ale všechny funkce makaj jak maj.JiT píše:Svítí mu palubka a dá se ztlumovat?
-
- Vůz: Volvo S60 2.4T
Zhaslé radio
a jinak jde na tom displeji neco vycist alespon pod nejakym uhlem? nefunguje ciste jenom podsviceni?
myslim ze tam to radio neni od vyroby a je dobastlene z nejakeho jineho auta... nedam za to ruku do ohne ale prave toto pak delalo myslim nejakou podobnou neplechu... mam pocit ze to nebude hardwarem... jestli tam nejsou prdly vsechny zarovky, coz je malo pravdepodobne tak bych to videl na navstevu origo servisu, myslim ze tam si s tim budou vedet poradit...
ztlumovani podsviceni neshasne to radio uplne, v tom to spis asi nebude...
nech zkusi tohle:
http://www.volvo-forums.com/index.php?s ... st&id=1561
mozna pomuze nejak sresetovat to radio, mozna funkce "fix 3 settings", nevim, nezarucuji...
myslim ze tam to radio neni od vyroby a je dobastlene z nejakeho jineho auta... nedam za to ruku do ohne ale prave toto pak delalo myslim nejakou podobnou neplechu... mam pocit ze to nebude hardwarem... jestli tam nejsou prdly vsechny zarovky, coz je malo pravdepodobne tak bych to videl na navstevu origo servisu, myslim ze tam si s tim budou vedet poradit...
ztlumovani podsviceni neshasne to radio uplne, v tom to spis asi nebude...
nech zkusi tohle:
http://www.volvo-forums.com/index.php?s ... st&id=1561
mozna pomuze nejak sresetovat to radio, mozna funkce "fix 3 settings", nevim, nezarucuji...
-
Zhaslé radio
Jsem skoro přesvědčenej, že to rádio tam je origo a ne po výměně. Jinak je úplně tmavé a ani na displey není pod žádným úhlem nic vidět. Zatím dík všem za reakce, ale rádio je zhaslé stále. :ryma:
-
Zhaslé radio
Kecáním se neopraví.sasahk píše:Jsem skoro přesvědčenej, že to rádio tam je origo a ne po výměně. Jinak je úplně tmavé a ani na displey není pod žádným úhlem nic vidět. Zatím dík všem za reakce, ale rádio je zhaslé stále. :ryma:

Takže vzít voltmetr a změřit, co do toho rádia leze. Tím se okruh podezřelých vymezí na rádio nebo auto.
Zhaslé radio
no tim voltmetrem se asi taky nic moc neopravi...JiT píše:Kecáním se neopraví.sasahk píše:Jsem skoro přesvědčenej, že to rádio tam je origo a ne po výměně. Jinak je úplně tmavé a ani na displey není pod žádným úhlem nic vidět. Zatím dík všem za reakce, ale rádio je zhaslé stále. :ryma:![]()
Takže vzít voltmetr a změřit, co do toho rádia leze. Tím se okruh podezřelých vymezí na rádio nebo auto.
doporucuji ten autorizovany servis... podle vseho je to fakt vymenene z jineho vozu a nemusi to nejak softwarove sedet...
za to ze tam zajdes a poptas se nic nedas... jestli ti reknou ze je to softwarova zalezitost, nechal bych jim to prehrat, jestli je to vadny HU a budou chtit neskutecne prachy tak bych koupil na ebayi jiny a vymenil... klidne muzes kupovat i z usa (HU-613), pak to radio jde prepnout na evropskou verzi...
-
Zhaslé radio
Neopraví, ale vymezí...koch píše:no tim voltmetrem se asi taky nic moc neopravi...JiT píše: Kecáním se neopraví.![]()
doporucuji ten autorizovany servis... podle vseho je to fakt vymenene z jineho vozu a nemusi to nejak softwarove sedet...
za to ze tam zajdes a poptas se nic nedas... jestli ti reknou ze je to softwarova zalezitost, nechal bych jim to prehrat, jestli je to vadny HU a budou chtit neskutecne prachy tak bych koupil na ebayi jiny a vymenil... klidne muzes kupovat i z usa (HU-613), pak to radio jde prepnout na evropskou verzi...
Odkdy se světlo dělá softwarem?
A ono by to navíc chtělo nám tak nějak prozradit: "z kama si", co máš za káru, V70 I, nebo II, nebo snad III? Né že by to snad bylo nějak nutné, ale jsou tady taková pravidla.

Zhaslé radio
no prozradil to ze ma HU-603 a to staci...
jinak HU-603 neni chraneno kodem ale prave se to resi pres vin nebo seriove cislo radia nebo tak neco, toto radio je nejak napojene na rj...
jinak HU-603 neni chraneno kodem ale prave se to resi pres vin nebo seriove cislo radia nebo tak neco, toto radio je nejak napojene na rj...
-
Zhaslé radio
A ono by to navíc chtělo nám tak nějak prozradit: "z kama si", co máš za káru, V70 I, nebo II, nebo snad III? Né že by to snad bylo nějak nutné, ale jsou tady taková pravidla.
[/quote]

-
Zhaslé radio
[/quote]sasahk píše:A ono by to navíc chtělo nám tak nějak prozradit: "z kama si", co máš za káru, V70 I, nebo II, nebo snad III? Né že by to snad bylo nějak nutné, ale jsou tady taková pravidla.
Jak už jsem psal výše, auto je synovce a ten je z Bratislavy, jinak já jsem z Hradce Králové.
-
- Servisman
Zhaslé radio
radio neni původni z tohoto vozu, pokud funguje a nesviti tomu podsvícení, neni radio přihlašeny do CEMky.
doporučuji autorizovany servis, odhlasit stary radio a přihlasit nove, pokud ani to nepomůže, tak nesedi HW čislo radia pro tohle auto.
nutno sehnat radio se shodnym HW
doporučuji autorizovany servis, odhlasit stary radio a přihlasit nove, pokud ani to nepomůže, tak nesedi HW čislo radia pro tohle auto.
VOLVO C70 2.5 T aut. r.v. 1998. vstřiky 440ccm 19" turbo s provozem na E85
VOLVO 850 2.3 T5 20V r.v. 1996 man.R.I.P
50°06´18.15"S 14°21´31.50"V
-
Zhaslé radio
neco takove jsem mel na myslimarra píše:radio neni původni z tohoto vozu, pokud funguje a nesviti tomu podsvícení, neni radio přihlašeny do CEMky.