Ahoj, já s tím mám stejnou zkušenost.

Pokusili se mi dostat do auta, :prace: a taky mi tam neměli co vzít, ale asi ho chtěli ukrást celé. Bylo to v Brně

na služební cestě. Nic proti Brňákům, ale už se v Brně necítím se svým Volvem bezpečeně

a to jezdím i do Prahy. Ale k věci :ryby: ... vyloupli mi zámek :prace: , zničili kliku :prace: a ohnuli mi plech kolem dveří :prace: . Takže jsem to řešil taky. Nejdřív mě napadlo, koupím kliku z auta z Anglie, říkal jsem si, že by mohla být bez díry na zámek, ale prdlajs. Byla stejná, asi jsem trefil na model, který měl zámky na obou stranách. Tak jsem si řekl : brácha vozí auta z Anglie na díly a motorky na prodej celé, tak jsem si říkal, že by mi dovezl celé nabourané Volvo a já bych ho postupně rozprodal na díly, ale to nevyšlo-půjčil jsem peníze švagrovi na auto. Tak jsem řešil co dál... zkusil jsem autorizovaný servis Volvo a tam jsem pořídil.... dáš jim VIN a přijde Ti nová vložka zámku, která pasuje na tvoje klíče, takže super. Cena byla sice dost vysoká (myslím že 3.500,- Kč) ale žádné sraní a klíče zůstaly původní-žádné přestavování zámku atd. No a kliku jsem koupil na Aukru za 500,- od týpka z Havířova-nabízel dveře atd. tak jsem si napsal jenom o kliku a měl ji. Plech jsem narovnal a složil jem si to sám. K té vložce je ještě takovej plechový klíček, aby se vložka nerozjela. Takže máš ještě jeden klíček k dobru :tlesk:
Drahé, ale pohodlné. Nevím jak jsi na tom s klíčema, ale měnit celou sadu jsem rozhodně nechtěl a proto mi to přišlo vhod. Snad Ti to pomůže. Měj se. Robertissimo