:ryma: :ryma: :ryma:
:pij:
:ryma: :ryma: :ryma:
no doufejme dobře,jinak budu vražditSibr píše:No Zděndo to je hustýJsem zvědav jak to bude po laku
bohužel jak už jsem se zde někde zmiňoval,můj poč. je tragedielookens píše:nemůžu to otevřít pro ten název
jj asi jsem to byl já ,ale nevím kde jsi mě potkal, v každem případě jsem to vezl jak jsi mě poradil a ještě jednou díkyLukášM píše:Potkal jsem tě minulý týden, to jsi vezl do lakovny?
Potkal jsem tě právě kousek od lakovny, nestíhal jsem, jinak bych se zastavil....víš kdy má být auto hotové? Zátím neděkuj, jen doufám, že to bude vypadat dobře a budeš spokojenýneuman zdenek píše:jj asi jsem to byl já ,ale nevím kde jsi mě potkal, v každem případě jsem to vezl jak jsi mě poradil a ještě jednou díkyLukášM píše:Potkal jsem tě minulý týden, to jsi vezl do lakovny?
jj asi jsem si tě nevšiml, na auto moc nepospíchám aby byl lak udělan kvalitněLukášM píše:Potkal jsem tě právě kousek od lakovny, nestíhal jsem, jinak bych se zastavil....víš kdy má být auto hotové? Zátím neděkuj, jen doufám, že to bude vypadat dobře a budeš spokojenýneuman zdenek píše: jj asi jsem to byl já ,ale nevím kde jsi mě potkal, v každem případě jsem to vezl jak jsi mě poradil a ještě jednou díky
neboj až to bude po laku a hotovo od čalouníka tak se pochlubímpekelnik píše:věř, že my taky ne. ihned nahoď foto.
Lakýrník není nemocnýpetr S60 píše:tvoe na tom se lakýra zahojí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé