Pro toho, kdo si je může kupovat na CCSku která není spojena s jeho ale firemním účtem jsou dobré.

Pro ty, co kupují z vlastní kapsy, jednoznačně ne a jít do Philipsů.
Kdyz Philipsy do H7 tak ktere: Night Guide (320Kc), Xtreme power (?Kc)?Pavel-K píše:Tudíž závěr je asi jednoznačný. N.B. jsou sice nejlepší, ale taky nejdražší a životnost 250hod +- 100 hodin je dost nízká.
Pro toho, kdo si je může kupovat na CCSku která není spojena s jeho ale firemním účtem jsou dobré.![]()
Urcite Xtreme Power tie su najlepsie a aj najdrahsie ale neviem aku mas na V70 paticuRoger píše:Kdyz Philipsy do H7 tak ktere: Night Guide (320Kc), Xtreme power (?Kc)?Pavel-K píše:Tudíž závěr je asi jednoznačný. N.B. jsou sice nejlepší, ale taky nejdražší a životnost 250hod +- 100 hodin je dost nízká.
Pro toho, kdo si je může kupovat na CCSku která není spojena s jeho ale firemním účtem jsou dobré.![]()
OK, nekde je zkusim sehnat...patice jsou H7goalie píše:Urcite Xtreme Power tie su najlepsie a aj najdrahsie ale neviem aku mas na V70 paticuRoger píše: Kdyz Philipsy do H7 tak ktere: Night Guide (320Kc), Xtreme power (?Kc)?
http://uni.autodoplnky.cz/philips-zarov ... 0-s4085328mkacvinsky píše:[quote="Roger"OK, nekde je zkusim sehnat...patice jsou H7
vie niekto, aka je hodinova zivotnost tychto ziaroviek? a co philips POWER2NIGHT? Nejak sa po tomto pre mna podstatnom atribute na internete nemozem dopatrat.Roger píše:Diik moc asi to vemu, lepsi cenu jsem nenasel...mkacvinsky píše: http://uni.autodoplnky.cz/philips-zarov ... 0-s4085328
je to v brne v krpoli, maju imho dobre ceny.
Tak dneska praskly ... v rozmezí asi půl hodiny obě dvě.sramcik píše:EDIT: (10.2.2008 v 17:22 - 241525km)
Tak jsem si je dneska namontoval (Žárovky Night Braker) a jsem zvědav, jak dlouho a jak moc ... večer se jedu projet a zhodnotím první dojmy ...
A to se dělá jak, svítit opatrně???petr S60 píše:já už jezdím s night brakery 25tkm a nic nepraská...asi svítím opatrně:)))))
To byla nadsázka, prostě normálně svítím a night brakery držej rok a čtvrt bez problému. A světlo je 10x lepší než s klasickými. Já jsem nad míru spokojenej... Netuším proč tolika lidem praskají...sramcik píše:A to se dělá jak, svítit opatrně???petr S60 píše:já už jezdím s night brakery 25tkm a nic nepraská...asi svítím opatrně:)))))![]()
![]()
Ja mam NB uz skoro 10tis km a no problemtravex píše:tak ani Osram Silverstar H7 nevydrzel az tak dlouho... v nedeli se odporoucela po 12 tkm (5 mesicu)... sice vydrzela skoro petkrat vic nez NB, ale i tak zadna slava....
reklamace je uz v reseni, tak uvidim jak dopadne. Byly mi doporuceny Philips VisionPlus nebo Philips Xtreme Power (na OSramky maj v posledni dobe hodne stiznosti) a uz jsou v aute ty prvni.... tak uvidime co vydrzej tyhle...
Jarda S40 píše:To máš jednoduché. Poškození nesmí vzniknout přirozeným opotřebením. A dvouletá záruka neznamená, že životnost je dva roky svícení. Tož asi tak. Také jsem zvědav, jak uspějou s reklamacíLachtan píše:Tak to jsem teda na ty vaše budoucí reklamace zvědavý.
A moooc.
Prozraďte mi, jaké jsou podmínky pro úspěšnou reklamaci žárovky???![]()
![]()
Navíc na žárovkách bude asi uvedeno jmenovité napětí 12V a pokud půjde do tvrdého, tak prodejce prokáže, že v palubní síti měli vetší napětí než 12V, minimálně 14V.
tož dneska se jedna poroučela.wickey píše:vcera jsem namontoval sadu H1 Osram Night Breaker do 850R - tak jsem zvedavy.
214805 km momentalne najeto.
uvidime jak dlouho vydrzi.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé