Už se sem chystám napsat dlouho menší zhodnocení a hlavně varování. Konkrétně mám D2S (tedy né žárovky, ale výbojky) Osram Cool Intense nebo jak se tehdá jmenovaly. Měl jsem je trochu strach koupit, protože se tu dřív hodně diskutovala jejich životnost (NB i těch CI). Nakonec je mam 8 let a cca 130 tisíc kilometrů v autě (které svítí potkávačkami stále) a fungují stále. Přemýšlím, že je vyměním, protože si říkám, že nové musí svítit přeci lépe, že tyhle musí mít už něco vysvíceno

ale nesvítí stále nijak špatně.
A teď to varování - koupil jsem je původně za lepší cenu na nějakém eshopu (název si nepamatuju, můžu leda zkusit dohledat v e-mailu, ale to nehraje asi roli), měli výborná hodnocení na heurece a nevypadaly vůbec špatně. Když ale výbojky přišly, tak baňky vypadaly, že už něco zažily (byla v nich trochu mlha), neměly na sobě takové ty ruličky, chyběl ten kód od Osramu na ověření pravosti a co bylo nejlepší, měly stejné sériové číslo

Běžný uživatel by je dal do auta a nic neřešil. Pak věřím, že by mu do roka práskly. Já je vrátil ve lhůtě 14 dní, byť se obchod dušoval, že mají ověřené dodavatele, tak tohle na mě nepůsobilo moc dobře.
Nakonec jsem je koupil v místní mototechně o tisícovku dráž, měly všechno co u předchozích chybělo, včetně čistých baněk a jak jsem psal, svítí dodnes.
Takže hlavně pozor na to, kde kupujete