No, on ji Jarda poslal omylem mě. Ještě teď se červenám a stydím se vylést z domu.kačenka píše: no já od tebe žádnou SZ nemám

No, on ji Jarda poslal omylem mě. Ještě teď se červenám a stydím se vylést z domu.kačenka píše: no já od tebe žádnou SZ nemám
Heh, tak to sem dej at se taky zacervename...Pavel-K píše:No, on ji Jarda poslal omylem mě. Ještě teď se červenám a stydím se vylést z domu.kačenka píše: no já od tebe žádnou SZ nemám![]()
pravda pravda. sem s níRoger píše:Heh, tak to sem dej at se taky zacervename...Pavel-K píše:
No, on ji Jarda poslal omylem mě. Ještě teď se červenám a stydím se vylést z domu.![]()
To je fakt, na te tuhe naprave, tam je mene dilu a je jednodussi konstrukce, bez nejakych tycek stabilizatoru + dalsi silenbloky atd.martinopel píše: No je třebas si uvědomit že u modelů 2xx,7xx a první řada 9xx jsou poháněné tuhé nápravy a těch dílů podléhajících opotřebení je proti předohrabům minimum.
Rozvody na 8ventil cca 1000Kč rozvody na 16,20V cca 7000KčRoger píše:To je fakt, na te tuhe naprave, tam je mene dilu a je jednodussi konstrukce, bez nejakych tycek stabilizatoru + dalsi silenbloky atd.martinopel píše: No je třebas si uvědomit že u modelů 2xx,7xx a první řada 9xx jsou poháněné tuhé nápravy a těch dílů podléhajících opotřebení je proti předohrabům minimum.
Ale o jakykoliv motor se clovek nejak starat musi, kdyz chce jezdit ne?
To je včetně práce, nebo jsi to počítal na tři auta?martinopel píše:Rozvody na 8ventil cca 1000KčRoger píše:Ale o jakykoliv motor se clovek nejak starat musi, kdyz chce jezdit ne?
Počítal jsem rozvoďák i kladku a zaokrouhlil to. Když to bude bez kladky tak tuším 280Kčstanda píše:To je včetně práce, nebo jsi to počítal na tři auta?martinopel píše: Rozvody na 8ventil cca 1000Kč![]()
Vzhledem k tomu,že je to za hubičku tak pokud si někdy po 100000 vzpomenu na rozvody tak to vyměním.standa píše:kladku na redblocích měněj jen srabi![]()
ale chápu, že nic netrvá věčně, takže kladku bych měnil zhruba každej pátej řemen
A když je INÁ bude ti pasovat???Pavel V píše:No já dal za kladku jež žemen jakýsi s ozubem v motoru přitlačuje 1400,- zlatých a INA na ní vypáleno jest.
Chcete mi říct ze sem já starej blbec tu kladku přeplatil
No nevim na té jo je INA jest napisano že i na Dvojlitrsitálie pasuje.martinopel píše:A když je INÁ bude ti pasovat???Pavel V píše:No já dal za kladku jež žemen jakýsi s ozubem v motoru přitlačuje 1400,- zlatých a INA na ní vypáleno jest.
Chcete mi říct ze sem já starej blbec tu kladku přeplatil![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kladka se dá sehnat do 1000KčPavel V píše:No nevim na té jo je INA jest napisano že i na Dvojlitrsitálie pasuje.martinopel píše: A když je INÁ bude ti pasovat???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To by se mělo tesat! :pij:Jarda S40 píše:...Nejde o peníze, ale o životní prostředí. výroba každýho dílu tuto planetu něco stojí a není snad nutné ji zničit jen pro srandu.
Souhlasím,ale platí jen pro 2,3standa píše:To by se mělo tesat! :pij:Jarda S40 píše:...Nejde o peníze, ale o životní prostředí. výroba každýho dílu tuto planetu něco stojí a není snad nutné ji zničit jen pro srandu.
Taky nejsem zastáncem módní teorie: Ušetříme, ať to stojí, co to stojí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé