klouzání u Brna 2008
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: Volvo 940 polar 2.0 turbo /114kW, r.v.96
klouzání u Brna 2008
jen jestli to nebude tim že Pekelnik je prostě DOBREJ 

-
klouzání u Brna 2008
Mno Michalko nebude to tím že každá liška chválí svůj ocas???Michalka píše:jen jestli to nebude tim že Pekelnik je prostě DOBREJ

-
- Vůz: Volvo 940 polar 2.0 turbo /114kW, r.v.96
klouzání u Brna 2008
:mrgreen: :mrgreen: bledá závist promluvila :mrgreen: :mrgreen:Pavel V píše:Mno Michalko nebude to tím že každá liška chválí svůj ocas???Michalka píše:jen jestli to nebude tim že Pekelnik je prostě DOBREJ![]()
![]()
-
- Vůz: S40, V70-I, 850, 460 variomatik
klouzání u Brna 2008
No jestli je takhle rychlej ve všem, tak dobrej budeMichalka píše:jen jestli to nebude tim že Pekelnik je prostě DOBREJ

-
- Vůz: V70T6 AWD08 goldAT/V70R AWD98 silverM
klouzání u Brna 2008
To me mrzi moc, ze jsem tam nemohl dojet...kdyby to tak bylo o vikendu...
Urcite to byla super zabava...

-
klouzání u Brna 2008
No a teď jak to holka myslíš.....rychle nejezdím a tak nemám co závidět.Michalka píše::mrgreen: :mrgreen: bledá závist promluvila :mrgreen: :mrgreen:Pavel V píše:
Mno Michalko nebude to tím že každá liška chválí svůj ocas???![]()
![]()
A to druhý pekelníka domů nechci mám svýho méďu

-
- Vůz: t-mustang
klouzání u Brna 2008
Super ! No škoda, že jsem nedojel,
URČITĚ BY TO S VÝSLEDKY ZAHÝBALO

URČITĚ BY TO S VÝSLEDKY ZAHÝBALO

-
klouzání u Brna 2008
Taky mě ju nechcel vrátit, že prej si je vyměníme, ale já Moplovu pomalou hyenu nechcuLUBOŠ píše:Martin se nemohl Pandy nabažit

Lubošovi děkuji za maso, fotky z grilovačky nemáme, protože jsme všichni měli mastný ruky i huby

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
klouzání u Brna 2008
Pavel V píše::mrgreen: :mrgreen: bledá závist promluvila :mrgreen: :mrgreen:Michalka píše:
Mno Michalko nebude to tím že každá liška chválí svůj ocas???![]()
![]()
Ještě bych dodal, že já jsem se svým malým kašpárkem zahrál dost velký divadlo...

-
- Vůz: C70 T5 cabrio + V70 XC Cross Country
klouzání u Brna 2008
jak ostatne vzdyckystanda píše:Ještě bych dodal, že já jsem se svým malým kašpárkem zahrál dost velký divadlo...

-
- Vůz: Volva 900/ V70 / V70II / XC90
klouzání u Brna 2008
Kdyby to bylo o tomto víkendu, tak nejezdíme na sněhu, ale na asfaltě a výsledky ...Roger píše:To me mrzi moc, ze jsem tam nemohl dojet...kdyby to tak bylo o vikendu...![]()

-
klouzání u Brna 2008
Jo, ale no vsak zima se snehem, doufam, jeste nekonci....LUBOŠ píše:Kdyby to bylo o tomto víkendu, tak nejezdíme na sněhu, ale na asfaltě a výsledky ...Roger píše:To me mrzi moc, ze jsem tam nemohl dojet...kdyby to tak bylo o vikendu...![]()

-
- Vůz: XC90 2,5T 2004
klouzání u Brna 2008
Díky za výsledky.pekelnik píše:pilně jsem trénoval za Olympií na parkoviřti celých 10 minut den předem, tak jsem to měl prostě v malíku.
tady jsou ty časy:
Pekelnik 1:07, 1:09, 1:06 - celkem 3:22
Standa 1:13, 1:10, 1:10 - celkem 3:33
Krasomil 1:12, 1:10, 1:11 - celkem 3:33
Martinopel 1:15, 1:10, 1:10 - celkem 3:35
Luboš 1:13, 1:10, 1:13 - celkem 3:36
DavidJ 1:12, 1:15, 1:11 - celkem 3:38
Selap 1:16, 1:14, 1:13 - celkem 3:43
Teď už vím jak jezdit , jenže jsem prodal 740, a budu se učit zase s předohrabem.
-
klouzání u Brna 2008
Pozor, del fořta v tulešicích to není pravda, ten ocas chválí kožešníkl, který t tu lišku prodává :mrgreen:Pavel V píše:Mno Michalko nebude to tím že každá liška chválí svůj ocas???Michalka píše:jen jestli to nebude tim že Pekelnik je prostě DOBREJ![]()
![]()
klouzání u Brna 2008
Ale,ale přece ty jako odborník bys měl vědět že na takovém povrchu koně nehrají roli,a myslím že na to že jsem tu trať jel poprvé v životě až tak špatné výsledky nejsou.Když si škrtneš první čas,tak bych se o druhé místo dělil se Standou a jeho pandou(mimochodem dobrý auto na zablbnutí,ale obával jsem se kdy mi co upadne).Co se Pekelníka týče,tak díky samosvoru nám to pěkně natřel.Těší mne že jsem byl rychlejší než Luboš a stejně rychlý jako Standa i když jsem tam celý týden netrénoval.Jarda S40 píše:No jestli je takhle rychlej ve všem, tak dobrej budeMichalka píše:jen jestli to nebude tim že Pekelnik je prostě DOBREJNicméně to neřeší moji otázku, čekal bych Martinův náskok alespoň 10sec. Ale ti časoměřiči to dost vysvětlujou. Mrzí mě, že se nevyjádřil sám Martin

-
klouzání u Brna 2008
Ahojky,
díky za mejl od Pekelníka a vcar. Udělal mi radost. Oba se ptali na to stejné. Kampak jsem zmizela. Je to tak, že teď mám opravdu moc práce a nějaké osobní problémy, ale snad to bude už brzy lepší a já se s vámi všemi zase uvidím třeba na nějakém z jarních srazů. Mám teď se svým Volvíčkem samou starost. Měnila jsem termostat, svíčky, musím měnit lambdu, ramena, vrchní silenblok na motoru, ložiska v pravém předním kole. No hrůza. Vstávají mi vlasy na hlavě. Snad už se neobjeví žádná další závada. Je to balík
:?
Jïnak opět sháním kola 16" colomba. Už jsem je jednou koupila, ale bohužel jsem je schovala k bývalému příteli do garáže a už je tomu přes půl roku, co mi tvrdí, že jsou na renovaci. Takže už jsem se s nimi rozloučila a sháním nové. Takže kdybyste náhodou někdo na nějaké levnější (i odřené - nechám opravit) narazili, budu ráda, když mi zanecháte link. Všechny moc zdravím a snad se brzy potkáme. Kačenka
díky za mejl od Pekelníka a vcar. Udělal mi radost. Oba se ptali na to stejné. Kampak jsem zmizela. Je to tak, že teď mám opravdu moc práce a nějaké osobní problémy, ale snad to bude už brzy lepší a já se s vámi všemi zase uvidím třeba na nějakém z jarních srazů. Mám teď se svým Volvíčkem samou starost. Měnila jsem termostat, svíčky, musím měnit lambdu, ramena, vrchní silenblok na motoru, ložiska v pravém předním kole. No hrůza. Vstávají mi vlasy na hlavě. Snad už se neobjeví žádná další závada. Je to balík

Jïnak opět sháním kola 16" colomba. Už jsem je jednou koupila, ale bohužel jsem je schovala k bývalému příteli do garáže a už je tomu přes půl roku, co mi tvrdí, že jsou na renovaci. Takže už jsem se s nimi rozloučila a sháním nové. Takže kdybyste náhodou někdo na nějaké levnější (i odřené - nechám opravit) narazili, budu ráda, když mi zanecháte link. Všechny moc zdravím a snad se brzy potkáme. Kačenka

klouzání u Brna 2008
Já ti v Rožnově říkal kup si zadohraba.kačenka píše: Měnila jsem termostat, svíčky, musím měnit lambdu, ramena, vrchní silenblok na motoru, ložiska v pravém předním kole. No hrůza. Vstávají mi vlasy na hlavě. Snad už se neobjeví žádná další závada. Je to balík:?
J
-
- Vůz: C70 T5 cabrio + V70 XC Cross Country
klouzání u Brna 2008
tak snad to nebude s tema kolama tak horke - borca treba presvedcit, at i je vrati a neloucit se hned 
jo a ty veci co menis jsou vezmes pravidelna udrzba - holt starsi auto potrebuje sem tam nejakou peci.

jo a ty veci co menis jsou vezmes pravidelna udrzba - holt starsi auto potrebuje sem tam nejakou peci.
-
klouzání u Brna 2008
No a copa moje SZ, ta ti radost neudělala???kačenka píše:Ahojky,
díky za mejl od Pekelníka a vcar. Udělal mi radost.

-
klouzání u Brna 2008
Tak tohle se snad meni i na zadohrabech, to tu snad roli nehraje...to vse se jednou nejak opotrebuje a bude potrebovat vymenit, driv nebo pozdeji, pokud s autem jezdis a zvlast u nas - ramena, loziska, silenbloky dostavaji zabrat...nemyslime si tu nikdo snad, ze auta jsou "na vecne casy" nebo bezudrzbove...martinopel píše:Já ti v Rožnově říkal kup si zadohraba.kačenka píše: Měnila jsem termostat, svíčky, musím měnit lambdu, ramena, vrchní silenblok na motoru, ložiska v pravém předním kole. No hrůza. Vstávají mi vlasy na hlavě. Snad už se neobjeví žádná další závada. Je to balík:?
J

napr. svicky jsou spotrebni material, termostat meni casem taky co vim hodne lidi...
ani lambdy nejsou ojedinele vymeny zvlast u benz. turbo
klouzání u Brna 2008
No je třebas si uvědomit že u modelů 2xx,7xx a první řada 9xx jsou poháněné tuhé nápravy a těch dílů podléhajících opotřebení je proti předohrabům minimum.Roger píše:Tak tohle se snad meni i na zadohrabech, to tu snad roli nehraje...to vse se jednou nejak opotrebuje a bude potrebovat vymenit, driv nebo pozdeji, pokud s autem jezdis a zvlast u nas - ramena, loziska, silenbloky dostavaji zabrat...nemyslime si tu nikdo snad, ze auta jsou "na vecne casy" nebo bezudrzbove...martinopel píše: Já ti v Rožnově říkal kup si zadohraba.![]()
napr. svicky jsou spotrebni material, termostat meni casem taky co vim hodne lidi...
klouzání u Brna 2008
Jarda S40 píše:No a copa moje SZ, ta ti radost neudělala???kačenka píše:Ahojky,
díky za mejl od Pekelníka a vcar. Udělal mi radost.
no já od tebe žádnou SZ nemám

klouzání u Brna 2008
nojo, to víš že se s tím počítá. jenže bohužel se to vždycky začne sypat všechno najednouRoger píše:Tak tohle se snad meni i na zadohrabech, to tu snad roli nehraje...to vse se jednou nejak opotrebuje a bude potrebovat vymenit, driv nebo pozdeji, pokud s autem jezdis a zvlast u nas - ramena, loziska, silenbloky dostavaji zabrat...nemyslime si tu nikdo snad, ze auta jsou "na vecne casy" nebo bezudrzbove...martinopel píše: Já ti v Rožnově říkal kup si zadohraba.![]()

-
- Vůz: Volvo 264 a 265 a S80
klouzání u Brna 2008
no vidíte, že žije
to, co Kačenka popisuje je opravdu jen údržba. Ale asi to s ní nebude tak zlé, když má i na kola....
mě čekají práce při 240 000: t.j. rozvody vč. vodní pumpy, výměna oleje v automatu, tak 2-4 cívky, zadní díl výfuku......bratru 18 000 počítám. ještě, že kola mám

to, co Kačenka popisuje je opravdu jen údržba. Ale asi to s ní nebude tak zlé, když má i na kola....
mě čekají práce při 240 000: t.j. rozvody vč. vodní pumpy, výměna oleje v automatu, tak 2-4 cívky, zadní díl výfuku......bratru 18 000 počítám. ještě, že kola mám