Joj, poslední verze (Week 20/2008) je už pro ČR (včetně území od Kolína na východ) velmi použitelná. Možná sem tam nějaká drobná chybka (zmapovali to zřejmě nedávno), ale je tam každá ulička, včetně těch, kterými se už mnoho let nejezdí

Podrobně všechny kruháče, stávající dálnice, ale i každá ulička v zapadlé vesnici. V navigaci samotné občas taky nějaká moucha, tuhle třeba při sjezdu z dálnice to hlásilo, ať "odbočím mírně vpravo", ale byla to
ostrá vracečka skoro o 180 stupňů = při cestě směrem na západ, nedalo se jet nijak rychle (je to kousek u Příbora, kdo to tam zná).
Co mě tuhle trošku zklamalo, že jsou tam dost bídně pokryty některé POI, konkrétně jsem třeba zkoušel "nemocnice v okolí auta", to jsem věděl, že v dosahu 20km byly minimálně tři (ValMez, Vsetín, Nový Jičín), stejně mě to chtělo hnát do Ostravy (80km). Zase pumpy tam jsou docela věrně a hustě.
Jinak tedy pohoda, aspoň co se silnic týká, před tím jsem měl taky 2005, ale taková mapa byla celkem na kočku, opravdu jen hlavní tahy a to ještě ne všechny. Řekl bych, že toto je první update map, který (pro ČR) stojí za to. Hm, jestli stojí za těch 10 litrů, no to nevím, ale ne nutně je třeba utrácet tolik peněz
Jestli se chceš podívat na míru podrobnosti map, zkus přímo u Navtequ brouzdat zde:
http://mapreporter.navteq.com/dur-web-external/secured/submitDur.do?userType=CONSUMER&language=en, jako bys chtěl reportovat chybu. To co je v této verzi map, je samozřejmě na webu. Sedí to.
Pavel